Тому лише додам, що кабель який поєднує половинки,
міг би бути і під 45/90 градусів,
а не тупо прямим.
Юзабіліті
Тема не розкрита.
А нашо? Оно же будет скорее мешаться, если друг к другу приложитьKotya: ↑ 27.01.2026 14:35 Все вже написали.![]()
Тому лише додам, що кабель який поєднує половинки,
міг би бути і під 45/90 градусів,
а не тупо прямим.
Юзабіліті![]()
►Не сподобалося:
...
спліт-конструкцію треба хотіти.
Відсоток людей які взагалі залазять всередину своїх клавіатур і будують якісь кастоми мабуть приблизно такий самий як тих хто будує собі кастомну водянку. Механіка дозволяє підібрати свіч під себе, форм фактор, силу натискання, звук, тактильний відгук і це все можна взяти вже в готовому вигляді без потреби залазити всередину, з моїх знайомих з механіки назад на мембранку не пересів ніхто.Люди по десять раз на неделю собирают-разбирают свои клавиатуры, меняют свитчи с кейкапами и т.д.,
Я погрався в гоночки на призовій механіці від Хатор і за 3 тижні повернувся на мембранний Стілсірієс.Phos4: ↑ 28.01.2026 11:46 Alex Pepper
, з моїх знайомих з механіки назад на мембранку не пересів ніхто.
Я не бухгалтер і не 45+, але я просто не можу зрозуміти як можна користуватися клавою без нампаду, це ж тупо обмеження своїх можливостей, нампад дозволяє швидко друкувати цифри і у деякому софті це додаткові гарячі клавіші.
► А я - частково бухгалтер (по дипломній освіті), хоч ще і не 45+pelia: ↑ 28.01.2026 21:59 Я не бухгалтер і не 45+, але я просто не можу зрозуміти як можна користуватися клавою без нампаду, це ж тупо обмеження своїх можливостей...