Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 08.01.2026 21:53S3000 звучить краще, слухав на S3000
:D
Краще/гірше то суб'єктивізм, але у них классична модель звуку, як у Далі, Дженелі, Хотспуровських колонок, а оця спеціфічна середина та верхи у Кліпшів мені ах вухо ріжуть. До тиж же S3000 в мене теж питань нема за їх гроші, до того ж комусь дуже зручно що на борті усе. Звичайно можна завикнути, перебувати сприйняття, а як бути коли в тебе ше є навушники та повнорозмір і ти перемикаєшся. Ну, комусь подобається і слава богу

Відправлено через 7 хвилин 56 секунд:
DEVES: 08.01.2026 22:01слушателей пенсионного возраста
Только они активно работают в сегменте актива и мультимедии. Когда-то хотел купить Klipsh Promedia 2.1, кажется мне повезло, что не повезло. Подвернулись Cambridge Soundworks Megaworks 250D, до сих пор вспоминаю с теплотой, классные колоночки. С них я на 2.1 и присел :)

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Поищу потом саундтест на Klipsh Promedia 2.1
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 08.01.2026 22:26Только они активно работают в сегменте актива и мультимедии. Когда-то хотел купить Klipsh Promedia 2.1, кажется мне повезло, что не повезло. Подвернулись Cambridge Soundworks Megaworks 250D, до сих пор вспоминаю с теплотой, классные колоночки. С них я на 2.1 и присел
велике 2.1 краще маленького 2.1 :rotate:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.01.2026 00:29велике 2.1 краще маленького 2.1
На стол? :)
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.01.2026 00:30
Hotspur: 09.01.2026 00:29велике 2.1 краще маленького 2.1
На стол? :)
На стул.
Hotspur
Member

Повідомлення

в кімнату
vdemeshko
Member

Повідомлення

Pricing is set at US$1,399 per pair for The Fives II :spy: почти в 2 раза дороже предидушего поколения.. ну не знаю надо оно по такой цене... R-50PM великоваты для стола, 40PM слабоваты (слушал и те дргуие иа аудиожин и еще пару каких то в era in ear).. The Fives было что то по середине по размеру, но ближе к 40кам - но по звуку все таки более интерсная из трех.. первые два уже 3 года в отложены в корзине на Амазоне - все думал брать или нет на распродажах.. в итоге с блекаутами так и не решился брать бо когда их слушать то :)
Hotspur
Member

Повідомлення

vdemeshko: 09.01.2026 01:23Pricing is set at US$1,399 per pair for The Fives II
сильний оверпрайс
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.01.2026 00:39в кімнату
Та для кімнати мені і 2.0 норм.
Головна для мене різниця, що повним звуком ти слухаєш гучніше та розгойдуюш колонки.
ММ слухаєш тихіше і от там саб дуже до речі, особливо, коли ти бажаєш компактні колонки, а не лопухи з динаміком у 6'' на столі.
Я пробував полочники ставити на стіл, такий футбол нам не потрібен. Окрема тема - колонки, які вміють грати тихо
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.01.2026 05:54 Окрема тема - колонки, які вміють грати тихо
Але вони для концертних залів (с)
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.01.2026 05:54Окрема тема - колонки, які вміють грати тихо
Всі колонки, котрі вміють грати хоч на якійсь гучності, вміють це робити і тихо. Регулятор гучності з тонкомпенсацією імені флетчера-менсона, чи як їх там, в допомогу. Якщо треба грати тихо ультимативно ціною неможливості грати гучно, то окрім тонкомпенсації для цього ще беруть широкополосник і подають на нього невелику постійну складову, переводячи в таку собі подобу підсилювачів класу а тільки на динаміку.

Відправлено через 8 хвилин 59 секунд:
Ну або можна з самого початку обрати ас з ачх "правильної" кривизни і нічого не компенсувати, але гучно тоді буде зовсім погано.

Відправлено через 16 хвилин 39 секунд:
Для початку можеш спробувати який-небудь equal loudness volume control плагін до улюбленого плеєра. Їх цілий асортимент.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2026 11:19Ну або можна з самого початку обрати ас з ачх "правильної" кривизни і нічого не компенсувати
Акускика починаючи, мабуть, з $400 уся у рівною АЧХ по вимірам :)
Scoffer: 09.01.2026 11:19Для початку можеш спробувати який-небудь equal loudness volume control плагін до улюбленого плеєра
Дженели й без цього нормально грають
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.01.2026 14:14уся у рівною АЧХ по вимірам
І це чудово, інакше її було б важко тонкомпенсувати.
Radio Bay: 09.01.2026 14:14Дженели й без цього нормально грають
Нормально це поняття відносне. В тих же навушниках не просто так повально в-подібна ачх, а саме для того щоб слухати тихо. А як врубаєш в цих в-подібних гучно, так одразу "щось не так". І навпаки, а пласких коли тихо то випирає середина, а низи і верхи не чути. Чиста фізіологія.

А регулятор гучності з тонкомпенсацією тим і класний що малює РІЗНУ криву для кожної гучності. Тому з ним колонки з початково рівною АЧХ гарно звучать завжди, а не періодично.
спойлер
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2026 14:40Нормально це поняття відносне
Звісно, тому я й висловлююсь на мій вух у порівнянні одного з другим
Scoffer: 09.01.2026 14:40А регулятор гучності з тонкомпенсацією тим і класний що малює РІЗНУ криву для кожної гучност
Не бачив таких ніде, така кнопка була у якихось совкових підсилювачах
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay
Така кнопка зазвичай називається loudness і є в усіх поважаючих себе підсилювачах.
рандомні картинки з інету
Зображення
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2026 15:03є в усіх поважаючих себе підсилювачах
Мені попадалися переважно не поважаючі себе підсилювачі, а з NAD 320BEE ми попередній підсилювач з темброблоком взагалі випаяли :)
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.01.2026 05:54 коли ти бажаєш компактні колонки, а не лопухи з динаміком у 6'' на столі.
А що не так з 6" на столі? :shuffle: В моїх 6.5", звучать приємно, про саб не задумуюсь. Планую перенести з часом на стійки, але наразі й так норм. Великі, але якщо місця на столі вдосталь, то чому б і ні?
Filabatya
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
ніфіга не нормально, сцени взагалі нема, беріть оці чучела в оплату частинами і прозрівайте
https://rozetka.com.ua/ua/soundking_skdb039/p10033384/
Radio Bay
рівносторонній трикутник(судячи з кута) :gigi:
Востаннє редагувалось 09.01.2026 15:48 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 09.01.2026 15:18А що не так з 6" на столі?
Місця дагато на мене займають, к мене монітори на столі у стик.
Piter Cantrope: 09.01.2026 15:18Планую перенести з часом на стійки
Оце гарна ідея, але
потрібно пам'ятати правиило трикутника
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.01.2026 15:08Мені попадалися переважно не поважаючі себе підсилювачі
Та хто ж тобі винен шо підбираєш підсилювачі не по ттх, а по концентрації безкисневої міді всередині :D Накрайняк в підсилювачах/преампах часто є ручка тону і можна розрулити нею, але це порушує першу заповідь радіолюбителя "не крути дві ручки одразу".
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2026 15:54Та хто ж тобі винен шо підбираєш підсилювачі не по ттх
Бо підсилювачі по ТТХ підбирають тільки балаболи, які сидять самі без підсилювачів 😊
Відповісти