Три роки ChatGPT — цікава статистика та короткі підсумки буму ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Liam
Member

Повідомлення

zaqik: 02.12.2025 20:24
основних сценаріїв використання ChatGPT такі:
...
Пошук в Інтернеті;
Он мне на днях заявил, что к интернету не подключен и ссылку найти не может. Как вы его используете для поиска?!!
https://ibb.co/Pvjk0TQN

Даже специально на русском языке спросил.
nochnik89
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.12.2025 12:16Не знаю як там з ттх колон, а щодо інших ттх він безсоромно бреше. Точніше компілює дані з багатьох ттх "схожих" пристроїв. Схожих на його думку звісно, а не в реальності. Так що я б не був таким оптимістични.
И не могу не согласиться. Доверяй, но проверяй как говорится. Но благодаря чатгпт я себе индивидуально подстроил колонну которой нету в продаже. Под мои условия и мои нужды я себе соорудил 1,89 метров и 7см в диаметре. Пищевая нержа дорогая и обидно заказать на заводе и потом получить не то что хотел.
ender
Member

Повідомлення

цікава статистика та короткі підсумки
Ни слова об убытках которые приносят все эти ИИ.
Сотни миллиардов вылетает в трубу.
Что же касается стоимости акций компаний: это 100% пузырь, лопнет неизбежно. Но пострадают от этого, как всегда, обычные люди.. напечатают триллионы и всё на этом.
Барбарис
Member

Повідомлення

tablestikus, що чат, що джеміні так собі шукають. Гугл знайде навіть якщо неправильно напишеш чи кирилицею, ці будуть шукати сивого коня в вакуумі або скажуть, що о такої інформації не можуть знайти(було таке при правильному запиті якої запчастни).
Ektalion
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.12.2025 11:00
спойлер
Зображення
leif: 02.12.2025 12:55 :facepalm:
спойлер
Зображення
2:0 на користь чату гпт :laugh:
Це той вундеркінд чат, який у травні не знав про існування відеокарти RX 9070, ryzen 7600x3d. Також вперто переконував, що 7800X3D немає інтегрованої графіки :lamer:
спойлер
Зображення
tablestikus
Member

Повідомлення

Барбарис: 03.12.2025 11:30 tablestikus, що чат, що джеміні так собі шукають. Гугл знайде навіть якщо неправильно напишеш чи кирилицею, ці будуть шукати сивого коня в вакуумі або скажуть, що о такої інформації не можуть знайти(було таке при правильному запиті якої запчастни).
Те що я шукаю, в основному по роботі через ші +- суб'єктивно швидше знайти ніж десяток лінків пропилососити
МОНАХ
Member

Повідомлення

На першому місці раптово опинилося завантаження зображення. Користувачі частіше завантажують власні файли для обробки та роботи з ними, ніж для генерації абсолютно нових зображень.
► Нічого раптового. ШІ може такого нагенерити, що краще - не треба...

► В своїй графічній роботі я здавна працюю як той ШІ: беру купу всього звідусіль і зліплюю потрібну картинку, а для кінцевого результату поверху уже замальовую все так, як саме мені і потрібно було - це економить цілі дні часу (особливо, коли платня - відповідна). Останні років 7-8 я досить непогано підняв скіл власне "малювання з нуля" і все швидше можу творити контент майже повністю власними руками, але використання хоча б базової бази - все-одно в рази прискорює роботу. Тому і схема з чатом така, що можна кілька годин змушувати його відмалювати щось тобі потрібне хоч приблизно, а можна просто набрати потрібних ракурсів, базових картинок, швидко зробити коллаж і закинути в чат, мовляв, а-ну - "зроби красіво". На виході, зазвичай, отримується на відсотків 75-95 досить непогана основа, яку вже легше поправити або довнести потрібні елементи. В моїй практиці, якщо робота - комплексна, а не по типу "намалюй сірого кота з жовтими очима", то це простіше і швидше, ніж по спєц-ШІ то все промптами прописувати.
Відповісти