Тепер "потіти" в іграх можно не тільки в переносному сенсі
Новини
Останні статті і огляди
bHaptics показала ігровий жилет Tactsuit, який додає зворотний тактильний зв’язок
-
Polaris
Member
Предлагаю обсудить bHaptics показала ігровий жилет Tactsuit, який додає зворотний тактильний зв’язок
-
KimRomik
Member
хочеш гарні тактильні відчуття - підписуй контракт з ЗСУ! Найвищий реалізм гарантується! 
-
GipeR
Member
а есть такое же для секс симов?
-
MqM
Member
Думаю в такому жилеті приємніше відчувати кулі, ніж в реальному бронежилетіKimRomik: ↑ 10.01.2026 12:13 хочеш гарні тактильні відчуття - підписуй контракт з ЗСУ! Найвищий реалізм гарантується!![]()
-
KimRomik
Member
MqM
до речі так! під час БЗВП воно чудово підійде, там в якихось симуляторах навчатися воювати
до речі так! під час БЗВП воно чудово підійде, там в якихось симуляторах навчатися воювати
-
cspp
Member
Хааха. На CES 2026 можна було наживо випробувати Tactsuit і TactGlove у спеціальних демо і живих іграх, включно з Counter-Strike 2. В контре в голову стреляют в основном, шлем бы уже выкатили в довесок....попадания в тело регистрировать то такое...
-
Serg IX
Member
в VR шлемі лице потіє через 10хвилин а тепер ще й спина))
-
Vpupkin
Member
Це як кермо, 99.9% геймерів воно і на ні на.
-
Tiufin
Member
Із правильним кріпленням не потієSerg IX: ↑ 10.01.2026 17:58 в VR шлемі лице потіє через 10хвилин а тепер ще й спина))
Відправлено через 44 секунди:
Але ж кермо прикольна штука. Для тих, хто гонки полюбляєVpupkin: ↑ 10.01.2026 20:03 Це як кермо, 99.9% геймерів воно і на ні на.
-
Enthusiast
Member
Шкода що тільки на верхню частину тіла... 
-
elek
Member
Есть же ещё Virtuix Omni, типа беговая доржка, осталось с этой жилеткой совместить 
-
Serg IX
Member
Tiufin: ↑ 10.01.2026 20:47Із правильним кріпленням не потієSerg IX: ↑ 10.01.2026 17:58 в VR шлемі лице потіє через 10хвилин а тепер ще й спина))
Та що ти кажеш? Ні хіба маскою на потилицю)))
-
Tiufin
Member
Serg IX: ↑ 11.01.2026 13:50В тебе є шолом? Чи так, десь в гостях 5 хвилин поюзав та тепер корчиш з себе знавця? Думаю, другий варіантTiufin: ↑ 10.01.2026 20:47
Із правильним кріпленням не потіє
Та що ти кажеш? Ні хіба маскою на потилицю)))
-
Serg IX
Member
Tiufin: ↑ 11.01.2026 15:35Чим ти думаєш що таку дурню пишеш. Може погравши 5 хвилин і не спотіє , як ти свій досвід мені намагаєшся приписати. В мене різні кріплення були і окремо маска з вентиляцієюSerg IX: ↑ 11.01.2026 13:50
В тебе є шолом? Чи так, десь в гостях 5 хвилин поюзав та тепер корчиш з себе знавця? Думаю, другий варіант
-
Tiufin
Member
Serg IX: ↑ 11.01.2026 18:42По-перше, нормальне кріплення - це kkcobvr q3 (або bobovr s3, хоча перший, як на мене, краще тримає шолом та краще налаштовується), а не оте непорозуміння на фото. По-друге, маску взагалі дуже бажано зняти. По-третє, я пишу із власного досвіду, включно із спортивними та рітм-денс іграми та переглядом фільмів.Tiufin: ↑ 11.01.2026 15:35
Чим ти думаєш що таку дурню пишеш. Може погравши 5 хвилин і не спотіє , як ти свій досвід мені намагаєшся приписати. В мене різні кріплення були і окремо маска з вентиляцією
![]()
-
Corey666
Member
Хочу прикупити таку штуку під Quest 3
-
Serg IX
Member
Tiufin: ↑ 11.01.2026 20:12Фууух "рука лицо"Serg IX: ↑ 11.01.2026 18:42
По-перше, нормальне кріплення - це kkcobvr q3 (або bobovr s3, хоча перший, як на мене, краще тримає шолом та краще налаштовується), а не оте непорозуміння на фото. По-друге, маску взагалі дуже бажано зняти. По-третє, я пишу із власного досвіду, включно із спортивними та рітм-денс іграми та переглядом фільмів.
-
Corey666
Member
Tiufin: ↑ 11.01.2026 20:12До речі, у мене kkcobvr Q3 pro з 2-акамуляторами по 10000 mAh та від того ж виробника K3 маска з вентиляторами, ще замінив накладку маски на шовкову від AMVR маски. Максимальний комфорт, і всім рекомендую.Serg IX: ↑ 11.01.2026 18:42
По-перше, нормальне кріплення - це kkcobvr q3 (або bobovr s3, хоча перший, як на мене, краще тримає шолом та краще налаштовується), а не оте непорозуміння на фото. По-друге, маску взагалі дуже бажано зняти. По-третє, я пишу із власного досвіду, включно із спортивними та рітм-денс іграми та переглядом фільмів.
-
Dragobes
Member
VR шолом, жилет, рукавички, спеціальне 4D крісло, нацюцюрник флешлайт...
Неодружений і небезпечний
Неодружений і небезпечний