гроват візьміть.Z440_User: ↑ 17.01.2026 22:22 Коротше. Трохи задовбує мене перемикати вручну дбж/стаб. Тож другий рік поспіль шукаю шайтан-агрегат на 48В який зможе ОЦЕ ВСЕ ОДНОЧАСНО:
1.) пропускати через себе 6кВт при наявності мережі (ввідний автомат 25А)
2.) живити будинок напругою 220-230В коли з мережі на нього приходить 160-180В, одночасно з цим заряджаючи АКБ струмом від 30А. Згоден на варіант роботи в парі з наявним 7кВт семисторним стабілізатором, який категорично проти зустрічного струму.
3) при живленні будинку в межах 1-1,5кВт одночасно заряджаючи АКБ струмом від 30А створювати шуму не більше за розмову пошепки. Щоб в спальні за 10кроків від нього при відчинених дверях, було чутно як кіт сопить у ві сні в ногах.
Зараз у мене є таке на 1кВт.
Хочу таке саме, тільки на 6кВт. Щоб не ходити перемикати вручну І-0-ІІ і не копати щільно набитий щиток автоматів (21шт) зібраний за принципом суцільна силова шина->автомати->споживачі.
Аненджі чув - дуууже гучне при зарядці струмом 30А. Я з таким спати не зможу.![]()
Виносити інвертор в окреме приміщення це або вулиця (ящик зззовні або горище, що = ящику на вулиці за умовами), чи гараж (100м мідного кабелю 6мм.кв туди-сюди). В будь якому варіанті виносу інвертора доведеться вирішувати питання обігріву АКБ в зимовий період. В гаражі зараз теж впевнений мінус, вода в пляшці замерзла.
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
110 не перевіряв, 150 заряджає точно. перевіряв, і якщо заряд біля 30а мпрер на батарею, то 30 ампер і дає, тобто 1.5квт бере з мережі на зарядку що при 220 що при 150. але струм звістно і навантаження на дроти з автоматами збільшується.1985god: ↑ 18.01.2026 00:05 Timedemo
yan1x
Тобто якщо коротко висновок ? Дейе може заряджати акб від міської мережі коли в ній напруга 110 Вольт ? Але просто струм заряду зменшиться в двічі ( тобто пропорційно ) від номінального ?
Виходить можна зарядити акб умовно від 120 Вольт, відключити міську мережу повністью і користуватися 230 Вольт з акб ?
Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
дешевые типа повмр аненджи есан и т.д. когда режим ставят для забора пониженного напряжения, ниже 170 вольт, он начинает понижать мощность забора от сети, но всеравно заряжает, тобеж дея утюжит что сказали, дешманчики понижают. Гроват люхповер и подобные не пробовал.acm_fan: ↑ 18.01.2026 01:00Нет, ток заряда батареи это база, то есть установка в настройках. Скажем заряд 25 А (53 В) это 1325 Вт энергии, при напряжении 220 будет 6 А из сети (плюс потери), а при 130 В потребуется 10,2 А для того же режима (плюс потери). Инвертор будет добирать (из сети) для обеспечения энергией установленного режима заряда. Я не про Deye, а вообще.1985god: ↑ 18.01.2026 00:05Але просто струм заряду зменшиться в двічі ( тобто пропорційно ) від номінального ?