Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Васильович
Member

Повідомлення

daesz: 15.12.2025 23:34(список ЕГС ігорів яких будуть роздавати на зимових святах)
А звідки ця інформація?
На офіційному сайті нема.
Пригадую, останні роки якісь подібні фейкові списки спливали.
Хоча от прямо цей доволі реалістично виглядає - містить блокбастери, але не першої свіжості.
kairo
Member

Повідомлення

KPAH: 16.12.2025 16:05Лучше попробуй The Evil Within 1-2
Мені особисто рімейк RE2 більше зайшов за The Evil Within 1.
waryag
Member

Повідомлення

Grey_ukr: 16.12.2025 15:21начал проходить RE Village
до этого еще в детстве пробовал RE 1 (или 2)
и RE 4
4 дропнул, потому что целиться можно было только с клавы
1 или 2 - просто не зашли в детстве
А вот в виллидж прям нравится этот замок и вся давящая атмосфера.
Тревожная музыка и вот эта вот серость.
Сейчас я замок закрыл и опасаюсь, что дальше не будет уже таких локаций красивых\атмосферных
Но посмотрим.
Если что, в стим сейчас скидка. 7+8 за 549 или 8 за 300 грн.
Я бы начал по порядку - ромейки 2-3-4. А потом 7-8, если не подвезут новых ремейков.
daesz
Member

Повідомлення

Васильович: 16.12.2025 16:33
daesz: 15.12.2025 23:34(список ЕГС ігорів яких будуть роздавати на зимових святах)
А звідки ця інформація?
На офіційному сайті нема.
Пригадую, останні роки якісь подібні фейкові списки спливали.
Хоча от прямо цей доволі реалістично виглядає - містить блокбастери, але не першої свіжості.
Злив із реддіту, 2 і 3 роки тому злив був правдивий, минулого року - фейк. Побачимо яким буде цей :D
Grey_ukr
Member

Повідомлення

waryag: 16.12.2025 18:22
Grey_ukr: 16.12.2025 15:21начал проходить RE Village
до этого еще в детстве пробовал RE 1 (или 2)
и RE 4
4 дропнул, потому что целиться можно было только с клавы
1 или 2 - просто не зашли в детстве
А вот в виллидж прям нравится этот замок и вся давящая атмосфера.
Тревожная музыка и вот эта вот серость.
Сейчас я замок закрыл и опасаюсь, что дальше не будет уже таких локаций красивых\атмосферных
Но посмотрим.
Если что, в стим сейчас скидка. 7+8 за 549 или 8 за 300 грн.
Я бы начал по порядку - ромейки 2-3-4. А потом 7-8, если не подвезут новых ремейков.
по видео оч понравился замок
и решил сам поиграть
а там взял еще и 7. Потому что схожи по геймплею

это мне на месяц игры, наверное.
а там будет видно, но спасибо всем за советы.
waryag
Member

Повідомлення

Добив ДОС 1. В цілому ОК, але з якогось моменту почало поставати питання "куди далі?". Зазвичай, воно зводилося до пошуку прихованої кнопки, в яку потрібно буквально ткнутися носом, щоб знайти... або гугл.
Крива складності нерівна, є певні дивні місця, але в цілому добре. Видно, звідки ростуть ноги в БГ3.

Відправлено через 33 секунди:
Grey_ukr: 16.12.2025 20:08 по видео оч понравился замок
Хто сказав "Хогвартс?" :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 17.12.2025 06:51Добив ДОС 1. В цілому ОК, але з якогось моменту почало поставати питання "куди далі?". Зазвичай, воно зводилося до пошуку прихованої кнопки, в яку потрібно буквально ткнутися носом, щоб знайти... або гугл.
В мене зараз так із БГ3. Мабуть через те, що втомився від тривалості гри.
waryag
Member

Повідомлення

kairo
В БГ3 немає саме такої проблеми. Більшу частину гри у тебе кілька варіантів дій чи просування.
А тут, наприклад, є лабіринт. Я знаю, що в ньому є кнопка чи важіль, яку потрібно знайти і натиснути для просування сюжету, але хвилин 10 бігав без результату.
Потім подивився рішення і ще кілька хвилин водив героя по кімнаті, поки не підвів його впритул до неї.
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 17.12.2025 11:54В БГ3 немає саме такої проблеми. Більшу частину гри у тебе кілька варіантів дій чи просування.
В мене зараз квест де треба відкрити двері. Для цього по опису у Вікі треба кільце та книга. Книга лежить в шафі в одній з десятка кімнат. Я ті шафи перестав відкривати, бо там завжди сміття. При цьому гра не каже, що тобі треба книга, просто пише, що не можеш відкрити двері кільцем.
Geinz21
Member

Повідомлення

Решил допройти Dead Island Riptide и Ghost of Tsushima. В первом случае имеем типичное зомби-мессиво с крафтом оружия, стаминой и прочими ништяками. За глубоким сюжетом оно точно мимо, но Techland решили исправиться в Dying Light.
Что касается второго, то это Ассасин здорового человека без идиотских ролевых условностей. Да, прокачка навыков есть, но даже с минимальным набором можно спокойно играть и раздавать не заморачиваться. Сюжет весьма неплох, без лишних соплей и драм, а какие же красивые локации в игре... Первый раз когда запустил, просто уронил челюсть в пол. Еще и забавную имитацию ветра добавили, которая и проводником по миру служит. В общем, как по мне, один из самых достойных бывших эксклюзивов Сони, которые они выпустили на данный момент. Итого: красивый арт-дирекшн, взрослый сюжет, как по мне, одна из наиболее идеальных боевок на мечах, отсутствие излишней затянутости (если не только не планируете закрывать её на 100%).
Геральт
Member

Повідомлення

Така собі статка в стімі вийшла. :-/
спойлер
Зображення
kairo
Member

Повідомлення

Підсумки 2025
спойлер
Screenshot 2025-12-17 191008.jpg
Screenshot 2025-12-17 191357.png
KPAH
Member

Повідомлення

:shuffle:
спойлер
photo_2025-12-17_20-29-42.jpg
Geinz21
Member

Повідомлення

kairo
неужто про No Man's Sky правда, что она играбельной стала после фейлового старта?
Vader
Member

Повідомлення

Геральт: 17.12.2025 18:54 Така собі статка в стімі вийшла. :-/
спойлер
Зображення
:lol: Така собi? :lol: В мене 3 гри зiграно :super:
kairo
Member

Повідомлення

Geinz21: 17.12.2025 20:04kairo
неужто про No Man's Sky правда, что она играбельной стала после фейлового старта?
Звичайно. Мабуть найкраща пісочниця в космічній тематиці в наш час, ще й регулярно оновлюється. Є соло квести, є кооп квести, сюжетка, хоч і форма подачі дуже проста.
KPAH
Member

Повідомлення

А тут никто Steam семьи не оргинизовывал?
Delfin4ick
Member

Повідомлення

Elite Dangerous
daesz
Member

Повідомлення

Геральт: 17.12.2025 18:54 Така собі статка в стімі вийшла. :-/
спойлер
Зображення
Хехе :)
спойлер
Зображення
Було б 11, але я throne & liberty грав на іншому акаунті з прив'язкою до Німеччини :shuffle:
KPAH
Member

Повідомлення

daesz: 15.12.2025 23:34 Залишу це тут :)
(список ЕГС ігорів яких будуть роздавати на зимових святах)

Зображення
Увы, фейк.
Відповісти