Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
анти__бот
Member
Melofon
зробив з того що було, на нову плату з процом і памятю треба ще стільки вкласти
та і мені воно не особливо потрібно, мало граю
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
розглядав також варіант з б550 бу та щось поки не хочется
зробив з того що було, на нову плату з процом і памятю треба ще стільки вкласти
та і мені воно не особливо потрібно, мало граю
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
розглядав також варіант з б550 бу та щось поки не хочется
-
pawn
Member
- Чого тільки на Алі не знайдеш))

-
MetallicA
Member
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Трошки наркоманії вам
Завжди подобався цей корпус, та не було причини зібрати в ньому, але рендер-ферму треба розширити.
Як результат влізли обидві мп без проблем, болт-он майже, в кейсі виявилось місця більше ніж було розраховано по оф інформації (по ній з лоупрофіль вентилями було впритик, але з повноцінними ще є декілька мм запасу) + по якості\матеріалам прям приємно здивував в порівнянні з North XL.
Мети "естетика всередині" не було.
Хтось ще бачив 2системи\32 ядра в подібному об’ємі?

Завжди подобався цей корпус, та не було причини зібрати в ньому, але рендер-ферму треба розширити.
Як результат влізли обидві мп без проблем, болт-он майже, в кейсі виявилось місця більше ніж було розраховано по оф інформації (по ній з лоупрофіль вентилями було впритик, але з повноцінними ще є декілька мм запасу) + по якості\матеріалам прям приємно здивував в порівнянні з North XL.
Мети "естетика всередині" не було.
- спойлер

Хтось ще бачив 2системи\32 ядра в подібному об’ємі?
-
daesz
Member
Якщо б була коробка, де БЖ стоїть перпендикулярно, то теоретично міг би бути менший корпусprosha_evolist: ↑ 28.11.2025 18:46Хтось ще бачив 2системи\32 ядра в подібному об’ємі?
Що до збірки - брали дошки мінісфорум напряму чи десь "поближче" у перекупів? І як вийшло з розтаможкою, все дивлюсь на 16тиядерник із 3д кешем і слюні течуть взяти, але мені не дуже заходить набір конекторів на задній панелі, доволі лімітований
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Просто на штатівському ібеї і далі містомdaesz: ↑ 28.11.2025 20:47перекупів
Декларація: материнська плата, ціна 89$І як вийшло з розтаможкою
Під основний комп я б задумувався, дуже скудно по багатьох моментах, певні моменти сирі, в новому біосі є налаштування розгону, в старому - просто активація буста, та й при зміні чогось (типу планки озу) любить робити дуже довгий старт. +якщо по hdmi не підключений монітор, то по віддаленому доступу просто не виводить зображення (мені то байдуже, потрібна мені софтина в автозавантажені, і цього достатньо), fancontrol працює трошки кривовато, термоінтерфейс убогий, 24пін на живлення мп простозаходить набір конекторів на задній панелі
Але загалом топ ноут проц в такому розмірі це топ, в мене були думки про воду
-
daesz
Member
prosha_evolist
дяк за розгорнуту відповідь, про більшість цих нюансів ніхто навіть не згадує. Та й брати я хотів саме в якості основного ПК брати, тож є над чим поки подумати
дяк за розгорнуту відповідь, про більшість цих нюансів ніхто навіть не згадує. Та й брати я хотів саме в якості основного ПК брати, тож є над чим поки подумати
-
oversteve
Member
в такому нє, але бачив як з 2х нр200 зібрали 1, в який засунули 2 материнки
-
анти__бот
Member
-
SaDisT
Member
всем привет, посоветуйте как можно спрятать или сделать красивее подключение питания к видеокарте? так чтоб красиво, надежно и проверенный вариант) а то переходников в интернете куча а как оно и шо не понятно) спасибо заранее
пс. решил спросить тут чтоб не создавать тему только по одному лишь вопросу) не судите строго
пс. решил спросить тут чтоб не создавать тему только по одному лишь вопросу) не судите строго
-
McRobert
Member
Насмотришься этих ваших Оптимумов в ютубах, и тоже хочется SFF собирать
Ncase T1 Gunmetal, MSI B850I, 7800X3D (лимит на темп. 85С), Deepcool AN400, Team 32Gb, Gigabyte RTX5070Ti (85% мощность, +150 ядро), Corsair SF750
БП, помимо относительно мягких и коротких кабелей, до 300Вт не запускает вентилятор. Это то, чего очень не хватало в прошлой сборке NZXT H510. Видео тихое и холодное - в нетребовательных играх комп практически бесшумен. Память забирал чуть ли не единственный в стране комплект, поэтому куплено до начала вакханалии с ценами.
Ncase T1 Gunmetal, MSI B850I, 7800X3D (лимит на темп. 85С), Deepcool AN400, Team 32Gb, Gigabyte RTX5070Ti (85% мощность, +150 ядро), Corsair SF750
БП, помимо относительно мягких и коротких кабелей, до 300Вт не запускает вентилятор. Это то, чего очень не хватало в прошлой сборке NZXT H510. Видео тихое и холодное - в нетребовательных играх комп практически бесшумен. Память забирал чуть ли не единственный в стране комплект, поэтому куплено до начала вакханалии с ценами.
-
McRobert
Member
Filabatya
С базовой настройкой выделяется на фоне всего - выкручено в минимум в биосе. Судя по обзорам, если ssd не pciex5, можно его и вовсе отключить.
С базовой настройкой выделяется на фоне всего - выкручено в минимум в биосе. Судя по обзорам, если ssd не pciex5, можно его и вовсе отключить.
-
leif
Member
ну він капець гарно знімає) можна зрозуміти.McRobert: ↑ 29.01.2026 21:59Насмотришься этих ваших Оптимумов в ютубах, и тоже хочется SFF собирать
у тебе приємна збірка вийшла, це лайк
- спойлер
- перехворів років 6-7 тому цим і сам, але зараз щось вже не цікаво, переліз назад в мідл тавер. хіба воду зібрати в SFF, але щось ніяк не підірвусь.
-
Yurius
Member
Треба думки зі сторони, не дуже я познущався над трубками Арктіка,можна так залишати на постійне?
- спойлер
-
StTechnik
Member
Yurius
Если все перегибы плавные и нет пережатия - то в принципе можно. Жидкость просто должна циркулировать. Длины там особой нет как для контура - должно быть ок.
Если все перегибы плавные и нет пережатия - то в принципе можно. Жидкость просто должна циркулировать. Длины там особой нет как для контура - должно быть ок.
-
Yurius
Member
Ну перегиби наче природні,нічого не пережате,помпа залочена на 45%StTechnik: ↑ 01.03.2026 10:54 Yurius
-
StTechnik
Member
Ну и норм. Должно все работать. Нравятся мне белые сборкиYurius: ↑ 01.03.2026 10:55Ну перегиби наче природні,нічого не пережате,помпа залочена на 45%
-
Melki
Member
мы в SFF еще и не так их закручиваемYurius: ↑ 01.03.2026 10:43не дуже я познущався над трубками
-
leif
Member