А ще є RDR 2, BG3 з цікавим сюжетом, наприклад, чи той же Cyberpunk 2077, KCD і KCD 2, та навіть STALKER 2, який далеко не ідеальний але має харизматичних персонажей. І я розумію, що сюжет не сама сильна сторона студії, і до Відьмака їм далеко, але і Skyrim, і Fallout 4 (які я пройшов по кілька разів) були на порядок кращими в плані сюжету, ніж Starfield, який я чекав (і навіть пройшов другий раз уже старборном), і сподівався, що він буде, як мінімум, не гіршим. Але коли їх купили Microsoft, то вийшло те, що вийшло і це стосується також Obsidian, які робили кращі ігри до того як продали душу Microsoft'у. Тепер не знаю чого чекати від TES VI. Буду надіятись, що наймуть живого сценариста і там буде більше творчого підходу і менше процедурної генерації.Alekss: ↑ 21.12.2025 10:46Под это описание подходит 95% игр, которые вышли после Starfield.dret09: ↑ 19.12.2025 09:58 Пропоную обговорити Чутки: Starfield отримає масштабне оновлення з безліччю покращень
0 * 5 = 0
Це лайно нічим не виправити. Ні технічно, ні геймплейно, ні сюжетно
Не согласен, эти игры очень похожи. Хогвартс быстро надоедает, меня хватило процентов на 20% прохождения. Однотипными заданиями и миссиями. Тот же Starfield. Сбегай в лес , сбегай в деревню, найди лагерь или развалины.Kullerok: ↑ 19.12.2025 10:10
Да да не все тут поклонники этой нудятины. Хогвартс и то веселее и интереснее хоть и карта гораздо меньше. Но на каждом шагу какие-то активности. Да не слишком разнообразно но не тупой Скайрим с мамонтами
Вы в точности описывает абсолютно все игры, которые сейчас есть в продаже.Volodymyr1985: ↑ 19.12.2025 16:32 Пограв трохи в геймпасі. Сюжет убогий, персонажі дерев'яні і не цікаві, постановки практично нема. Таке враження, шо її повністю ШІ згенерував, при чому, якийсь допотопний. Єдине що сподобалось, це кастомізація кораблів, ну і їхнє подальше використання. Не розумію який там має бути патч, щоб щось радикально змінити на краще.![]()
Резюме: Я решил ответить всем вам, потому что играл в в Starfield, но сразу ее не удалил, как делал до этого с 99% игр, какие есть в продаже. Игра очень красивая и оптимизированная. Я давно не встречал такой графики. Многие локации и основные планеты с городами очень проработаны технично - в них приятно находится, в отличии от 99% игр которые тоже имеют локации и города.
Понятно, что такое количество планет невозможно наполнить разным интересным контентом, а зачем вам эти планеты? Типа клон No Man's Sky? Все планеты нужны для того, чтобы прийти к сюжетной миссии, или локации. А что сюжет не интересный и диалоги - а где они интересные? Вы в игру играете, или диалоги читаете? Может проще сериал посмотреть? там 90% диалогов.
Единственная игра, которая имела интересный сюжет и диалоги это Ведьмак 3: Дикая Охота. А также Star Wars: Knights of the Old Republic, Mass Effect. Да и то потому, что сюжет и диалоги к ним писал Дрю Карпишин. На все игры не найдется такого писателя.
Новини
Останні статті і огляди
Чутки: Starfield отримає масштабне оновлення з безліччю покращень
-
Volodymyr1985
Member
-
daesz
Member
Нормальні ігри роблять добре з коробки і модери їм не потрібні. Модери потрібні якраз сміттю яке потрібно "латати" зі всіх сторін. Імхо звичайно.Jay228: ↑ 21.12.2025 15:40якщо гра не зацікавить модерів їй кришка.
-
Jay228
Member
daesz
а є ігри які я просто не уявляю без модів . наприклад ETS2
а є ігри які я просто не уявляю без модів . наприклад ETS2
-
VovaII
Member
— а це хто такий?ETS2