Барбарис: ↑ 06.01.2026 15:44сет подібних пружин

так на алішці купи 150гр пружини, опотужнишся на всі гроші
https://www.aliexpress.com/item/1005003326160045.html
с супер блеками варіант сильно складніше
Барбарис: ↑ 06.01.2026 15:44сет подібних пружин

Зато я знаю. Это все leif. Он так "вкусно" все рассказывает и делится опытом, что ловишь себя на мысли - бляха я тоже хочу.Барбарис: ↑ 06.01.2026 15:44Не знаю що так погано впливає
подумував одну штуку взяти, але залізобетонно-конкретних планів не було, поки нічого не купуюStTechnik: ↑ 06.01.2026 15:49Ты говорил что в начале года будешь что то в Китае заказывать.
так, про лунний новий рік я в курсі, але я насправді нікуди не поспішаю і взагалі останні тижні більше заскочив на хвилю, що бажано трохи пригальмувати з закупками і погратись з тим клавіатурним добром, що вже маю, перед тим як купувати нове. у мене ще стільки всього "чекає свого часу"StTechnik: ↑ 06.01.2026 15:54У этих волшебных эльфов 17 февраля НГ начинается и они бухают до 5 марта. Там все замирает. Так что если что - лучще или вот вот - или уже в середине марта.
а ты в Mizu R2 участвовал? Он сейчас вроде еще идет.leif: ↑ 06.01.2026 16:09від групбаїв гмк
Наврядче тут хтось мав справу зі змащенням низькопрофільних гатеронів, ще й витрати на матеріали будуть дорожче вартості самих світчів. Можеш запитати у GrimmDiablique: ↑ 07.01.2026 10:51 Шановні, вітаю зі святами. Питання, потрапила до мене клава Nuphy Air 75, скоріше за все потребує чистки та смазки світчів (Gaderon brown), оскільки я до цього не мав справ з механікою, нуб короче, цікавить, як правильно їх почистити, та чим змащувати? Дякую.
щодо xinhai все так, гучний яскравий світч, звук якого пробивається через будь яку кількість фоамів, але він непогано звучить і в фоамлес білдах, якщо бербоун підходить і взяти, скажімо, карбо плейт, щоб він трохи "вгамувався" (суто моя рекомендація)Барбарис: ↑ 06.01.2026 23:05 Забрав сьогодні purple pand, BBN, xinhai.
Потестував на Epomaker x Feker Galaxy80(алюміній, 5 шарів шумки):
1. Панди від BBN не дуже сильно відрізняються по відчуттях та звуку, але звук BBN більш глухий та приємний. Тактильні по звуку менш виражені - якщо немає поруч для порівняння, то вони вогонь.
2. xinhai трохи легші та мають дзвінкий звук, приємний та модний на сьогодні. Голосніші за інші.
3. BBN - це акустичний кайф, особливо довгі клавіші зі стабами.
Взагалі спершу здалось по мірі того як ставив(перші панди - люблю фіолетовий та тактильні), що можна й всі залишити. Але коли всі разом, то BBN для мене вирізняються надто сильно.
Ще спробую до них важчі пружини.