Розробники Exodus представили новий трейлер і розкрили подробиці гри — це фантастична пригода в дусі Mass Effect

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dret09
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники Exodus представили новий трейлер і розкрили подробиці гри — це фантастична пригода в дусі Mass Effect

Наче й прикольно, але оці космоведмеді одразу ж віддають другим сортом... Але грати буду
s1nedus
Member

Повідомлення

Супер, очень жду космооперу :-P
Paladin
Member

Повідомлення

Not bad, not bad... ;)
Сidonix
Member

Повідомлення

dret09: 12.12.2025 13:19 Пропоную обговорити Розробники Exodus представили новий трейлер і розкрили подробиці гри — це фантастична пригода в дусі Mass Effect

Наче й прикольно, але оці космоведмеді одразу ж віддають другим сортом... Але грати буду
Згоден. Космоведмеді це якась дичина.
miroslav_mm
Member

Повідомлення

Відчуття масштабу, вони хочуть створити свій всесвіт, на кшталт Star Wars.
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Прикольна ідея із розвитком світу і впливом на нього. Мені в першу чергу Хайнлайн прийшов на згадку ("Чужинець на чужій землі", здається, роман називається...), в зв'язку з основною ідеєю гри, а вже потім Азімов, але - яка різниця: якщо справді побудують геймплей на такій концепції і зможуть в хорошу та різноманітну реалізацію, це буде цікаво спробувати.

► 2027-й: ще одна причина обов'язково оновитися відеокартою в тому році...
Барбарис
Member

Повідомлення

Космоопера, радості повні штани. А мене це дивує:
Рідна планета героя перебуває під загрозою знищення через техновірус.
Історія розвивається впродовж безлічі поколінь, адже час на планеті та під час космічного перельоту йде по-різному. Тому до моменту повернення після кожної подорожі на рідній планеті все змінюватиметься.
1. Якщо за час його відсутності змінюватимуться покоління, то навіщо він треба? Техновірус, отже не такий і страшний та й у планети схоже є час та можливість підключити мізки науковців.
2. Мотивація. Який сенс йому лізти в спасіння світу, в якому він переважно зайнятий виживанням та важкою роботою? Альтруїзм зазвичай в таких людей не виховують. Якщо зміняться цілі покоління, то його близьких там вже не буде. Де сенс?
3. Витікає з 2: коли проявились здібності, то я радше повірю, що він використає їх в особистих цілях, ніж у філантропії.
Чого не зробити його найманцем чи представником аристократії/правлячої касти або партії, якому є що втрачати і він використовує здібності над збереженням контролю над планетою та особистого збагачення?
Ці наївні «рятівники» набридли.
Yukon
Member

Повідомлення

Як на мене, на Mass Effect це взагалі не схоже. Просто чергове фентезі у космосі :shuffle:
nochnik89
Member

Повідомлення

Пускай делают, а мы заценим. Там уже видно будет про космомедведей. Круто это или нет :rotate:
Відповісти