Анонс нової Tomb Raider відбудеться на The Game Awards 2025

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Анонс нової Tomb Raider відбудеться на The Game Awards 2025

Ох если это будет в духе двух последних игр, то это будет топище просто. Очень жду Лариску❤️
MetalistForever
Member

Повідомлення

Ждем расово правильного персонажа от Амазон :weep: :lol: :laugh:
Вкладення
New Lara Croft
New Lara Croft
Firebrand
Member

Повідомлення

MetalistForever: 09.12.2025 11:09 Ждем расово правильного персонажа от Амазон :weep: :lol: :laugh:
такое ощущение, что игро индустрии, попросту больше нечем упороться, как предложить следовать кринжовой повесточке.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

MetalistForever
Потужна і незалежна, що й казати :laugh:
Геральт
Member

Повідомлення

Одна з улюблених серій, чекаю.

Хіба що, відомо про відмову від власного рушія Foundation Engine на користь популярного Unreal Engine 5
+1
Geinz21
Member

Повідомлення

proos: 09.12.2025 11:01
Ох если это будет в духе двух последних игр, то это будет топище просто. Очень жду Лариску❤️
Лучше бы в духе первой трилогии Кристаллов. Меня этот мэрисьюшный сюжет в последних частях просто вымораживал. Единственное чем последняя порадовала, что вернули нормальные гробницы.
S0N1C
Member

Повідомлення

"Хіба що, відомо про відмову від власного рушія Foundation Engine на користь популярного Unreal Engine 5."
RIP :rolleyes:
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

А мені сподобалась гра на їхньому власному рушії. Це за умови використання Unreal Engine знову буде в 60 FPS працювати.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 09.12.2025 11:29 Одна з улюблених серій, чекаю.

Хіба що, відомо про відмову від власного рушія Foundation Engine на користь популярного Unreal Engine 5
+1
Так це погано, власний рушій давав гарну оптимізацію з пристойним візуалом
Geinz21
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.12.2025 12:40 Так це погано, власний рушій давав гарну оптимізацію з пристойним візуалом
Специалисты разбежались. Видимо, только ЕА, Юби, Сони и Капком ещё смогут удивлять своими движками, остальные прям решили вернуться в эпоху PS360, когда UE3 рулил и игры как под копирку были в визуальном плане.
MqM
Member

Повідомлення

Чекаємо трейлеру! Інтригу за скільки років наростили

Отправлено спустя 48 секунд:
MetalistForever: 09.12.2025 11:09 Ждем расово правильного персонажа от Амазон :weep: :lol: :laugh:
Та ви якісь перешугані. А що серія давала причини? Попередні ігри цілком нормальні

Отправлено спустя 2 минуты 1 секунду:
Enjthesilence: 09.12.2025 12:40
Геральт: 09.12.2025 11:29 Одна з улюблених серій, чекаю.

+1
Так це погано, власний рушій давав гарну оптимізацію з пристойним візуалом
Там швидше специфіка побудови локацій в стилі олдскульних ігор:) Якщо розглянете будь яку локацію, то вона не сильно то відкрита та нагадує лабіринти:)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 09.12.2025 13:38 Там швидше специфіка побудови локацій в стилі олдскульних ігор:) Якщо розглянете будь яку локацію, то вона не сильно то відкрита та нагадує лабіринти:)
різні там локації, є нормальні відкриті локи так і маленьки тісні рівні з головоломками, ідеальний баланс як на мене. що запропонує юе5? непотрібний опенворлд з нанітом та люменом в 50 фпс?
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.12.2025 14:09
MqM: 09.12.2025 13:38 Там швидше специфіка побудови локацій в стилі олдскульних ігор:) Якщо розглянете будь яку локацію, то вона не сильно то відкрита та нагадує лабіринти:)
різні там локації, є нормальні відкриті локи так і маленьки тісні рівні з головоломками, ідеальний баланс як на мене. що запропонує юе5? непотрібний опенворлд з нанітом та люменом в 50 фпс?
Ну які там ж великі відкриті локи? В останній частині Shadow of the Tomb Raider - найбільша відкрита лока це напевно місто Майя та водоспад з гробницею - проте по мірках сучасних ігор якийсь кілометр це невелика локація.
Щодо опенворду не знаю, як вони реалізують, аое з іншого боку коридорність локацій, а через це штучність середовище відчувалася сильно.
Можливо це додасть варіативність проходження, бо раніше гра відчувалася надто лінійною по основній сюжетній лінії, хіба от гробниці можна було проходити в довільній хронологій і всякі дрібні квести.
Та вже пишіть, що в останній частині рейтрейсінг теж був непотрібний.
Сенс непотрібності в тому, що технологія погано впроваджена і непотимізована, але якщо розробники вдало впровадять - то одразу зміните думку.
Раніше розробники не підводили з оптимізацією і гра запускалася на зовсім бюджетних пк і при бажанні можна було запустити принаймні з низькими налаштуваннями
Востаннє редагувалось 09.12.2025 15:09 користувачем MqM, всього редагувалось 5 разів.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 09.12.2025 14:58
Enjthesilence: 09.12.2025 14:09

Ну які там ж великі відкриті локи? В останній частині Shadiw of Tomb Raider - найбільша відкрита лока це напевно місто Майя та водоспад з гробницею - проте по мірках сучасних ігор якийсь кілометр це невелика локація
так кажеш наче "кілометр це невелика локація" - це щось добре. гов, тлоу2 і подібні ігри чудово працюють за древньою формулою "кишка-арена" подібні ігри більш концетровані і цікавіші, ніж напівпусті кілометрові локації. імхо, звичайно. можно закидати камінням, але сталкер 2 - був би кращою грою з переходом по концентрованих локаціях, ніж цей пустий опенворлд, чи баланс, як в "метро", де наче і великі локи, але в міру.
я за те, що працює і подобається особисто мені, а не за сучасні тренди, які в 99% ігор бісять і не працюють, існуючи лише для штучного затягування гри.
p.s мені подобається ретрейсинг)
Геральт
Member

Повідомлення

Сенуа2, Експедиція. Обидві коридорки на UE5 і обидві дають кращу графіку, ніж будь-яка частина Ларки. Якщо UE5 вміє в гарний відкритий світ (Mafia OC), то коридорку тим більше подужає.
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.12.2025 15:01
MqM: 09.12.2025 14:58

Ну які там ж великі відкриті локи? В останній частині Shadiw of Tomb Raider - найбільша відкрита лока це напевно місто Майя та водоспад з гробницею - проте по мірках сучасних ігор якийсь кілометр це невелика локація
так кажеш наче "кілометр це невелика локація" - це щось добре. гов, тлоу2 і подібні ігри чудово працюють за древньою формулою "кишка-арена" подібні ігри більш концетровані і цікавіші, ніж напівпусті кілометрові локації. імхо, звичайно. можно закидати камінням, але сталкер 2 - був би кращою грою з переходом по концентрованих локаціях, ніж цей пустий опенворлд, чи баланс, як в "метро", де наче і великі локи, але в міру.
Ну це ж гадання на кавовій гущі, як це буде з Tomb Raider.
Можна до минулої трилогії теж було ставитися зі скепсисом, бр там локації були куди більше ніж класичних частин.
В серії завжди добре було з дослідженням, як не прокачка вмінь на полюванні та читанні монцментів, так пошук скарбів і всяких артефактів. Щодо наповнення я не переживаюю, найгірше що може статися це заставлять збирати гриби🤣 О це була морока заради ачівки)))
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 09.12.2025 15:06 Сенуа2, Експедиція. Обидві коридорки на UE5 і обидві дають кращу графіку, ніж будь-яка частина Ларки. Якщо UE5 вміє в гарний відкритий світ (Mafia OC), то коридорку тим більше подужає.
та ти що, остання ларка вийшла 7 років назад, було б дивно щоб вона виглядала краще за найсучасніший рушій сьогодення. (сенуа2 - взагалі грою важко назвати, технодемка юе5) хоча... якщо зіставити технічний рівень візуалу до кількості кадрів, таки ларка краще буде
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 09.12.2025 15:06 Сенуа2, Експедиція. Обидві коридорки на UE5 і обидві дають кращу графіку, ніж будь-яка частина Ларки. Якщо UE5 вміє в гарний відкритий світ (Mafia OC), то коридорку тим більше подужає.
Я надіюся від коридоркм відійдуть, бо якраз альтернативних шляхів бракувало, а то дадуть 2-3 способи, як обійти ворогів та й усе - що не дуже й цікаво
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 09.12.2025 15:08 Ну це ж гадання на кавовій гущі, як це буде з Tomb Raider.
як би ж не існували десятки кривих ігр на юе5, я би погодився, а так просто зі скептицизмом чекаю на гру через юе5. теж саме в мене із відьмаком 4 і ще декількома проектами, які вирішили працювати з юе5. реально гарно працюючих проектів на юе5 мізер
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.12.2025 15:11
MqM: 09.12.2025 15:08 Ну це ж гадання на кавовій гущі, як це буде з Tomb Raider.
як би ж не існували десятки кривих ігр на юе5, я би погодився, а так просто зі скептицизмом чекаю на гру через юе5. теж саме в мене із відьмаком 4 і ще декількома проектами, які вирішили працювати з юе5. реально гарно працюючих проектів на юе5 мізер
Тут тільки треба відповісти ось таким відео

Відповісти