S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.7.1 із виправленням проблем

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
strannik18
Member

Повідомлення

Enjthesilence
не розумію тих очікувань
ну звісно не розумієте з вашим 7800X3D я б теж не розумів, я на свому вбогному стародавньому cpu 10700 не можу в повній мірі насолодитись оптимізацією бо в локації припять проц довбиться в 100 і дуже не комфортно грати, в інших локаціах ок, в версії 5.5.4 обіцяли оптимізацію значну на проц тому чекаю хоча сюжетку давно пройшов але по бродитит ще є де, було б круто в мультиплеєр але шанси маленькі вся надія на длц!
MessiaH
Member

Повідомлення

Earanak
меня в принципе не устраивает качество игры и убогейшая оптимизация после кучи патчей и я не знаю вообще игры на UE5 с нормальным графонием и открытым миром, которые были бы нормально оптимизированы, таких просто нет ибо сделать что-то нормальное на этом движке видимо невозможно по определению
Earanak
Member

Повідомлення

MessiaH: 10.12.2025 06:46 Earanak
меня в принципе не устраивает качество игры и убогейшая оптимизация после кучи патчей и я не знаю вообще игры на UE5 с нормальным графонием и открытым миром, которые были бы нормально оптимизированы, таких просто нет ибо сделать что-то нормальное на этом движке видимо невозможно по определению
Arc Raiders - выглядит великолепно, работает отлично, не фризит. Не мыльная. Локации здоровенные, вечно какая то движуха на карте происходит одновременно в разных местах. Так ещё и игра не вылетает, по крайней мере у меня и моих друзей.

Правда тут есть ряд моментов :
1.) Они взяли за основу билд UE5 от nVidia, это отдельная версия движка с наработками Нвидии.
2.) Они не используют Lumen.
3.) Они не используют Наниты.
4.) Они не используют родной TSR.

Тем не менее, игра на UE5, с огромными детализированными локациями, рейтрейсингом и с кучей движухи. Так что делать можно, теперь это просто глупо отрицать, это состоявшийся факт. Но, вот выходит что почти ни у кого не получается так же сделать.

Но, снова таки - мое сообщение было про другое. Я не собирался обсуждать другие игры и движок в целом. Меня просто изначально заинтересовало ваше мнение что от обновления версии движка будет только хуже, но почему, я от вас так и не услышал. А сам я постарался объяснить почему должно стать лучше, даже если никак не исправлять оптимизацию и не задействовать новые фишки, просто (не так прям уж просто) обновив с 5.1 на 5.7 версию. Между этими версиями три года развития движка так то. А то что вы тут местный Хейтер UE5 это и так все знают, тут вопросов нет ))
Востаннє редагувалось 10.12.2025 08:24 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
waryag
Member

Повідомлення

Earanak
У них лучшая работа с уе5, если не считать самих эпиков.

Но какой смысл спорить с человеком, который вечно жалуется на статтеры, но отрицает пользу х3д и ссд?
Барбарис
Member

Повідомлення

strannik18, не знаю, у мене на 5700х теж немає проблем. По тестах мої 8/16 не настільки й потужніше.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Earanak: 10.12.2025 08:12Arc Raiders - выглядит великолепно
Це коли тіні перед носом перетворюються на убер мило, та і взагалі гірщі ніж у іграх 10ти річної давнени?
Звісно що можна вичавити зайві кадри коли якість тіней на ультра лоу. А шо, класний хід, у налаштуваннях пишимо Епік, а на ділі підсовуємо убер дно, а сліпі порадуються і розкажуть шо то аптімізация, а не просто якість нижче нікуди.
Earanak
Member

Повідомлення

Vpupkin, проблемным играм на UE5 как правило не сильно помогали минимальные настройки с фризами/вылетами и прочими проблемами.
А тут оказывается разработчики смухлевали и этого стало достаточно, просто настройки теней сдвинули, ДА ВЫ ГЕНИЙ ! :super:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Earanak: 10.12.2025 08:55проблемным играм на UE5 как правило не сильно помогали минимальные настройки с фризами/вылетами и прочими проблемами.
А тут оказывается разработчики смухлевали и этого стало достаточно, просто настройки теней сдвинули, ДА ВЫ ГЕНИЙ !
Тіні супер низької якості і це факт, шо там ще на дно рівні?
Earanak
Member

Повідомлення

Vpupkin, я уже писал почему (в основном) Arc Raiders работает лучше других игр на UE5. Вы видимо не прочли мои предыдущие сообщения.
То что вам там не нравятся визуал/настройки/тени или еще чет в игре - это уже претензии не ко мне, мне без разницы.
Востаннє редагувалось 10.12.2025 09:12 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Earanak: 10.12.2025 09:07я уже писал почему Arc Raiders работает лучше других игр на UE5.
Там жахлива графіка, тому це дуже такий собі приклад якісного юзання UE5 де від фіч UE5 майже нічого і така проста штука як тіні навіть до рівня Crysis 2 і близько не дотягує, та навіть перший крузіс і той краще зміг.
Earanak
Member

Повідомлення

Vpupkin, именно потому я и писал что мне не интересно это обсуждать.
Мое изначальное сообщение было про другое. А меня в оффтоп втянули.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Earanak: 10.12.2025 09:12выглядит великолепно
Я причіпився до вашого "выглядит великолепно" як ви могли помітити, а не до всього тексту, а виглядає воно :puke:
Earanak
Member

Повідомлення

Vpupkin, окей окей. Как скажешь. Отстань от меня :facepalm:
waryag
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.12.2025 09:12Там жахлива графіка, тому це дуже такий собі приклад якісного юзання UE5 де від фіч UE5 майже нічого і така проста штука як тіні навіть до рівня Crysis 2 і близько не дотягує, та навіть перший крузіс і той краще зміг.
Мільйони гравців з вами не згодні.
І їм не треба нанітів, люменів, паттрейсингу та інших технологічних див, достатньо, щоб гра нормально працювала і виглядала на їх залізі.
Zill0
Member

Повідомлення

Пограв в 1.7, оху*в. Почекаю мiнiмум 2.0
Якщо гра зарад в такому станi, не уявляю що було на релiзi :(

Найбiльше питання до поведiнки ботiв. Навiщо потрiбен алайф, якщо боти навколо гравця невзмозi адекватно поводитися.
Vpupkin
Member

Повідомлення

waryag: 10.12.2025 09:49Мільйони гравців з вами не згодні.
І їм не треба нанітів, люменів, паттрейсингу та інших технологічних див, достатньо, щоб гра нормально працювала і виглядала на їх залізі.
Ну то можна зробити тіні на рівні 2011 року, чи як? Сучасне залізо не в силах те шо було півтора десятеліття тому?
freemansan
Junior

Повідомлення

Де обіцяний мультіплеєр? Обіцяли і послали?
Контора Рога та Копита, Жодної гри більше у них не куплю.
Барбарис
Member

Повідомлення

freemansan, на хіба вам всім той мульт? Що там робити? Це ж не якийсь пабг.
freemansan
Junior

Повідомлення

Барбарис: 10.12.2025 10:18 freemansan, на хіба вам всім той мульт? Що там робити? Це ж не якийсь пабг.
На те що вони це заявляли, і я навіть розширену версію гри купляв через те.
І мене цікаво спробувати сталкер 2 в мульті, хоча вже розумію, якщо і буде щось, то там настільки буде все забаговано, що пофіг стане.
AlexWest
Member

Повідомлення

Боюся, з обновою движка у грі вилізе купа нових багів, бо вони вилазять навіть з маленькими фіксами. Тому я б не чекав, а заскакував у гру. Хіба-що у вас Райзен 1-2 покоління чи інтел восьмого-дев'ятого, на пару з GTX1660 – тоді можна почекати.
Досі не додали мандрівних провідників і провідника на Дузі. Це так важко, бляха?
Дуже сподіваюся, що третю частину робитимуть на адекватному движку, де не треба різати динамічні тіні та листя на деревах, аби все працювало. На тому ж UE6, якщо він буде роботою над помилками 5-го.
Відповісти