На першому місці раптово опинилося завантаження зображення. Користувачі частіше завантажують власні файли для обробки та роботи з ними, ніж для генерації абсолютно нових зображень.
► Нічого раптового. ШІ може такого нагенерити, що краще - не треба...
► В своїй графічній роботі я здавна працюю як той ШІ: беру купу всього звідусіль і зліплюю потрібну картинку, а для кінцевого результату поверху уже замальовую все так, як саме мені і потрібно було - це економить цілі дні часу (особливо, коли платня - відповідна). Останні років 7-8 я досить непогано підняв скіл власне "малювання з нуля" і все швидше можу творити контент майже повністю власними руками, але використання хоча б базової бази - все-одно в рази прискорює роботу. Тому і схема з чатом така, що можна кілька годин змушувати його відмалювати щось тобі потрібне хоч приблизно, а можна просто набрати потрібних ракурсів, базових картинок, швидко зробити коллаж і закинути в чат, мовляв, а-ну - "зроби красіво". На виході, зазвичай, отримується на відсотків 75-95 досить непогана основа, яку вже легше поправити або довнести потрібні елементи. В моїй практиці, якщо робота - комплексна, а не по типу "намалюй сірого кота з жовтими очима", то це простіше і швидше, ніж по спєц-ШІ то все промптами прописувати.