Вітаю. Намагаюся зремонтувати педаль для швейної машинки. В ній розсипалися графітові диски.
Звісно можно було б електронну педаль нову придбати, але хочеться цю зремонтувати, бо фірмова японська.
Але ось у чому проблема - ніде не можу знайти в продажу графітові шайби\диски на заміну. Можливо комусь траплялися у продажу?
Дякую за поради
Новини
Останні статті і огляди
Ремонт педалі швейної машини
-
AW
Junior
-
Mr_Volan
Member
Доброго вечора! То хоч модель педалі вкажіть. Я ремонтував лиш на кінцевому вимикачеві
-
Aleksandr1973
Member
AW
Если правильно понял ( черная педаль ) .
Там главное что бы количество пластин с двух сторон было одинаковое . Битые на выброс , добавить обьем обычными шайбочками . Я так делал .
Если правильно понял ( черная педаль ) .
Там главное что бы количество пластин с двух сторон было одинаковое . Битые на выброс , добавить обьем обычными шайбочками . Я так делал .
-
AW
Junior
Mr_Volan
Привод ydk ym-260a-9, ще японский. Педаль рідна, металева, біла. Власного маркування на ній не знайшов.
Aleksandr1973
Теж розглядаю таки варіант, але як крайню міру. Якщо вже ніяк не знайду графічних пятачків.
Привод ydk ym-260a-9, ще японский. Педаль рідна, металева, біла. Власного маркування на ній не знайшов.
Aleksandr1973
Теж розглядаю таки варіант, але як крайню міру. Якщо вже ніяк не знайду графічних пятачків.
-
Mr_Volan
Member
пишуть що педаль YDK YC-470, до неї навіть продають графітові диски окремо, шукайте на АліAW: ↑ 05.01.2026 18:34Привод ydk ym-260a-9, ще японский. Педаль рідна, металева, біла. Власного маркування на ній не знайшов.
або ж заміна на сучасну електронну педаль YDK YC-482 / YC-482J
-
AW
Junior
Знати хоча б що в пошук писати. Я що не напишу воно нічого не знаходитьMr_Volan: ↑ 09.01.2026 19:47шукайте на Алі