а може це ви постійно ігноруєте факти дрм дійсно перша з величезним відривом?waryag: ↑ 04.01.2026 16:42постійне маніпулювання зручними фактами та ігнор незручних це зовсім про інше
не повірите але ніколи ним не користувався, навіть подивитись на мобільному не можу бо воно програму хоче щоб я поставивdext: ↑ 04.01.2026 17:04кудись на тікток
дуже багато задач реально легше робити на мобільному, з останнього - зробити jpg картинки для кожної сторінки вхідного файлу PDF, щоб потім підключити мобільний до тупого телевізора який може показувати картинкиdext: ↑ 04.01.2026 17:04Про "робити роботу на гаджеті" гарний жарт
ну наприклад М4 може показувати HDR відео 60 кадрів 4K споживаючий 3 втdext: ↑ 04.01.2026 17:04а з невибагливими як от відобразити фінал на екрані - впорається будь-яка архітектура
похваліться вашими результатами?
я вам не можу таке розказуватиdext: ↑ 04.01.2026 17:04ви де працюєте, який корисний продукт виробляє ваша компанія?
але з важких задач - мені треба парсувати текстові файли десятки гігабайт на добу в xml csv або json форматах. у файлах є безліч помилок типові бібліотеки відмовляються їх парсувати в лоб. ну і працюють повільно через те парсери були написані самостійно. цей код працює значно краще на АРМ, споживає мізер.
а чим ви займаєтесь?