Доброго дня, шановна громадо!
Придбав комплект з материнки вiд HP FMB-1701 пiд LGA 2066 та.... Блок Живлення DPS-700AB-A1
Звicно, плата не стартує! Блок живлення вiд Z440 пiд LGA 2011!
Ось такий вислали!
По роз`ємах пiдходить але... "+ на землю", звiсно у захист!
Потрiбен БЖ типу DPS-750AB36 тощо!
Перерив iнет, напруги спiвпадають але знайти розпiновку на DPS-750AB36 або коннектора мамки(18 pin) - так i не змiг!
Можливо, у когось є доступ до iнформацiї виробника?
Гадаю, реально - перекинути pin у самому роз`ємi.
Help me, Please!
Новини
Останні статті і огляди
HP Z4 G4 & DPS 700AB-1A
-
St-Paul
Junior
- Вкладення
-
-
Sharkoff
Member
St-Paul
А не легше було купити одразу всю станцію, готову за 9000-10000? Щоб не довбатись з перехідниками?
Наскільки я памʼятаю, z6 g4 є у двох форумчан. У них різні мамки, але корпус та блок мають бути однакові. Як у dell 7820 та 5820.
Nochnik89 є схожа станція
Constantin4ik те саме
Щодо перехідників, можна звернутись до lom_ua.
А не легше було купити одразу всю станцію, готову за 9000-10000? Щоб не довбатись з перехідниками?
Наскільки я памʼятаю, z6 g4 є у двох форумчан. У них різні мамки, але корпус та блок мають бути однакові. Як у dell 7820 та 5820.
Nochnik89 є схожа станція
Constantin4ik те саме
Щодо перехідників, можна звернутись до lom_ua.
-
St-Paul
Junior
Дякую за вiдповiдь.
Нажаль, Z6 G4 на сокетi LGA 3647 а Z4 G4 на LGA 2066, тому мамки там рiзнi.
Готову станцiю, не зможу, здоров`я не те вже.
Зараз маю DELL T5820, але буду продавати (надто важкий).
Дiсталася мамка HP з БЖ, захотiв у своєму корпусi зiбрати таку, на W2145-W2155, чотирьохканалi RAM для дому та ренедерiнгу.
Доречi, у DELL T5820 чудово працюють двi "двослотовi" звичайнi карти одночасно, тут - це нереально, слоти поруч але менi буде досить.
Перехiдники - не проблема, я сам любий зроблю.
Не знаю - де якi PIN`s у мамки!
GOOGLE не допомiг, нажаль...
Може є тi, у кого такий системник або доступ до DATASHEET на мамку HP FMB-1701?
Нажаль, Z6 G4 на сокетi LGA 3647 а Z4 G4 на LGA 2066, тому мамки там рiзнi.
Готову станцiю, не зможу, здоров`я не те вже.
Зараз маю DELL T5820, але буду продавати (надто важкий).
Дiсталася мамка HP з БЖ, захотiв у своєму корпусi зiбрати таку, на W2145-W2155, чотирьохканалi RAM для дому та ренедерiнгу.
Доречi, у DELL T5820 чудово працюють двi "двослотовi" звичайнi карти одночасно, тут - це нереально, слоти поруч але менi буде досить.
Перехiдники - не проблема, я сам любий зроблю.
Не знаю - де якi PIN`s у мамки!
GOOGLE не допомiг, нажаль...
Може є тi, у кого такий системник або доступ до DATASHEET на мамку HP FMB-1701?
-
Sharkoff
Member
St-Paul
Я і не кажу що вони однакові. Так різні мамки, але корпус та блок той же. Так само як ваш 5820 з моїм 7820. Там корпуси лише назвою відрізняються на передній кришці. А так фізично однакові. У мене додається перегородка та райзер на другий проц.
Я і не кажу що вони однакові. Так різні мамки, але корпус та блок той же. Так само як ваш 5820 з моїм 7820. Там корпуси лише назвою відрізняються на передній кришці. А так фізично однакові. У мене додається перегородка та райзер на другий проц.
-
St-Paul
Junior
Вирiшив проблему!
Знайшов Рiдний БЖ, мамка Стартувала, пройшла всi тести, завантажився Win, все супер.
Розпiновка - зовсiм iнша, анiж у DPS-700AB-A1
Добре, що "+ на землю" був, захист спрацьовував.
ОФФ. У продаж буде! Хоча й хотiв собi зiбрати Робочу Станцiю у Кастомному корпусi.
Знайшов Рiдний БЖ, мамка Стартувала, пройшла всi тести, завантажився Win, все супер.
Розпiновка - зовсiм iнша, анiж у DPS-700AB-A1
Добре, що "+ на землю" був, захист спрацьовував.
ОФФ. У продаж буде! Хоча й хотiв собi зiбрати Робочу Станцiю у Кастомному корпусi.
-
Sharkoff
Member
St-Paulтак робити не зовсім легко, мати не звичайна і багато буде що допилювати.
-
St-Paul
Junior
На столi зходу стартувала.
Помилки - тiльки на USB на переднью панель та на кулер.
USB вже знайшов, з колодкою та звуком
Кулер - пiдiйде з LGA 2011 прямокутний АЛЕ, краще водянку ставити.
Корпус? Розмiри такi, що встане в стандартний, якщо пiдiбрати -то гарний можливо, сучасний.
Все це - можу зробити, АЛЕ - знаючи менталiтет "товпи", такого Монстра не продати.
Хто тямить, сам збере а той, для кого пiдключити 4 pin кулер до 5 pin колодки - проблема, буде купувати "Оригiна
Аналогiчно й з автiвками, доречi.
Поставив комплект brembo й не мiг продати, вимушений був знову встановлювати "сток.
Тобто, якщо, навiть у стоковий HP Z4 G4 кинути "водянку", його не продати... бо це вже не оригiнал!!!
Тому, виставив мамку з БЖ та процем! Якщо людина захоче, збере гарну робочу станцiю пiд себе.
Помилки - тiльки на USB на переднью панель та на кулер.
USB вже знайшов, з колодкою та звуком
Кулер - пiдiйде з LGA 2011 прямокутний АЛЕ, краще водянку ставити.
Корпус? Розмiри такi, що встане в стандартний, якщо пiдiбрати -то гарний можливо, сучасний.
Все це - можу зробити, АЛЕ - знаючи менталiтет "товпи", такого Монстра не продати.
Хто тямить, сам збере а той, для кого пiдключити 4 pin кулер до 5 pin колодки - проблема, буде купувати "Оригiна
Аналогiчно й з автiвками, доречi.
Поставив комплект brembo й не мiг продати, вимушений був знову встановлювати "сток.
Тобто, якщо, навiть у стоковий HP Z4 G4 кинути "водянку", його не продати... бо це вже не оригiнал!!!
Тому, виставив мамку з БЖ та процем! Якщо людина захоче, збере гарну робочу станцiю пiд себе.