Ціна наче там уже вбудований компьютер
Новини
Останні статті і огляди
Огляд ігрової магнітної split-клавіатури ASUS ROG Falcata. Максимальний комфорт
-
Polaris
Member
Предлагаю обсудить Огляд ігрової магнітної split-клавіатури ASUS ROG Falcata. Максимальний комфорт
За такі гроші моглиб уже запихнути туди якийсь міні ПК на N100, або щосб подібне
-
Hotspur
Member
15 999 - дякую але ні
-
7mindfields
Member
Якби це був не asus rog, вона б всеодно наврядше коштувала дешевше за 10к, навіть без всяких інтелів всередині (дуже нішева категорія). А так, покажи інший масс маркет спліт борд на hePolaris: ↑ 26.01.2026 12:06 Предлагаю обсудить Огляд ігрової магнітної split-клавіатури ASUS ROG Falcata. Максимальний комфорт
Ціна наче там уже вбудований компьютерЗа такі гроші моглиб уже запихнути туди якийсь міні ПК на N100, або щосб подібне
-
Alex Pepper
Member
Боже, какой ужас
Что удобного в том, чтобы у тебя на столе два таких куска клавиатур, соединённые проводом, телепались?
-
7mindfields
Member
сміття від glorious gmmk 3 pro з нульовим рівнем підтримки і qc проти оверпрайсу за ерго спліт, важкий вибірAlex Pepper: ↑ 26.01.2026 12:25 Боже, какой ужасЧто удобного в том, чтобы у тебя на столе два таких куска клавиатур, соединённые проводом, телепались?
Востаннє редагувалось 26.01.2026 12:36 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
Yurius
Member
Це лайно щей 21к коштує7mindfields: ↑ 26.01.2026 12:29glorious gmmk 3 pro
-
Dilfin
Member
Я б ще сказав, що треба клавіші зробити з чистого золота, пофартубати в чорний, інкрустувати діамантами, важканька така получиться і продавати за пару мільйонів доларів.
-
Alex Pepper
Member
Кому-то и Алиэкспресс эдишн с экранчиками не смиття. ИМХО, дело вкуса. Механические клавиатуры ничего больше кроме как эстетического вида, субъективных ощущений от нажатий и звука не предлагают. Все эти сказки про "киберкотлеты" и ноль целых миллионые доли секунд можно мне не рассказывать.7mindfields: ↑ 26.01.2026 12:29сміття від glorious gmmk 3 pro
С чего это вдруг? Я знаю обратное.з нульовим рівнем підтримки
Yurius: ↑ 26.01.2026 12:34Це лайно щей 21к коштує
- спойлер
-
Yurius
Member
Тоді вибачаюсь, якусь блатну магнітну версію нвгуглив,за 4к глоріус вартую свого більш менш.Alex Pepper: ↑ 26.01.2026 12:56Alex Pepper
-
Alex Pepper
Member
Yurius
Ну, она обычно стоит 300+ евро. Это был или глюк какой-то на Амазоне, или ещё что-то. Я заказал, а на следующий день цена снова стала обычно высокой. Я всё ждал, что мой заказ отменят, но нет - приехала.
Ну, она обычно стоит 300+ евро. Это был или глюк какой-то на Амазоне, или ещё что-то. Я заказал, а на следующий день цена снова стала обычно высокой. Я всё ждал, что мой заказ отменят, но нет - приехала.
- спойлер
-
7mindfields
Member
Саме так цей глоріус і виглядає, десь на рівні оему від хатор.Alex Pepper: ↑ 26.01.2026 12:56 Кому-то и Алиэкспресс эдишн с экранчиками не смиття.
з нульовим рівнем підтримки
На /r/mechanicalkeyboards багато хто просто так хейтить свіжі glorious gmmk 2/3, повіривAlex Pepper: ↑ 26.01.2026 12:56 С чего это вдруг? Я знаю обратное.
Востаннє редагувалось 26.01.2026 13:12 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex Pepper
Member
7mindfields: ↑ 26.01.2026 13:07Саме так він і виглядає, десь на рівні оему від хатор.
Да, старт был очень неудачным для компании. Сейчас уже всё лучше стало.На /r/mechanicalkeyboards всі просто так хейтять свіжі glorious gmmk, повірив
-
7mindfields
Member
Хард копіумAlex Pepper: ↑ 26.01.2026 13:12 Да, старт был очень неудачным для компании. Сейчас уже всё лучше стало.
-
Devianne
Member
так цей, пк геймінг наче уже майже всьо (С)
-
Snikard
Member
ждем разделенную мышь!
-
Yurius
Member
300 ойро за неї це анекдот
-
Alex Pepper
Member
7mindfields
Если честно, то вся ниша механических клавиатур это хард-копиум. Люди по десять раз на неделю собирают-разбирают свои клавиатуры, меняют свитчи с кейкапами и т.д., и т.п.. Да, это интересное хобби, эдакий конструктор Лего для взрослых дядек. Никакой рациональности с точки зрения производительности и функционала здесь искать не надо. Абсолютно всё тоже самое может делать мембранка за 20 баксов (кроме крутилки громкости разве что
). Поэтому не надо выдавать свои эстетические предпочтения как истину в последней инстанции, и как что-то объективное. Да, по цене в 330 евро я бы конечно себе клавиатуру не покупал. Но это относится не только к Глориус, а и к другим "священным коровам" с форумов.
Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
Если честно, то вся ниша механических клавиатур это хард-копиум. Люди по десять раз на неделю собирают-разбирают свои клавиатуры, меняют свитчи с кейкапами и т.д., и т.п.. Да, это интересное хобби, эдакий конструктор Лего для взрослых дядек. Никакой рациональности с точки зрения производительности и функционала здесь искать не надо. Абсолютно всё тоже самое может делать мембранка за 20 баксов (кроме крутилки громкости разве что
Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
А наборы кейкапов по 70-100 евро не анекдот?Yurius: ↑ 26.01.2026 13:35300 ойро за неї це анекдот
-
Sanьka
Member
Дивлюсь - новина про Асус девайс.
Як завжди проматую на ціну.
Як завжди Асус не підводить
Як завжди проматую на ціну.
Як завжди Асус не підводить
-
7mindfields
Member
Інвестувати в борди від glorius сьогодні, згоденAlex Pepper: ↑ 26.01.2026 13:42 Никакой рациональности
-
Sanьka
Member
7mindfields
Друже, як можна розвидіти глоріус. Після цього Асус це не так вже й дорого
Деякі клави і аксесуари, по рівню упоротості починають конкурувати з аудіофільством
Друже, як можна розвидіти глоріус. Після цього Асус це не так вже й дорого
Деякі клави і аксесуари, по рівню упоротості починають конкурувати з аудіофільством