AMD та NVIDIA можуть почати поетапне підвищення цін на відеокарти із січня 2026 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kullerok
Member

Повідомлення

Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
Artem_K
Member

Повідомлення

Kullerok: 28.12.2025 13:58Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
Кращий час був вчора :) Не знаю, що там буде із січня, але карта, яку я брав місяць тому, вже зробила + 2К до ціни.
dead_rat
Member

Повідомлення

Kullerok: 28.12.2025 13:58 Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
Я почекаю ;)

До 2030 терпіння стане
Devijack
Member

Повідомлення

Нейронки вбили геймінг.
ilcattivo
Member

Повідомлення

Вже почалось. Ціни на 5070 Ti і старше вже виросли за останні пару тижнів
skrepchezavr
Member

Повідомлення

Как хорошо что я обновился до идеала ранее в этом году и смог расказать тут вам об этом! :super:
Kullerok
Member

Повідомлення

Artem_K: 28.12.2025 14:02
Kullerok: 28.12.2025 13:58Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
Кращий час був вчора :) Не знаю, що там буде із січня, але карта, яку я брав місяць тому, вже зробила + 2К до ціни.
Ну если на то пошло то тогда лучше время было летом. Я имел ввиду что по новогодним скидкам сейчас нужно брать потому что после НГ начнется сильное подорожание когда амд и куртка закроют кварталы.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Как там RTX5090 по MSRP дождались уже? :D
Mumik
Member

Повідомлення

Kullerok: 28.12.2025 13:58 Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
Ситуації бувають різні. Мені, наприклад, зараз не потрібно було нове залізо і найкращий час мав бути десь через рік. Але з цим подорожчанням пам'яті вирішив вже зібрати і забути про це на найближче майбутнє.
Nouriel
Member

Повідомлення

а де фан клуб хуанга який срав під новиною "амд підвищує ціни на 10%" :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Kullerok: 28.12.2025 14:27Ну если на то пошло то тогда лучше время было летом. Я имел ввиду что по новогодним скидкам сейчас нужно брать потому что после НГ начнется сильное подорожание когда амд и куртка закроют кварталы.
найкращий час був це 10% знижки в мономаркеті, коли 5070ті купували по 36к, а 9070хт по 29к і проци за ціною майже як в китаї))
Artem_K
Member

Повідомлення

Kullerok: 28.12.2025 14:27Ну если на то пошло то тогда лучше время было летом. Я имел ввиду что по новогодним скидкам сейчас нужно брать потому что после НГ начнется сильное подорожание когда амд и куртка закроют кварталы.
Новорічних знижок як таких немає на карти зараз. Але є нерозпродані карти. Вони лежать за старими цінами, якщо карту викупають, то нова за кілька днів з'являється вже з новою ціною. З одного боку, ще відносно приємні ціни можна знайти, з другого спостерігаємо відбір - все цікаве викупили першим.
Bukakanga
Member

Повідомлення

пару недель назад выхватил на розетке трехвентиляторный 9060хт 16 Гб за 19900 от паверколора. Плюс еще и чипы памяти от самсунга. Походу, как раз успел. Видимо, это будет моей картой на ближайшие лет пять без шансов.
Snikard
Member

Повідомлення

ждем кратного повышения цен на корпуса!
penetrator
Member

Повідомлення

Отлично. Мой кит ДДР5 уже 800 евро, если и с видяхой будет то же самое, то через год-два продам систему себе в плюс :laugh:
Tiufin
Member

Повідомлення

Devijack: 28.12.2025 14:16 Нейронки вбили геймінг.
Хто вам таку маячню сказав? І навіщо ви її повторюєте?
LordTornado
Member

Повідомлення

Kullerok: 28.12.2025 14:27 Ну если на то пошло то тогда лучше время было летом. Я имел ввиду что по новогодним скидкам сейчас нужно брать потому что после НГ начнется сильное подорожание когда амд и куртка закроют кварталы.
Лучшее время было летом 2024 года. А новогодних скидок в Украине не бывает. Ещё до войны покупал электроплиту, в ноябре без скидок она стоила на 2000 грн дешевле, чем в декабре с "новогодними скидками"...
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

Nouriel: 28.12.2025 15:06 а де фан клуб хуанга який срав під новиною "амд підвищує ціни на 10%" :laugh:
Так тепер буде значно більше ніж 10% на які бабка лізка хотіла тебе прогріти. Чому ти радієш, дурень?
QFlash
Member

Повідомлення

Зашибісь, я планував з нового року нічого не їсти і не пити, відкладати на нову rx9070XT або 9090XT :laugh:, скорше всього шо треба 2 роки..., а там вже х/з чи то добро буде потрібно.
Геральт
Member

Повідомлення

QFlash: 28.12.2025 17:07 Зашибісь, я планував з нового року нічого не їсти і не пити, відкладати на нову rx9070XT або 9090XT :laugh:, скорше всього шо треба 2 роки..., а там вже х/з чи то добро буде потрібно.
Так можна почати відкладати на 10080XT. Якраз за 2 роки десь і вийдуть ;)
Відповісти