Огляд та тестування системи рідинного охолодження MSI MPG Coreliquid P13 360. Ігри та відео на екрані AiO?!

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд та тестування системи рідинного охолодження MSI MPG Coreliquid P13 360. Ігри та відео на екрані AiO?!
Что-то результаты какие-то нереально хорошие для MSI, особенно на 1200 оборотах 3 градуса - интересная аномалия, где нужно было взять тахометр и померять - действительно ли у МСИ 1200 оборотов, или у них глючит тахометр и 1300-1400 там, отчего и выше уровень шума и -3 градуса объясняются.
Ну и учитывая цену, можно было бы 420 про взять тоже, учитывая, что она на 2000 гривен дешевле.
Vladys77
Member

Повідомлення

Штука гарна, красива щоб понтувптись і мільтики під столом дивитись на маленькому екрані. За параметрами охолодження аналогічний Arctic 360, який дешевший.
Для чого платити більше?
Unsecond
Member

Повідомлення

Vladys77
За экранчик же, который 15$ стоит :)
Kullerok
Member

Повідомлення

Vladys77: 25.01.2026 13:24 Штука гарна, красива щоб понтувптись і мільтики під столом дивитись на маленькому екрані. За параметрами охолодження аналогічний Arctic 360, який дешевший.
Для чого платити більше?
Ну не знаю у меня стоит артик и я бы его продал и взял бы эту. Хочу мультики крутить :gigi:
DuckRider
Member

Повідомлення

Kullerok: 29.01.2026 14:51
Vladys77: 25.01.2026 13:24 Штука гарна, красива щоб понтувптись і мільтики під столом дивитись на маленькому екрані. За параметрами охолодження аналогічний Arctic 360, який дешевший.
Для чого платити більше?
Ну не знаю у меня стоит артик и я бы его продал и взял бы эту. Хочу мультики крутить :gigi:
Это для маленьких детей. Вот выбор настоящих мужчин https://www.thermalright.com/product/tr ... rgb-black/
Відповісти