Новини
Останні статті і огляди
Странные вопросы и точные ответы
-
_VlaD_
Member
Всем привет!
Значит, такая ситуация. Домушники временами дергают двери.
Заходят в парадную и ищут квартиры из которых люди ушли на работу и забыли закрыть дверь.
Дергают ручку и убегают. Когда света нет, то дверь в парадной как бы открыта, поскольку замок не работает.
Вот сегодня какой-то пассивный гомосексуалист дернул ручку. Я в дверной глазок посмотрел и увидел что кто-то на нижней площадке стоит и на мою дверь смотрит. Секунд 10 постоял и ушел.
Так вот возникло желание этих товарищей заснять.
Хочу поставить какой-то видеоглазок.
Требование такое, чтобы была возможность постоянной видеозаписи. Желательно со звуком. И качество такое чтобы еб_ет можно было рассмотреть.
Желательно чтобы на Али можно было девайс приобрести. Ибо, с деньгами не очень.
Значит, такая ситуация. Домушники временами дергают двери.
Заходят в парадную и ищут квартиры из которых люди ушли на работу и забыли закрыть дверь.
Дергают ручку и убегают. Когда света нет, то дверь в парадной как бы открыта, поскольку замок не работает.
Вот сегодня какой-то пассивный гомосексуалист дернул ручку. Я в дверной глазок посмотрел и увидел что кто-то на нижней площадке стоит и на мою дверь смотрит. Секунд 10 постоял и ушел.
Так вот возникло желание этих товарищей заснять.
Хочу поставить какой-то видеоглазок.
Требование такое, чтобы была возможность постоянной видеозаписи. Желательно со звуком. И качество такое чтобы еб_ет можно было рассмотреть.
Желательно чтобы на Али можно было девайс приобрести. Ибо, с деньгами не очень.
-
Shpoker
Member
_VlaD_
я одному дергателю так по морде дал, догнав на площадке. и как-то после того всё утихло. там глист был, килограмм 60 весом... вышло абсолютно бесплатно. а до этого еще звонили в звонок и убегали. Короче подозреваю что их там не толпы, а реально одна банда
я одному дергателю так по морде дал, догнав на площадке. и как-то после того всё утихло. там глист был, килограмм 60 весом... вышло абсолютно бесплатно. а до этого еще звонили в звонок и убегали. Короче подозреваю что их там не толпы, а реально одна банда
-
_VlaD_
Member
Ну, у меня в квартире тепло. Сижу в трусах.Shpoker: ↑ 29.11.2025 12:40 _VlaD_
Пока оденусь, пока обуюсь. В итоге съезжу по морде совершенно другому человеку.
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Просто, если кого-то ограбят у нас, то будут хоть какие-то ориентировки.
Да и вообще, сам по себе видеоглазок не помешает.
Насрать там кто-то может на площадке или алкаши подерутся.
-
murzik
Member
ІР визивну панель + реєстратор, щоб картинку з камери панелі забрати. сама наявність панелі буде відлякувати гівно-людей
бо якщо поставити камеру над дверима, то в капюшоні і масці толку не буде.
плюс можна постаавити на замок резеврне живлення. вийде в тисячі 2 грн на 12-20 годин, в залежності від розміру (споживання) замка
https://pipl.ua/full-energy-bbgp-123?ut ... mnEALw_wcB
+ акум по бюджету 7А(г,12, 20А*г
https://secur.ua/ru/jelektropitanie/aku ... 4sEALw_wcB
на вхідних дверях можна повісити наклейку "ведеться відеоспостереження"
бо якщо поставити камеру над дверима, то в капюшоні і масці толку не буде.
плюс можна постаавити на замок резеврне живлення. вийде в тисячі 2 грн на 12-20 годин, в залежності від розміру (споживання) замка
https://pipl.ua/full-energy-bbgp-123?ut ... mnEALw_wcB
+ акум по бюджету 7А(г,12, 20А*г
https://secur.ua/ru/jelektropitanie/aku ... 4sEALw_wcB
на вхідних дверях можна повісити наклейку "ведеться відеоспостереження"
-
Sachem
Member
Есть два мобильных телефона. Первый с Анроидом 4.4.2. Второй... что-то 13 или 14, не помню, не основной. Второй всегда подключён к роутеру, независимо от того есть Инет или нет. А вот первый при отсутствии Инета отключается от роутера с мотивировкой "Нет доступа к Инету". В результате при отсутствии света нет доступа с телефона в домашнюю сеть, на ПК.
Это можно как-то пофиксить? Сам в настройках нигде ничего не нашел. Пока отключений не было, не мешало, сейчас мешает.
Это можно как-то пофиксить? Сам в настройках нигде ничего не нашел. Пока отключений не было, не мешало, сейчас мешает.
-
shnok
Member
можна і в трусах вийти, повірте якщо ви вискочите в трусах і на їх жаргоні "че дергаєш"скоріше за все більше його не буде, а поки ви мовчки дивитесь, то той індивідуум і далі буде смикати за ручки._VlaD_: ↑ 29.11.2025 12:53Ну, у меня в квартире тепло. Сижу в трусах.Shpoker: ↑ 29.11.2025 12:40 _VlaD_
-
Filabatya
Member
або разок з 10ти зловити ніж в живіт чи балоном в лице і віддати все 
-
murzik
Member
Filabatya
до 22 року під вікном щоденно збиралось бидло місцеве. кожного разу в 23+ вечора-ночі початок розмови = посилання, погрози. і це місцеві жителі, всі одне одного знають, просто одне бухає, а іншим хочеться відпочити а то і спати вже.
тому найкраще одразу викликати поліцію, або вирішувати кардинально ситуацію іншим способом, але не спілкуватися особисто з бидлом, алкашами, наркоманами, бо ваше життя в секунду може змінитися
до 22 року під вікном щоденно збиралось бидло місцеве. кожного разу в 23+ вечора-ночі початок розмови = посилання, погрози. і це місцеві жителі, всі одне одного знають, просто одне бухає, а іншим хочеться відпочити а то і спати вже.
тому найкраще одразу викликати поліцію, або вирішувати кардинально ситуацію іншим способом, але не спілкуватися особисто з бидлом, алкашами, наркоманами, бо ваше життя в секунду може змінитися
-
Shosya
Member
Доброго, як безпечно можна зняти пароль з PDF файлу? Знайшов якусь Advanced PDF Password Recovery але вона кацапська, дякую.
-
Shpoker
Member
Shosya
Топовая прога, если что. Рекомендую
Топовая прога, если что. Рекомендую
-
1985god
Member
я вас трошик розчарую , з досвіду ті відозаписи культурно ні до нічого. Відеозапис не допомагає. Допомагає тільки якщо це хтось із сусідів хто проживає накладе купу під двері іншого сусіда чи поцарапає авто . А так це заїжджі гастролери . Ну буде у вас відео як двоє людей в кепках\Худі і медичних масках зайшли і вийшли від сусіда , вони теж не повні лохи щоб "крупним планом" світити свої обличчя на камери . Розвісити їх фотороботи на стовпах на оголошеннях по факту крадіжки - а толку ? Доблесній поліції буде пофіг . у них зараз інша робота та й до того їм було це не цікаво . Якщо ви самі затримаєте злочинця то вони скористаються вашою роботою, а так їм пофіг . Коротко відео вам нічого не дасть - забийте болт, лишні витрати._VlaD_: ↑ 29.11.2025 12:53Ну, у меня в квартире тепло. Сижу в трусах.Shpoker: ↑ 29.11.2025 12:40 _VlaD_
-
OverPow
Member
Вітаю.
Нещодавно, з'явилась проблема. Рандомно зависає (лагає) пк в браузері (Хром) на 10-40 сек. Курсор миши ледь рухається (з затримкою 3-5 сек) і якщо за допомогою всевишнього добратись до "хрестика" та закрити Хром, комп працює нормально. Відразу можна ще раз запустити Хром і він буду працювати нормально а через Х-часу (1-5 годин) знову починає лагати.
Комп без браузеру працює нормально, ігри та все інше без проблем.
Іноді помічав, що в ТГ коли відкриваєш відео/фото можно лагнути на 3-5 сек.
Комп на віруси прогнав, взагалі чистий.
З автозапуску все повимикав = 0 реакції.
Додатки (блок. реклами) повидаляв = 0 реакції.
Є ідеї? Чи зносити (не дуже бажано) вінду та ставити з 0 ?
До речі, Вінда з оф сайту МС. Ніяких "збірок", торрент іграшок і тому подібного хламу немає
Нещодавно, з'явилась проблема. Рандомно зависає (лагає) пк в браузері (Хром) на 10-40 сек. Курсор миши ледь рухається (з затримкою 3-5 сек) і якщо за допомогою всевишнього добратись до "хрестика" та закрити Хром, комп працює нормально. Відразу можна ще раз запустити Хром і він буду працювати нормально а через Х-часу (1-5 годин) знову починає лагати.
До речі, Вінда з оф сайту МС. Ніяких "збірок", торрент іграшок і тому подібного хламу немає
-
Shpoker
Member
OverPow
сколько оперативки выжирает хром в этот момент? современный клиент телеги - это тот-же хром в обертке, если что, потому вероятно проблема одна и та-же.
сколько оперативки выжирает хром в этот момент? современный клиент телеги - это тот-же хром в обертке, если что, потому вероятно проблема одна и та-же.
-
Filabatya
Member
чиста система 11, вайбер жре вдвічі більше ніж телеграм майже 250мб і 522мб відповідно, хром ж з 7мома вкладками жре більше 3 гіг 
-
OverPow
Member
Всего занято 11 гигов из 16, из них хром 3.6-4Shpoker: ↑ 21.12.2025 22:14 OverPow
как только сделаю win + d , все сворачивается на раб. стол и все прекрасно работает.
Разворачиваю браузер = фризы и лаги
Конфиг:
i5 10400f
16
SSD KC3000 1TB + 1 TB HDD + 2 TB HDD
RX6600
2k monitor
Продув нормальный.
Корпус be quiet! Pure Base 500
На вдув 2 шт 140 , выдув 1 шт 120
На проце be quiet! Pure Rock 2 Black
Востаннє редагувалось 21.12.2025 22:36 користувачем OverPow, всього редагувалось 1 раз.
-
Shpoker
Member
OverPow
в диспетчере задач в этот момент аномальной загрузки видяхи нет?
каков размер файла подкачки?
-
OverPow
Member
нет +- одинаково, 1-5%Shpoker: ↑ 21.12.2025 22:34 OverPow
Файл подкачки по дефолту, 3 гб.
-
Shpoker
Member
OverPow
что ж, тогда у меня мыслей не много (вешается ядро процессора из-за какого-то битого системного (раз глюкает 2 отдельностоящих "хрома") компонента?). из очевидного - попробовать руками увеличить файл подкачки раза в 2, если НИКАК не изменится поведение - тогда не знаю куда копать, кроме как поставить тестовую венду новую, сорян, подождем/почитаем мысли других
что ж, тогда у меня мыслей не много (вешается ядро процессора из-за какого-то битого системного (раз глюкает 2 отдельностоящих "хрома") компонента?). из очевидного - попробовать руками увеличить файл подкачки раза в 2, если НИКАК не изменится поведение - тогда не знаю куда копать, кроме как поставить тестовую венду новую, сорян, подождем/почитаем мысли других
-
kirphum
Junior
- спойлер
- OverPow: ↑ 21.12.2025 22:08 Вітаю.
У меня к примеру недавно было, что вкладка с АлиЭкспресс нагружала одно ядро по максимум, что даже кулер проца врубился на всю
-
shnok
Member
Багато шкідників одразу припиняють роботу, тільки ви відкриваєте диспетчер задач.Shpoker: ↑ 21.12.2025 22:34 OverPow
Автору, при відкритому диспетчері - така сама ситуація?