Хамачі
Новини
Останні статті і огляди
Хочу нормальний сайт про ігри
-
Graveworm
Member
Lumia
Хамачі
Хамачі
-
Lumia
Junior
Можна було б скластися грошима, викупити домен shpil.com.ua, перенести каталог ігор старого ag.ru, підняти сервачок eDonkey і DC, запустити сервера для деяких ігрульок (ті ж Козаки II), почати продавати журнал хоча б в електронному вигляді, запросити Гальонкіна.
-
isusik63
Member
Видимо это не кому не интересно .Lumia: ↑ 31.12.2025 00:18 Можна було б скластися грошима, викупити домен shpil.com.ua, перенести каталог ігор старого ag.ru, підняти сервачок eDonkey і DC, запустити сервера для деяких ігрульок (ті ж Козаки II), почати продавати журнал хоча б в електронному вигляді, запросити Гальонкіна.
-
Ortyomko
Member
звісно можна було б, але б ніхто за це не платив.Lumia: ↑ 31.12.2025 00:18 Можна було б скластися грошима, викупити домен shpil.com.ua, перенести каталог ігор старого ag.ru, підняти сервачок eDonkey і DC, запустити сервера для деяких ігрульок (ті ж Козаки II), почати продавати журнал хоча б в електронному вигляді, запросити Гальонкіна.
-
Piter Cantrope
Member
А шо з роботою? Зараз навіть некваліфікованим працівникам платять доволі непогано. В мене сусід взагалі ніякий, (нарколог списав його бо наркоман колишній), його взяли експедитором (ящики з печивом носити), і платять 1200 гривень на день. Я на своїй першій офісній роботі заробляв менше в перерахунку на $. Робочої сили бракує.Lumia: ↑ 30.12.2025 21:56 я, як гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670, міг зайти і прочитати, наприклад, толковий огляд недорогих мишок а то я витратив тяжко зароблені 500 гривень
На якийсь ryzen 5500 + 16гб оперативки + просту плату + 580 або 1060 можна за тиждень заробити молодому хлопцеві. І вже буде веселіше.
Якщо є водійське посвідчення на бус, то взагалі.
-
isusik63
Member
Так платят потому что работников нет (воюют,дома сидят или в розыске) , если бы не был списан то поработал бы он не долго , а вот на удалёнке ажиотаж .Piter Cantrope: ↑ 02.01.2026 21:34А шо з роботою? Зараз навіть некваліфікованим працівникам платять доволі непогано. В мене сусід взагалі ніякий, (нарколог списав його бо наркоман колишній), його взяли експедитором (ящики з печивом носити), і платять 1200 гривень на день. Я на своїй першій офісній роботі заробляв менше в перерахунку на $. Робочої сили бракує.Lumia: ↑ 30.12.2025 21:56 я, як гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670, міг зайти і прочитати, наприклад, толковий огляд недорогих мишок а то я витратив тяжко зароблені 500 гривень
На якийсь ryzen 5500 + 16гб оперативки + просту плату + 580 або 1060 можна за тиждень заробити молодому хлопцеві. І вже буде веселіше.
Якщо є водійське посвідчення на бус, то взагалі.
Да и люди в пригородах в восточной Украине, живут где работы реально нету .
Да и ТС просто тролль
-
Lumia
Junior
Я не троль. Я в самоволці. Я безробітний. 1200 гривасиків помножити на 20 це 24 тисячі. Близько 500 американський доларів що враховуючи нинішні ціни не те щоб багато. Я їздив по підробітках і покушати так щоб відчути себе нормальною людиною після трудових подвигів це десь 500 грн: копчена скумбрія (ставрида, оселедець), пара банок Revo, йогурту з півкілограмчика а то й кілограмчик, кваску літра півтора і т.д. Коротше, суть не в цьому. Якби я хотів батрачити за три копійки в компанії гопоти, алкоти, гречневих роботяг і решти малоприємних типажів, то я б це давно зробив і, скоріш за все, вже б давно був би бусифікований назад в ямку накриту не те щоб товстими колодами. В моїх краях десь тридцятку можна отримувати на одній тутешній фабриці з нічними змінами де треба вʼйо 6 днів на тиждень.
-
tablestikus
Member
Lumia
інколи варто закусювати
інколи варто закусювати
-
deserteagle777
Member
Я не троль. Я безробітний
волаю
-
Hotspur
Member
я все пропустивOrtyomko: ↑ 30.12.2025 22:42та бляха закрив я ту об'яву, задовбав.
приколупався до одної теми і ноєш, повний форум про все залізо що хочеш, барахолка заповнена 20-річним хламом по оверпрайсу, купляй-нехочу
-
stnl79
Member
та це мабуть Ші тестують. варіант - троль 45 лвлаLumia: ↑ 30.12.2025 21:56 Потрібен сайт з каталогом варьозників, каталогом серверів для гри через інтернет у всілякі там Frontline fuel of war і інструкціями як до тих серверів підключитися, нормальними матеріаілами по відеоіграм і т.п. щоб я, як гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670, міг зайти і прочитати, наприклад, толковий огляд недорогих мишок а то я витратив тяжко зароблені 500 гривень на зовні достойну китайську мишку від невідомого виробника а вона виявилася поганою. Щось таке поближче до народу щоб захотілося мені пограти в Empire earth III через інтернет, а на сайті вже посилання на готову сборочку і сервер готовий. Одноманітні шаблоні огляди ігрульок на тематичних сайтах і деграданський YouTube мене не прикалує.