Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

IrosLAV: 26.12.2025 13:59 і що здивувало - не чую верхів
1. Нехай дня три пограють, є в них верхи
2. Заслухати з аналогу
Radio Bay
Member

Повідомлення

От прикальні японці
Закачав хайрезику 24-96 )
PhoenixTMS
Member

Повідомлення

Доброго.
Выбираю между edifier m60 и edifier mr3.
Как думаете, что лучше?
Hotspur
Member

Повідомлення

PhoenixTMS: 30.12.2025 19:39Выбираю между edifier m60 и edifier mr3.
Как думаете, что лучше?
все менше 5-6" це специфічні речі які в 99% не треба купляти
Firebrand
Member

Повідомлення

Hotspur
Слушал edifier s880? ;)
Radio Bay
Member

Повідомлення

PhoenixTMS: 30.12.2025 19:39Выбираю между edifier m60 и edifier mr3
Посмотри на типы подключения, может там ответ.

Ebifier 1855 не? Там баска побольше будет
Filabatya
Member

Повідомлення

PhoenixTMS
Домажте до 1855 або візьміть в оплату частинами :up:
Бють сильніше своєї ваги :shuffle:
PhoenixTMS
Member

Повідомлення

Radio Bay
Filabatya
Маю мікролаб соло7с. Але обмаль місця. Тому заміна має пріорітет на розмір. Не люблю дроти. Тому додатково пріорітет на блютус з'єднання.
Hotspur
Member

Повідомлення

PhoenixTMS: 30.12.2025 22:01Маю мікролаб соло7с. Але обмаль місця. Тому заміна має пріорітет на розмір. Не люблю дроти. Тому додатково пріорітет на блютус з'єднання.
маленькі якісні колонки це дуже дорого
Radio Bay
Member

Повідомлення

PhoenixTMS: 30.12.2025 22:01Тому заміна має пріорітет на розмір. Не люблю дроти. Тому додатково пріорітет на блютус з'єднання
Зрозуміло, у кожного свої вимоги. Якщо відсутність підключення по цифрі влаштовує та якщо з цих двох, то MR3.
Hotspur
Member

Повідомлення

PhoenixTMS: 30.12.2025 22:01Маю мікролаб соло7с. Але обмаль місця. Тому заміна має пріорітет на розмір. Не люблю дроти. Тому додатково пріорітет на блютус з'єднання.
у фііо 1 штука. її хвалять

Відправлено через 49 секунд:
FiiO SP3
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Покористувався вже більше року Kali Audio MM-6.
Ну що ж, це одна з найкращих моїх покупок до компа за увесь час (для мене, простого роботяги, ця акустика - це як частина сетапу мого десктопа). Ефект після переходу зі старих колонок можна порівняти з переходом з харда на ссд, або коли вперше побачив OLED монітор на фоні звичайних LCD.
Я не маю досвіду з іншою аудіо технікою, але до мене приходили колишні однокласники, які грали в гурті, як-не-як музиканти. То вони дивувались шо це я купив, і чому мені стрельнуло в голову взяти монітори до компа) Але дуже хвалили; сиділи на відстані метра і слухали на великій гучності) Один казав, що як на студійні монітори, в них дуже гарний звук для повсякденного користування.
Ну і як рекомендували, переїхав в кімнату, де все обставлено килимами. Позаду мене на цілу стіну килим (з образом, звичайно ж). Все як має бути.

Мені їх вистачить на все життя, мабуть. Ну допоки не гавкнуть. Я був на квартирі де стояли якісь Edifier, такі з передньою поверхнею під кутом. Трохи менші за мої. Вони непогано грали, але до моїх далеко.

Особисто мені сподобався звук з SPDIF материнки до акустики (в мене не було проблем з 4082, про які читав). Плюс до цієї акустики є простенький пульт, але він працює тільки якщо підключення цифрове, а для аналового підключення не працює. Ну і я полазив трохи по форумах, почитав що люди пишуть, то двоє мені сказали, що через SPDIF вхід звук дуже навіть норм, і не варто йти бігти купувати якийсь цап одразу, бо той, що всередині, цілком адекватний.

Ну і ще таке. В цій акустиці є і ацп, і цап. Якщо їм годувати цифру, то той цап, що всередині, перетворює цифру в аналог і далі програється звук. Якщо їм годувати аналог, то спочатку ацп перетворить його в цифру, потім цап перетворить знову в аналог. Виникає питання: я почую модний зовнішній цап, якщо мої колонки все одно той сигнал 2 рази перетворять і видадуть щось своє?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 31.12.2025 03:07 Виникає питання: я почую модний зовнішній цап, якщо мої колонки все одно той сигнал 2 рази перетворять і видадуть щось своє?
Звісно, поганий сигнал перетворять на поганий, ліпший на ліпший. Це як чи є рінниця між дешевим сівушним віскарем з колою, та гарним у такому ж коктейлі

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Камрад хоче блютусу, а так підтримаю
Востаннє редагувалось 31.12.2025 03:42 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
оптика, фазік спереді, рум корекція, баланс, пульт і гарно виглядають, топові до теліка, напевно :up:
мої наче ні цапа ні пульта ні оптики не мають :rolleyes:
StTechnik
Member

Повідомлення

Radio Bay
Камрад хоче блютусу, а так підтримаю
Знакомься. FiiO SP3BT
И да, это я их хвалю если нужно слушать за столом рабочим. Если нужно дискотеку озвучить - нужно что то побольше. :D

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... lUQAvD_BwE
Firebrand
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
.Виникає питання: я почую модний зовнішній цап, якщо мої колонки все одно той сигнал 2 рази перетворять і видадуть щось своє?
Да,но не ждите чего то запредельного. Услышите нюансы/тонкости, не более. ;)
Radio Bay
Member

Повідомлення

StTechnik: 31.12.2025 09:33И да, это я их хвалю если нужно слушать за столом рабочим
То ясен пень, ближнее поле, у меня тоже самое, только + саб
Entar
Member

Повідомлення

PhoenixTMS: 30.12.2025 19:39 Доброго.
Выбираю между edifier m60 и edifier mr3.
Как думаете, что лучше?
Я выбирал из этого класса летом, выбрал 1700 bts, остался доволен выбором, но это исключительно на комп. стол. Есть мнение что 1855 лучше. В идеале послушать оба варианта. Я почитал кучу обзоров и отзывов и остановился на 1700. Главное брать bts а не bt.
Filabatya
Member

Повідомлення

Людина написала вище, що 1855 їй завеликі, а вони ідентичні по розмірам з 1700. Якщо саба не буде то для чого)
Filabatya
Member

Повідомлення

спойлер
З новим Роком
Відповісти