Хочу нормальний сайт про ігри

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
Lumia
Junior

Повідомлення

Потрібен сайт з каталогом варьозників, каталогом серверів для гри через інтернет у всілякі там Frontline fuel of war і інструкціями як до тих серверів підключитися, нормальними матеріаілами по відеоіграм і т.п. щоб я, як гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670, міг зайти і прочитати, наприклад, толковий огляд недорогих мишок а то я витратив тяжко зароблені 500 гривень на зовні достойну китайську мишку від невідомого виробника а вона виявилася поганою. Щось таке поближче до народу щоб захотілося мені пограти в Empire earth III через інтернет, а на сайті вже посилання на готову сборочку і сервер готовий. Одноманітні шаблоні огляди ігрульок на тематичних сайтах і деграданський YouTube мене не прикалує.
OverPow
Member

Повідомлення

а я хочу торт
Ortyomko
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Lumia: 30.12.2025 21:56гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670
странно, что вот это вот позволило зайти на форум и написать эту ахинею :insane:
OverPow
Member

Повідомлення

Lumia: 30.12.2025 21:56 Потрібен сайт з каталогом варьозників, каталогом серверів для гри через інтернет у всілякі там Frontline fuel of war і інструкціями як до тих серверів підключитися, нормальними матеріаілами по відеоіграм і т.п. щоб я, як гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670, міг зайти і прочитати, наприклад, толковий огляд недорогих мишок а то я витратив тяжко зароблені 500 гривень на зовні достойну китайську мишку від невідомого виробника а вона виявилася поганою. Щось таке поближче до народу щоб захотілося мені пограти в Empire earth III через інтернет, а на сайті вже посилання на готову сборочку і сервер готовий. Одноманітні шаблоні огляди ігрульок на тематичних сайтах і деграданський YouTube мене не прикалує.
шо ти, скудова, скіки рочків?
KimRomik
Member

Повідомлення

Lumia: 30.12.2025 21:56каталогом серверів для гри через інтернет у всілякі там Frontline fuel of war і інструкціями як до тих серверів підключитися
не хочу позбавляти вас надії, але сервери на більшість старих ігор давно мертві, особливо малопопулярних
якщо ви хочете щось готове, щоб пару кліків і граєш - користуйтесь Стімом або іншими подібними лаунчерами

так, за деякі ігри прийдеться платити, але бувають гарні знижки
наприклад Counter-Strike: Source за 45 грн, якраз ваше залізо потягне
Востаннє редагувалось 30.12.2025 22:22 користувачем KimRomik, всього редагувалось 1 раз.
Buldozer.
Member

Повідомлення

А я хочу игру чтоб грабить караванны, есть такая?
mklm
Member

Повідомлення

вітаю, тут сайт edc віжівальщіків, барахолка з ліхтариками та огляди різних подушок. шукай інший
Ortyomko
Member

Повідомлення

mklm: 30.12.2025 22:29 вітаю, тут сайт edc віжівальщіків, барахолка з ліхтариками та огляди різних подушок. шукай інший
та бляха закрив я ту об'яву, задовбав.
приколупався до одної теми і ноєш, повний форум про все залізо що хочеш, барахолка заповнена 20-річним хламом по оверпрайсу, купляй-нехочу
Востаннє редагувалось 30.12.2025 22:44 користувачем Ortyomko, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

Ortyomko: 30.12.2025 22:42
mklm: 30.12.2025 22:29 вітаю, тут сайт edc віжівальщіків, барахолка з ліхтариками та огляди різних подушок. шукай інший
та бляха закрив я ту об'яву, задовбав
А що була за об'ява? :D
Ortyomko
Member

Повідомлення

daesz: 30.12.2025 22:44
Ortyomko: 30.12.2025 22:42

та бляха закрив я ту об'яву, задовбав
та ліхтарик у шафі знайшов, вирішив продати, чого валятися, так прийшов забулив мене
daesz
Member

Повідомлення

Ortyomko: 30.12.2025 22:44
та ліхтарик у шафі знайшов, вирішив продати, чого валятися, так прийшов забулив мене
:lol: :lol:
Lumia
Junior

Повідомлення

Adamantium
Було б дивно якби не дозволяло. HTML–сторінки це всього–навсього розмічений текст як в Word.
KimRomik
Steam — рак. Ігрульки повинні продаватися лише на дисках з єдиним виключенням — піратки. Раніше був Tunngle. Там було доволі багато народу і можна було запросто зіграти в, напкрилад Героїв V навіть якщо ти за NAT. І Steam я не запущу на Windows XP або Windows 7 а от Battlefield 2142 від Novgames запросто.

Народ, я ж не так багато і прошу. Раніше ж на playground чи stopgame були кряки, патчі і сервера вони тримали для всяких там Quake III, Unreal tournament.

Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
OverPow
Мені девʼятнадцять рочків. Я з Ніжина.
OverPow
Member

Повідомлення

Это то, что нужно выбросить а ты продавал ? :gigi:
shad_1985
Member

Повідомлення

Buldozer.: 30.12.2025 22:20 А я хочу игру чтоб грабить караванны, есть такая?
спойлер
https://store.steampowered.com/app/3653 ... _Brothers/
Ortyomko
Member

Повідомлення

OverPow: 30.12.2025 22:58

Это то, что нужно выбросить а ты продавал ? :gigi:
та норм ліхтар, звичайний+кемпінговий, на аккумі, думав може комусь треба в поточній ситуації, малого б в КФС лишній раз зводив би.
та корочє :shuffle:
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Lumia: 30.12.2025 22:58 Мені девʼятнадцять рочків. Я з Ніжина.
Тобто ти юзер, в якого залізо старіше за користувача.
KimRomik
Member

Повідомлення

Lumia: 30.12.2025 22:58Steam — рак. Ігрульки повинні продаватися лише на дисках з єдиним виключенням — піратки.
чувак, ти в якому десятилітті живеш? від першого посту я спершу думав вам більше 50, інакше звідки така ностальгія по дискам з іграми, а знизу ви написали що 19
серед молодих такого фаната олдскула зустрінеш нечасто :laugh:

Lumia: 30.12.2025 22:58Раніше був Tunngle. Там було доволі багато народу і можна було запросто зіграти в, напкрилад Героїв V навіть якщо ти за NAT.
є безліч альтернатив
destructX
Member

Повідомлення

KimRomik: 30.12.2025 23:47
Lumia: 30.12.2025 22:58Steam — рак. Ігрульки повинні продаватися лише на дисках з єдиним виключенням — піратки.
чувак, ти в якому десятилітті живеш? від першого посту я спершу думав вам більше 50, інакше звідки така ностальгія по дискам з іграми, а знизу ви написали що 19
серед молодих такого фаната олдскула зустрінеш нечасто :laugh:
Я думаю це просто потужніч товстопостер
Lumia
Junior

Повідомлення

KimRomik
Безліч альтернатив в студію.
Відповісти