AntonyKandaurov: ↑
17.12.2025 11:21
MqM: ↑
17.12.2025 11:13Так це ще без війни з Тайванем, щоб тоді з електронікою родилося би? А по прогнозам війна може бути в 2027 році.
Війна з тайванем залежить від результатів нашої війни, плюс я не думаю що Сі готовий топити своїх асвабадітєлєй пачками, бо досвід України показав що не вартує недооцінювати свого противника, плюс чекати що в Тайбеї вийдуть з квітами зустрічати теж не треба сподіватись
Населення Тайваню менше 24 лямів. Для 1,4 млрд населення КНР втопити пару лямів "асвабадітєлєй" взагалі не є проблемою ні з якого боку, тупо стат-похибка. Вони радше переживають за можливості свого військового флоту та ризики для торгівельного флоту при затримці своєї "сво", яка принесе економічну шкоду.
Відправлено через 8 хвилин 56 секунд:
vil2: ↑
17.12.2025 11:53
Ні не буде. Чим вони будуть воювати? У них авіаносець тріснув по корпусу як по воді пішов. Дивіться он як вони воювали проти В'єтнаму 1979році. Не було ким воювати, солдати розбігалися. І там просто по землі перейти. А що буде якщо треба плити а потім висаджуватися. Я не вірю. Вони не такі дурні.
Угу, угу, розбіглись. А 120 000 вбитих в'єтнамців (сам в'єтнам визнав втрати в 100 000 офіційно) от магічним чином якось вмерли. Ну й Парасельські острови з островами Спартлі просто так взяли та стали частиною КНР, от самі втікли від В'єтнама (там історія захоплення до війни на материку почалась ще).
І так, після великої війни вони ще разів 5 воювали, так для справки.