Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

1985god, про тримач ліхтарч
waryag
Member

Повідомлення

1985god: 08.01.2026 18:44 https://videx.ua/catalog/velofari не реклама , хто купить із знижкою спробує ( дам хорошу знижку ! ) , і я собі теж куплю :shuffle:
Налобники в них непогані, пара людей на роботі користується.
1985god
Member

Повідомлення

Барбарис: 08.01.2026 18:55 1985god, навіщо? По 300 грн. можна пластикові взяти швидкозє'мні поворотні. Алюмінієвий у мене десь за 400 з защіпкою, але теж чисто прямий. Це обмежує навісне, бо займає пряму ділянку. Поворотні більш універсальні.
так там теж поворотний і з защіпкоб, я не кажу купувати окремо сам фіксатор, я кажу можна купити фару в комплекті з ним
Барбарис
Member

Повідомлення

waryag, в них або дешманський китай або просто спрощені брендовані софірни. І це все переважно на старих сст40. Хоча також люблять і на 5000к ставити чи замовляти копії феніксів(джімба здається їх робить, великий оем). Плюс - місцева гарантія, мінус - зазвичай дорожчі.
Просто за рахунок дорожчих версій продають ще оверпрайснутий непотріб. Не люблю таку практику.
waryag
Member

Повідомлення

Барбарис: 08.01.2026 21:45в них або дешманський китай або просто спрощені брендовані софірни. І це все переважно на старих сст40. Хоча також люблять і на 5000к ставити чи замовляти копії феніксів(джімба здається їх робить, великий оем). Плюс - місцева гарантія, мінус - зазвичай дорожчі.
Просто за рахунок дорожчих версій продають ще оверпрайснутий непотріб. Не люблю таку практику.
Я кажу за те, що тримав у руках. Налобника з двома діодами і різною оптикою та керуванням крутилкою не бачив. (Лише дещо віддалено схоже). І ціна цілком адекватна.
Барбарис
Member

Повідомлення

waryag, особливо за всякі тітаніуми :lol:
1985god
Member

Повідомлення

Барбарис нікому нічого не навязую , просто готовий ділитися знижками , оглядів в ютубі повно, хто хоче подивиться перед покупкою. Я взяв собі ліхатарик https://videx.ua/products/portativnij-s ... 00lm-5000k просто аби був хоч якийсь з USB type C бо кількість тих роз'ємів мікроюсб, лайтенінг, тайп сі, ще щось пропріетарне почала набридати, так ось одна прикрість що у вимкненому стані ліхтарик ледь-ледь сівтить світлодіод :( ну як в декого лед лампи\ світильники при наявності підсвітки у вимикачі чи при старій електро проводці, і це сумно бо він буде хо і дуууже повільно але висаджувати штатний 18650 . Ще хотів подивитися на практиці як воно працює червоним світлом , то мені не сподобалось червоне світло , але світить потужно .
Барбарис
Member

Повідомлення

1985god, тому я краще візьму софірн(боруіт, вуркос і ще для кого вони там роблять). А ще цей джімба й для фенікса робить. :laugh: Можна і його.
Hotspur
Member

Повідомлення

Барбарис: 10.01.2026 22:091985god, тому я краще візьму софірн(боруіт, вуркос і ще для кого вони там роблять).
конвой S2+

Відправлено через 40 секунд:
1985god: 10.01.2026 22:01Барбарис нікому нічого не навязую , просто готовий ділитися знижками , оглядів в ютубі повно, хто хоче подивиться перед покупкою. Я взяв собі ліхатарик
дорого
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur, в мене є на нічії. І для вело мабуть краще буде s21b. Але конвой це переважно теж архаїка. Вони не прогресують швидко, хоча в мене їх декілька. Але всі налобники боруіти - копії софірн, точніше те саме, але без написів :laugh:
Пережили і падіння, і плавання в бетоні, і роки постійної експлуатації. Алюмінієвий корпус, вологозахист. І коли я бачу пластикові корпуса вдвічі дорожче, то не хочеться такого. Ну і пластик бачив їх - загалом норм, але це не фенікс.
Hotspur
Member

Повідомлення

Барбарис: 11.01.2026 07:30Hotspur, в мене є на нічії. І для вело мабуть краще буде s21b. Але конвой це переважно теж архаїка. Вони не прогресують швидко, хоча в мене їх декілька. Але всі налобники боруіти - копії софірн, точніше те саме, але без написів
конвой дуже стабільна якість і багато варіантів, можна любий кастом зібрати . s21b - в принципі так, краще
1985god
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.01.2026 23:49
Барбарис: 10.01.2026 22:091985god, тому я краще візьму софірн(боруіт, вуркос і ще для кого вони там роблять).
конвой S2+

Відправлено через 40 секунд:
1985god: 10.01.2026 22:01Барбарис нікому нічого не навязую , просто готовий ділитися знижками , оглядів в ютубі повно, хто хоче подивиться перед покупкою. Я взяв собі ліхатарик
дорого
ну повторюсь в мене там шалені знижки і доставка до дверей включено дял мене, тому це основний аргумент. Тож я частково можу ділитися знижкою, звісно не в нуль працювати , якусь символічну націнку на каву соіб залишу, бо то теж якийсь час займає :shuffle:
waryag
Member

Повідомлення

1985god: 10.01.2026 22:01 нікому нічого не навязую , просто готовий ділитися знижками , оглядів в ютубі повно, хто хоче подивиться перед покупкою. Я взяв собі ліхатарик https://videx.ua/products/portativnij-s ... 00lm-5000k просто аби був хоч якийсь з USB type C бо кількість тих роз'ємів мікроюсб, лайтенінг, тайп сі, ще щось пропріетарне почала набридати, так ось одна прикрість що у вимкненому стані ліхтарик ледь-ледь сівтить світлодіод :( ну як в декого лед лампи\ світильники при наявності підсвітки у вимикачі чи при старій електро проводці, і це сумно бо він буде хо і дуууже повільно але висаджувати штатний 18650 . Ще хотів подивитися на практиці як воно працює червоним світлом , то мені не сподобалось червоне світло , але світить потужно .
Якщо різьба анодована - лікується відкручуванням кришки на півоберта, заодно захист від випадкового включення.
А в принципі, це повинно бути гарантійним випадком.

Відправлено через 12 хвилин 3 секунди:
Барбарис: 10.01.2026 18:32особливо за всякі тітаніуми :lol:
Я про
https://videx.ua/products/nalobnij-svit ... 00lm-5000k
https://videx.ua/products/nalobnyj-svet ... 20shtyasch

Цілком адекватно і з локальною гарантією.
А софірнам в налобниках заважає ідея фікс вліпити туди турбо на кілька кілолюмен, що шкодить юзабіліті.

Відправлено через 17 хвилин 2 секунди:
Барбарис: 11.01.2026 07:30 Але всі налобники боруіти - копії софірн, точніше те саме, але без написів :laugh:
А давно боруіт став брендом? Просто одна з назв, що подобається підвальному китаю, поряд із різнофаєрами.
Барбарис
Member

Повідомлення

waryag, а відекс бренд? В контексті боруіт мова про здешевлену версію без напису/коробки, яка немає проблемних місць. І виробник, який робиить ліхтарі для брендів явно не підвал. То всякі полісії, фаєри - підвал. Я бачу дехто дуже «в темі» та все зводить до кривляння, тому не бачу сенсу далі продовжувати.
1985god
Member

Повідомлення

waryag: 12.01.2026 09:57
1985god: 10.01.2026 22:01 нікому нічого не навязую , просто готовий ділитися знижками , оглядів в ютубі повно, хто хоче подивиться перед покупкою. Я взяв собі ліхатарик https://videx.ua/products/portativnij-s ... 00lm-5000k просто аби був хоч якийсь з USB type C бо кількість тих роз'ємів мікроюсб, лайтенінг, тайп сі, ще щось пропріетарне почала набридати, так ось одна прикрість що у вимкненому стані ліхтарик ледь-ледь сівтить світлодіод :( ну як в декого лед лампи\ світильники при наявності підсвітки у вимикачі чи при старій електро проводці, і це сумно бо він буде хо і дуууже повільно але висаджувати штатний 18650 . Ще хотів подивитися на практиці як воно працює червоним світлом , то мені не сподобалось червоне світло , але світить потужно .
Якщо різьба анодована - лікується відкручуванням кришки на півоберта, заодно захист від випадкового включення.
А в принципі, це повинно бути гарантійним випадком.
саме так і зробив
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 07.01.2026 23:59 Не знаю як я так летів, але коли спам'ятався на землі, то я був десь аж за 3 метри від ровера. Впав на бік, і то так, що мені перебило дихання, і десь секунд 10 не міг вдихнути. Пам'ятаю, таке було коли підлітком стрибнув у воду з великої висоти.
Поїхав додому потираючи боки)
UPD: 2 зламані ребра.
Hotspur
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 12.01.2026 19:30UPD: 2 зламані ребра.
ну ти даєш

Відправлено через 22 секунди:
мурзік за весь час так не повбивався :D
waryag
Member

Повідомлення

Барбарис: 12.01.2026 13:52а відекс бренд? В контексті боруіт мова про здешевлену версію без напису/коробки, яка немає проблемних місць. І виробник, який робиить ліхтарі для брендів явно не підвал. То всякі полісії, фаєри - підвал. Я бачу дехто дуже «в темі» та все зводить до кривляння, тому не бачу сенсу далі продовжувати.
Бренд. Бачу, і боруіт вже теж став таким і навіть отримав плашку на аліку.
Що не змінює факту, что починав він як типовий китайпідвал з не менш типовими лінзовиками з лайна і палок. І лише потім були вдалий Д10 і т.п.
Барбарис
Member

Повідомлення

waryag, знову за своє. :facepalm:
Я не таке старе та подібного не бачив. Починав з д10. Але джеміні стверджує, що вони самі розробили налобник RJ-3000, який потім робили для всіх підряд та який копіювали всі підряд. І вони їх робили на американських Cree, а не китайських діодах. І лінзовики у них такі ж були- з алюмінію та ущільненнями. Я пишу в контексті адекватної бюджетки, переливаєш з пустого в порожнє про підвали та навіть не намагався перевірити свої слова.
dead_rat
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 12.01.2026 19:30 UPD: 2 зламані ребра.
Моя повага :up:
Відповісти