купи вже якийсь конвой-софірн і всеmurzik: ↑ 05.03.2025 10:39 ну ви так поглибились .. я так нічого і не купив)
Новини
Останні статті і огляди
Фонарь с ОДНИМ РЕЖИМОМ
-
Hotspur
Member
-
agronomist
Junior
Привіт.
Хтось апгрейдив Konvoy C8?
Колись купив з простеньким драйвером і xml2, лежит без діла.
А тепер бачу, що навіть стандартний konvoy S2 яскравіше світить, вже мовчу про фонарі на діодах SFT40)))
А тепер бачу, що навіть стандартний konvoy S2 яскравіше світить, вже мовчу про фонарі на діодах SFT40)))
-
waryag
Member
Якщо ліхтар не потрібний, чи не все одно, з яким діодом він лежить на полиці?agronomist: ↑ 10.01.2026 05:11 Привіт.
Відправлено через 42 секунди:
"Стандартний" С2+ це такий жарт?
-
Hotspur
Member
питання нащо. а так можна звичайноagronomist: ↑ 10.01.2026 05:11Привіт.
-
Mr_Volan
Member
візьміть драйвер на 8 стабілізаторів, здається це максимум для хмеля, в мене якраз він і встановлений, з 4000К досі дає фору в далекобійностіagronomist: ↑ 10.01.2026 05:11з простеньким драйвером і xml2
ще першої ревізії С8 і досі ним задоволений.
-
waryag
Member
З мідною зіркою він спокійно їсть до 4-5А. Якщо хочеться далекобійності, краще змінити діод на той, що краще фокусується.Mr_Volan: ↑ 10.01.2026 17:33візьміть драйвер на 8 стабілізаторів, здається це максимум для хмеля, в мене якраз він і встановлений, з 4000К досі дає фору в далекобійності
ще першої ревізії С8 і досі ним задоволений.
-
Барбарис
Member
agronomist, так С8 це дальнобій. Навіщо його порівнювати з S2+? А головне з яким діодом той +?