Новини
Останні статті і огляди
Не тухне монітор.
-
OlegSlogo
Junior
Придбав монітор все працює добре але коли вимикаєш пк то показує що нема сигналу hdmi і щоб вимкнути треба жати на кнопку та вибирати вимкнути екран або з розетки вимкнути, Відеокарта GTX-750ti Winforce DDR5 2GB. З входів тільки 2 HDMI та DVI а на монітор HDMI та DISPLAY PORT, в налаштуваннях монітора нічого немає все переклацав драйвера оновлені на відеокарту, так же оновлень на сам монітор немає дивився на офіційному сайті посилання на сам монітор
https://hard.rozetka.com.ua/ua/samsung- ... cteristics
https://hard.rozetka.com.ua/ua/samsung- ... cteristics
-
Rex
Member
OlegSlogo
Не треба тут рекламувати Розетку!
Стосовно питання. Спробуйте в моніторі, в пункті вибору вхідного сигналу, замість "Авто", обрати відповідний, який використовується - ХДМІ, я так розумію. Тобто примусово вказати моніку, звідки отримувати сигнал.
Не треба тут рекламувати Розетку!
Стосовно питання. Спробуйте в моніторі, в пункті вибору вхідного сигналу, замість "Авто", обрати відповідний, який використовується - ХДМІ, я так розумію. Тобто примусово вказати моніку, звідки отримувати сигнал.
-
OlegSlogo
Junior
Rex
Вибачаюсь не знав що нельзя кидати посилання..
В налаштуваннях стоїть HDMI
Вибачаюсь не знав що нельзя кидати посилання..
В налаштуваннях стоїть HDMI
-
FirstTDM
Member
Ну так монитор просто уходит в спящий режим при отсутствии сигнала - ну а как иначе он может себя вести? Он же не может сам себя выключить. Что там в мануле на эту тему написано?OlegSlogo: ↑ 20.01.2026 18:49то показує що нема сигналу hdmi і щоб вимкнути треба жати на кнопку та вибирати вимкнути екран або з розетки вимкнути
-
alumem
Member
OlegSlogo
если я правильно вас понял то монитор в спящий режим не уходит.
это приколы самсунгов, посмотрите в настройках монитора что-то типо autopower или ecosaving и попробуйте включить если выключено.
если я правильно вас понял то монитор в спящий режим не уходит.
это приколы самсунгов, посмотрите в настройках монитора что-то типо autopower или ecosaving и попробуйте включить если выключено.
-
OlegSlogo
Junior
FirstTDM

Коли комп виключаю монітор горить і бігає картинка щоб мені монітор потушити щоб він не світився треба виключить джостиком на моніторі або просто з розетки а я хочу щоб коли пк виключав і монітор просто тух а не світився.

Коли комп виключаю монітор горить і бігає картинка щоб мені монітор потушити щоб він не світився треба виключить джостиком на моніторі або просто з розетки а я хочу щоб коли пк виключав і монітор просто тух а не світився.
-
MaxZema
Member
У мене в налаштуваннях монітору є пункт "Вимкнення живлення" і там можна: off або обрати через який час вимкнеться монітор якщо не подається на нього сигнал (10, 15, 20, 25, 30 хвилин). Монітор повністю вимкнеться (погасне навіть індикація кнопки) так як би я натиснув фізично на кнопку живлення.
-
FirstTDM
Member
Ну да... так во всех мониторах - потом, через минуту сам уходит в спящий режим. Может просто подождать?OlegSlogo: ↑ 20.01.2026 21:03Коли комп виключаю монітор горить і бігає картинка
Что там в мануале именно к этому монитору?
-
OlegSlogo
Junior
FirstTDM
неа не входе в режим сну хіба що включити режим сну але мінімальний час входу 10 хвилин без дії
MaxZema
Ні нажаль чисто монітор офф налаштування нема є таймер сну типу режим без дій коли пк включений то від 10 хвилин і більше
це щось більш залежить від пк який не дає правильного сигналу що пк виключається не знаю..
неа не входе в режим сну хіба що включити режим сну але мінімальний час входу 10 хвилин без дії
MaxZema
Ні нажаль чисто монітор офф налаштування нема є таймер сну типу режим без дій коли пк включений то від 10 хвилин і більше
це щось більш залежить від пк який не дає правильного сигналу що пк виключається не знаю..
-
karokum
Member
Якщо вірити мануалу, то мінімальний час вимкнення 10 хвилин. Налаштуйте його хоч так. Якщо він сам не буде гаснути через кілька хвилин, що ж - ecosaving не такий вже й еко
-
Siferatus
Member
Если комп кинуть в спящий режим - монитор себя так же ведёт? Я бы сначала кабель hdmi подкинул другой, посмотрел нет ли физических повреждений в портах видеокарты,монитора, кабеля, подключил бы другой для сравнения при наличии таковой возможности
-
OlegSlogo
Junior
Siferatus
Да так же веде себе от HDMI, провода іньшого нема але був монітор також від самсунга подібний то все було ок він тух брав монітор б.у продавець користувався ним через дисплей порт то каже що тух і все було добре, можливо щось з налаштуваннями в пк коли він виключений але порт відеокарти дає якесь живлення і монітор думає а сигнал де якщо були якісь звязки а якщо провід витягнути то і не буде ніякого повідомлення )
Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
karokum
скоріш за все так і прийдеться вимикати в ручну) або з розетки хіба що якщо змінити відеокарту на більш нову тоді буде працювати тому що монітор яким я користувався раніше теж самсунг Samsung S27D390G він 2014 року випуску і відеокарта у мене теж стоїть старенька тих років і все працювало гуд виключив пк монітор потух а цей монітор що зараз він 2023 року випуску який висновок доволі стара відеокарта можливо дає не правильні сигнали що пк завершив роботу або ж просто монітор не розуміє що пк завершив роботу тай все ) тут вихід по ідеї новіша відеокарта
Да так же веде себе от HDMI, провода іньшого нема але був монітор також від самсунга подібний то все було ок він тух брав монітор б.у продавець користувався ним через дисплей порт то каже що тух і все було добре, можливо щось з налаштуваннями в пк коли він виключений але порт відеокарти дає якесь живлення і монітор думає а сигнал де якщо були якісь звязки а якщо провід витягнути то і не буде ніякого повідомлення )
Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
karokum
скоріш за все так і прийдеться вимикати в ручну) або з розетки хіба що якщо змінити відеокарту на більш нову тоді буде працювати тому що монітор яким я користувався раніше теж самсунг Samsung S27D390G він 2014 року випуску і відеокарта у мене теж стоїть старенька тих років і все працювало гуд виключив пк монітор потух а цей монітор що зараз він 2023 року випуску який висновок доволі стара відеокарта можливо дає не правильні сигнали що пк завершив роботу або ж просто монітор не розуміє що пк завершив роботу тай все ) тут вихід по ідеї новіша відеокарта
-
Shpoker
Member
OlegSlogo
Проблема в дешевом проводе хдми (кабель эксперт за 100 грн?) там не хватает одного проводка и самсунги так себя и ведут с ним (да и не только самсунги, но вот LG было норм). Я как-то попал с ящиком этих кабелей в офисе, пришлось экстренно покупать другой ноунейм на +50 грн дороже и все стало ок
Проблема в дешевом проводе хдми (кабель эксперт за 100 грн?) там не хватает одного проводка и самсунги так себя и ведут с ним (да и не только самсунги, но вот LG было норм). Я как-то попал с ящиком этих кабелей в офисе, пришлось экстренно покупать другой ноунейм на +50 грн дороже и все стало ок
-
OlegSlogo
Junior
Shpoker
Даже не знаю цей провід що у мене я його купляв разом з б.у монітором теж монік самсунг був а це вже другий монік самсунг з цією проблемою на старом моніторі не було цієї проблеми, сам провід в сірій опльоткі приблизно 1метр та товстий як вита пара на 8 жил на одному кінці написано panasonic і провід підтримує 100 герц
Даже не знаю цей провід що у мене я його купляв разом з б.у монітором теж монік самсунг був а це вже другий монік самсунг з цією проблемою на старом моніторі не було цієї проблеми, сам провід в сірій опльоткі приблизно 1метр та товстий як вита пара на 8 жил на одному кінці написано panasonic і провід підтримує 100 герц
-
Shpoker
Member
OlegSlogo
я лишь описал свой случай, с идентичными синдромами. вот просто мониторы не тухли, и светились с "проверьте подключение кабеля". при этом повально (50 помоему), а не 1-2шт
я лишь описал свой случай, с идентичными синдромами. вот просто мониторы не тухли, и светились с "проверьте подключение кабеля". при этом повально (50 помоему), а не 1-2шт
-
OlegSlogo
Junior
при этом повально (50 помоему), а не 1-2шт не зрозумівShpoker: ↑ 21.01.2026 16:19 при этом повально (50 помоему), а не 1-2шт
-
Shpoker
Member
OlegSlogo
Ящик кабелей для офиса нового покупался. И вот такая шляпа.
Ящик кабелей для офиса нового покупался. И вот такая шляпа.