Далі сторі стає кращою (десь під кінець другого процесу (chapter 1 process 2)). Тут реально стільки всього що можна робити, що очі розбігаються; перед сном - я був сток трейдером, купляв всяких хлам і дивився хто із френд-листа скупляє його дорого. А ще бігав кур'єром лол. Ще я знайшов у собі інтерес до пайонірінгу ліній електро-передач (хто б міг подумати, що це настільки цікаво лол)lewerlin: ↑ 24.01.2026 10:53Без рофлу, вона стилістично і дизайном персонажів дуже схожа на ГФЛ2, +адекват -сюжет(подача ніяка, за винятком початку). Але економіка найдушніша з усіх "великих" гач. Не складна, а саме душна. Гачасистема, якщо копнути глибше - найфомошніша з усіх.
Я програв 5050 їй на банері Суртр + отримав її з бегінера, досі лвл20 і не думаю, що гратиму нею. У одного із вендорів (здається, якраз таки той що стоктрейдер в Хабі, кріль-маскот із вигляду) продають 5* сигнатурку для неї (Seeker of Dark Lung). Якщо гратимете нею, то рекомендую купитиlewerlin: ↑ 24.01.2026 10:53Мені що з новачка, що зі стандарту. А дворука на неї нормального нема. І щоб накрутити кешбеку для зброярки, мені треба або кидати в непотрібний банер(і кинуте "згорить"), або тратити валюту в стандарт.
Це ми побачимо щеlewerlin: ↑ 24.01.2026 10:53Уточняйте - в соло. В дюпах зарито до біса синергії механік. Демедж пачки там має рости просто неадекватно, коли з'являться потрібні персонажі.
Відправлено через 39 хвилин 45 секунд:
- спойлер

Відправлено через 1 годину 42 хвилини 46 секунд:
Хочу трохи краще оптимізувати, але от що вдалось зробити за 30хв для павер суппорту е/е
- спойлер

Відправлено через 19 хвилин 46 секунд:
Оптимізував, той же е/е аутпут, але -115 споживання
- спойлер