Огляд геймерського крісла HATOR Arc 3 Velour XL

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд геймерського крісла HATOR Arc 3 Velour XL

А де саме в Китаї HATOR замовляє свою продукцію, наклейки і нашивки в одної компанії чи в різних?
Чую зараз прилетить :gigi:
Dilfin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд геймерського крісла HATOR Arc 3 Velour XL

Якщо це матеріал. подібний на велюр, тоді він швидко буде протиратися, рватися, хоча кому я це говорю, хто буде купляти крісло за 24 тисячі тому пофіг коли воно порветься, а як порветься, то викине і купить нове...
Yurius
Member

Повідомлення

Йшов 2025,нам все ще намагаються продавати "ігрові" крісла, щей китайський оем по 550 дол.
leif
Member

Повідомлення

Користуюсь ergohuman elite 2. Цей Хатор судячи по огляду не виглядає ані ергономічним ані якісно зробленим. Розраховано на людей, які не будуть розбиратися в тому які є пропозиції на ринку а просто побачать "лакшері" матеріал і дуже гамерське крісло і куплять не роздумуючи, бо це саме те що їм треба в житті. Ну... є і такі покупці на ринку
maximark
Junior

Повідомлення

Нема подовжувача для "ляшек"... людям з високим зростом буде дуже не комфортно
Це дуже великий мінус
І подушка під поперек - ну це 3.14 для крісла з такою ціною
Виходить...
Взагалі то ... велика ціна за звичайне офісне крісло

Ну як так...
Є ж основні положення юзабіліті в цій ціновій групі
НУ як з таким зростом буду сидіти а ляшки будуть болтатися? Чи поперект.. подушку підсунь.. подушку я можу купити за 300 грн на звичайне офісне крісло
Ціна цьому крісло 10-ка максимум.. ні які 23 ...
AlienFighter
Member

Повідомлення

Аліекспрес, нічого нового.
uncle_doc
Member

Повідомлення

Dilfin: 04.12.2025 13:09 Пропоную обговорити Огляд геймерського крісла HATOR Arc 3 Velour XL

Якщо це матеріал. подібний на велюр, тоді він швидко буде протиратися, рватися, хоча кому я це говорю, хто буде купляти крісло за 24 тисячі тому пофіг коли воно порветься, а як порветься, то викине і купить нове...
нашо купляти нове? я за 6к на перешив віддав з "екошкіри" на тканину
Ostin
Member

Повідомлення

Dilfin: 04.12.2025 13:09хто буде купляти крісло за 24 тисячі тому пофіг коли воно порветься
Це ж як працює така логіка? :-/ Коли я купую щось дорожче, я очікую, що воно прослужить довше і матиме кращі користувацькі якості. Коли я беру крісло до "соточки" - відповідно і очікування, що за рік-два воно може втратити свої якості. При цьому всьому я очікую, що гарантію на 12 воно виходить без зауважень.
А ви тут про 24к ніби це халява...
З вашої логіки можна зробити певний висновок: все кругом лайняної якості, тільки ціна відрізняється :rotate: Насправді, якість не напряму корелює з ціною, це правда. Але все ж з зростанням ціни якість має підвищуватись, інакше це тупо...
Востаннє редагувалось 04.12.2025 14:18 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
white_noise
Member

Повідомлення

uncle_doc: 04.12.2025 13:50 нашо купляти нове? я за 6к на перешив віддав з "екошкіри" на тканину

де перешивав? скільки взяли?
Devijack
Member

Повідомлення

white_noise: 04.12.2025 14:17скільки взяли?
У власній цитаті є відповідь
white_noise
Member

Повідомлення

del
Earanak
Member

Повідомлення

Мне тут на форуме втирали что HATOR Arc Fabric развалится, рассыпиться, дешевый мусор помойный. Вот уже больше двух лет своей 200кг жопой сижу на нем целыми днями и катаюсь туда-сюда и ничего не развалилось :think: Креслом доволен а вот вокруг бренда какой то негативчик в отзывах витает :dontknow:
leif
Member

Повідомлення

:think:
шо правда 200 чи це художнє перебільшення? і воно стільки по спеках витримує?
hohlid19
Member

Повідомлення

Earanak: 04.12.2025 15:19 своей 200кг жопой
:spy:
Gorezilla
Member

Повідомлення

leif: 04.12.2025 15:27 :think:
шо правда 200 чи це художнє перебільшення? і воно стільки по спеках витримує?
"Максимально допустиме навантаження: до 200 кг"
leif
Member

Повідомлення

Gorezilla
потужно B-)
denizen
Member

Повідомлення

Earanak: 04.12.2025 15:19 Мне тут на форуме втирали что HATOR Arc Fabric развалится, рассыпиться, дешевый мусор помойный. Вот уже больше двух лет своей 200кг жопой сижу на нем целыми днями и катаюсь туда-сюда и ничего не развалилось :think: Креслом доволен а вот вокруг бренда какой то негативчик в отзывах витает :dontknow:
а можна пруф в студію?
Востаннє редагувалось 04.12.2025 15:54 користувачем denizen, всього редагувалось 1 раз.
Max
Member

Повідомлення

denizen: 04.12.2025 15:40
Earanak: 04.12.2025 15:19 Мне тут на форуме втирали что HATOR Arc Fabric развалится, рассыпиться, дешевый мусор помойный. Вот уже больше двух лет своей 200кг жопой сижу на нем целыми днями и катаюсь туда-сюда и ничего не развалилось :think: Креслом доволен а вот вокруг бренда какой то негативчик в отзывах витает :dontknow:
а можна пруф в стуідію?
Боюсь запитати крісла чи 200кг ж..и))
Earanak
Member

Повідомлення

denizen: 04.12.2025 15:40а можна пруф в студію?
Пруф кого, чего ?
leif: 04.12.2025 15:27шо правда 200 чи це художнє перебільшення? і воно стільки по спеках витримує?
Не знаю, давно не взвешивался. Да, это преувеличение. Ну 140кг думаю точно есть.
denizen
Member

Повідомлення

Хотів побачити стан крісла після двох років використання людиною 200кг
Це є найвищий рівень витривалості і рівня якості, якщо це правда
Востаннє редагувалось 04.12.2025 16:18 користувачем denizen, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти