Новини
Останні статті і огляди
Выбор телевизора
-
Inquisitor
Member
Чи знає хтось з постійних дописувачів цієї гілки, в кого можна брати "сірий" LG OLED42C5, щоб він був перевірений і продавець чесний був? Бюджет ~30к. Вживу в магазині дивитися не варіант.
-
Tesseract
Member
Inquisitor
Домовляйтеся, щоб кур'єр почекав 20хв, поки ви перевірите телевізор. Цього часу вистачить з головою, щоб помітити усі недоліки, які ви могли б побачити в магазині.
Домовляйтеся, щоб кур'єр почекав 20хв, поки ви перевірите телевізор. Цього часу вистачить з головою, щоб помітити усі недоліки, які ви могли б побачити в магазині.
-
FirstTDM
Member
Ох... не стоит с мороза в теплой комнате сразу же включать ТВ - лучше 2-3 часа подождать...Tesseract: ↑ 22.12.2025 22:01Домовляйтеся, щоб кур'єр почекав 20хв, поки ви перевірите телевізор.
-
Tesseract
Member
Якщо це на стільки критично, то можна викинути переноску у вікно, і тестувати на вулиці.
-
FirstTDM
Member
Это еще хуже вариант - рабочие температуры современных ТВ начинаются с +10 градусов... крайне НЕ рекомендуется включать ТВ на морозе на улице...Tesseract: ↑ 23.12.2025 11:07Якщо це на стільки критично, то можна викинути переноску у вікно, і тестувати на вулиці.
-
Avenger80
Member
Яка дичина, капець. Проте ціна хороша і скільки пригод.Tesseract: ↑ 23.12.2025 11:07Якщо це на стільки критично, то можна викинути переноску у вікно, і тестувати на вулиці.
-
Tesseract
Member
На рахунок пригод згоден на 100%. Якщо леліяти свою параною і вигадувати собі усілякі дивні квести з температурами, то пригод вистачить на усе життя. По факту ймовірність того, що щось таке станеться менша за 0,1%, і в цьому випадку можна буде просто сказати що товар бракований, і відправити кур'єра назад.
-
FirstTDM
Member
Всё можно попробовать и всё бывает на практике... фирм много, курьеров еще больше... спорить ни с чем не буду...Tesseract: ↑ 23.12.2025 12:11і відправити кур'єра назад
Только вот буквально на днях помогал знакомым покупать 65" ТВ в одной приличной фирме - доставили, два больших мужика (курьеры
-
Ektalion
Member
Inquisitor: ↑ 22.12.2025 07:02 Чи знає хтось з постійних дописувачів цієї гілки, в кого можна брати "сірий" LG OLED42C5, щоб він був перевірений і продавець чесний був? Бюджет ~30к. Вживу в магазині дивитися не варіант.
Сірий LG купляли я і не тільки тут на форумі у магазині ЖУК. Наразі все ок.
Я бачу , що ти не шукаєш легких шляхів . Простіше і безпечніше перевірити у вантажному відділенні нової пошти , потім викликати таксі і відвезти . Вийде не дорожче того, скільки візьме курʼєр.Tesseract: ↑ 23.12.2025 11:07 Якщо це на стільки критично, то можна викинути переноску у вікно, і тестувати на вулиці.
-
DEVES
Member
Перешел с проектора на ТВ и делюсь впечатлениями.
За акционными LG OLED65G5 не успел, разобрали моментально
и вернулся к варианту серого LG OLED65C5 с опцией прошивки под UA. Теперь телевизор не боится обновлений и сброса до заводских.
Магазин порекомендовал знакомый, который уже 7 лет там покупает яблочную и ТВ продукцию. Кроме того лично ездил забирать свою покупку с проверкой на месте.
Поиск на сайте кривой, приходится гуглить через хотлайн и т.п...
Ночью смотреть кино с тёмными сценами на олед это особенные непередаваемые впечатления. Касаемо максимальной яркости С5 vs G5, то я даже рад, что не взял старшую модель. Еще по опыту пользования проекторами понял, что 1000 нит это комфортный максимум, дальше уже будет больно глазам.
Как-то на проекторе с 3000 нит ночью включил видео с лыжными покатушками и мне сияющие снежные Альпы чуть глаза не выжгли...
А еще G5 продаётся без ноги (кроме США), что не всегда удобно.
Также порадовало небольшое энергопотребление, в SDR контенте (фактически 90% времени) 50-90Вт.
P.S. Почему не Samsung S90F/S95F? Потому что у меня есть Xbox SS и Dolby Vision
За акционными LG OLED65G5 не успел, разобрали моментально
Магазин порекомендовал знакомый, который уже 7 лет там покупает яблочную и ТВ продукцию. Кроме того лично ездил забирать свою покупку с проверкой на месте.
Поиск на сайте кривой, приходится гуглить через хотлайн и т.п...
Ночью смотреть кино с тёмными сценами на олед это особенные непередаваемые впечатления. Касаемо максимальной яркости С5 vs G5, то я даже рад, что не взял старшую модель. Еще по опыту пользования проекторами понял, что 1000 нит это комфортный максимум, дальше уже будет больно глазам.
Как-то на проекторе с 3000 нит ночью включил видео с лыжными покатушками и мне сияющие снежные Альпы чуть глаза не выжгли...
А еще G5 продаётся без ноги (кроме США), что не всегда удобно.
Также порадовало небольшое энергопотребление, в SDR контенте (фактически 90% времени) 50-90Вт.
P.S. Почему не Samsung S90F/S95F? Потому что у меня есть Xbox SS и Dolby Vision
-
Tesseract
Member
Ektalion
Або так, якщо є бажання знайти вихід, то він завжди знайдеться. Просто народ тут якогось конденсату боїться, при тому що на вулиці майже нуль, і вологість також нульова. А у середньостатистичній квартирі вона падає десь до 30%. Звідки в таких умовах може взятись конденсат я не розумію. Хіба що телевізор неправильно зберігали і конденсат уже був в середині у вигляді інію. Але причому тут покупець?
Або так, якщо є бажання знайти вихід, то він завжди знайдеться. Просто народ тут якогось конденсату боїться, при тому що на вулиці майже нуль, і вологість також нульова. А у середньостатистичній квартирі вона падає десь до 30%. Звідки в таких умовах може взятись конденсат я не розумію. Хіба що телевізор неправильно зберігали і конденсат уже був в середині у вигляді інію. Але причому тут покупець?
-
DEVES
Member
Году так в 1995 наблюдал интересную картину. Весело проводя время у знакомого за игрой в денди, стал свиделем интересной ситуации.Tesseract: ↑ 23.12.2025 12:11 На рахунок пригод згоден на 100%. Якщо леліяти свою параною і вигадувати собі усілякі дивні квести з температурами, то пригод вистачить на усе життя. По факту ймовірність того, що щось таке станеться менша за 0,1%, і в цьому випадку можна буде просто сказати що товар бракований, і відправити кур'єра назад.
Один из его родственников, торгующий на рынке электроникой, привёз пять новых телевизоров (21" ЭЛТ) и решил с лёту их проверить с помощью приставки.
По итогу из пяти, три телевизора после непродолжительной игры в танчики заснули вечным сном. Выступивший на холодном корпусе конденсат и месяц январь за окном его не остановили, а вот я запомнил.
Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
25 этажный муравейник. 7 часов небыло света и отопления (час как включили).Tesseract: ↑ 23.12.2025 21:39 Ektalion
О каких 30% речь?

-
Tesseract
Member
DEVES
У мене є така ж фотка, де зранку було 23%, потім я ввімкнув зволожувач і до вечора набралось 29%. І це не перша квартира з такими показниками.
У мене є така ж фотка, де зранку було 23%, потім я ввімкнув зволожувач і до вечора набралось 29%. І це не перша квартира з такими показниками.
-
Volf54321
Member
З новим роком всіх) підкажіть який монітор краще. а мож підкажете в ціновій політиці до 4.5тис.27 дюймів
Використовуватися буде для тв ютуб і іноді для читання не для ігор
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... b3ha2.html
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... 0-h-2.html
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... 732-h.html
Використовуватися буде для тв ютуб і іноді для читання не для ігор
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... b3ha2.html
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... 0-h-2.html
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... 732-h.html
-
Filabatya
Member
а тема як називається?
- спойлер
- не беріть 27 1080р, дотяніться до 2к, бо 82ррі це жах, на олх з залишковою гарантією 27 2к, люди автивно на олед переходять пропозицій море
-
LTC
Member
Обираю між qn92f та s80f, який буде кращим на вашу думку?
-
StTechnik
Member
Откуда мы знаем что тебе будет лучше, кьюлед или олед? Если место где оно будет висеть / стоять достаточно светлое, солнечное, напротив окна - то лучше кьюлед. Если это затемненная спальня, или место без прямого света - лучше олед.LTC: ↑ 05.01.2026 22:52 Обираю між qn92f та s80f, який буде кращим на вашу думку?
-
FirstTDM
Member
Это, наверное, про Самсунги?LTC: ↑ 05.01.2026 22:52Обираю між qn92f та s80f, який буде кращим на вашу думку?
Линейка QN92F - это VA Mini LED
Линейка S85F - это OLED
-
LTC
Member
Дивно але специфікацію я читав, запитав саме про ваш вибір для вашої кімнати і ваших очей. Цікава просто стороння думка
-
StTechnik
Member
Ну конкретно у меня - в спальне висит ОЛЕД, в гостинной - она светлая комната - там висит огромный Кьюлед.LTC: ↑ 06.01.2026 16:14 Дивно але специфікацію я читав, запитав саме про ваш вибір для вашої кімнати і ваших очей. Цікава просто стороння думка