Статистика Steam за листопад: зростання популярності GeForce RTX 50, процесорів AMD та Windows 11

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vladys77
Member

Повідомлення

alexeygalas: 02.12.2025 15:21
item2: 02.12.2025 15:08китайці дуже полюбляють статусні речі (в тому числі NVidia)
Точно. Не через CUDA, Nvenc, Optix та інші передові технології. Через статусність. На золотих ланцюгах на шиї носять, як репери годинники гігантські в 90х :laugh:
А до чого всі ці модні назви технологій? В Steam основна маса китайці з дешевими відеокартами, але зато NVIDIA :laugh:
Яка користь від CUDA для середньостатистичного китайця з RTX 1660Ti?
kairo
Member

Повідомлення

Vladys77: 02.12.2025 17:38В Steam основна маса китайці
Звідки дана інформація?
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 02.12.2025 17:15 Он пару тем назад кидал статью этих клоунов с hardware unboxed и утверждал что длсс дает прирост в 15% фпс.
Я кинул сначала нормальную статистику.
Потом скрины лично сделанные, потом уже для чистоты эксперимента и видос лично записанный где видно что без длсс 35фпс с ним 65 фпс.
Думаете человек признал свою ошибку?)
Не, он снова кидает ролик HU, над которыми весь инет потешался.
30 кадрів ти кинув. На топовій карті 2025 в грі 2020. :D
А в іншій темі тим відосом тобі приклали. А щоб не брехав про 65 кадрів.
І геймгпу то не нормальні тести, а ексельні.
Мав би зелену карту то б і інші брехні спростував. А так доводиться по зернинах правду з фанатиків видзьобувати.
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 02.12.2025 17:5630 кадрів ти кинув. На топовій карті 2025 в грі 2020.
аххаха, действительно всерусь, но не покорюсь))

Зображення
65фпс без генераторов, с длсс на качество.
Сколько там 9070хт выдаст в режиме трасировки пути?) 30 с фср если будет это будет уже хорошо)
Vlaad13
Member

Повідомлення

Не буду засуджувати Геральта якщо йому Ліза приплачує за пости
item2
Member

Повідомлення

kairo: 02.12.2025 17:50
Vladys77: 02.12.2025 17:38В Steam основна маса китайці
Звідки дана інформація?
Офіційна статистика Стім за минулий місяць. Мова Стім:
Китайські мови - 26%
Англійська - 37%

Пік був у лютому 2025 (китайський новий рік):
Китайські мови - 50%
Англійська - 23%

Також англійською користуються індуси, пакистанці, філіпінці і усі, чия мова поки не підтримується Стім. Тому китайці таки на першому місці, але ще не більшість.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Колись шоб був толк з радеона треба було до нього проц від інтела, а зараз шоб був толк від процу амд треба карту від нвідіа :)
AlmstHappySndwch
Junior

Повідомлення

erkins007: 02.12.2025 18:31
Геральт: 02.12.2025 17:5630 кадрів ти кинув. На топовій карті 2025 в грі 2020.

Зображення
Сколько там 9070хт выдаст в режиме трасировки пути?) 30 с фср если будет это будет уже хорошо)
Я б краще вимкнув промені і грав з нормальним фреймрейтом. Собі увімкнув промені лише у фоторежимі, але інколи помічаю, що скріни добіса шумні виходять. Як рендер в блендері без шумодава.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AlmstHappySndwch: 02.12.2025 20:05
erkins007: 02.12.2025 18:31

Зображення
Я б краще вимкнув промені і грав з нормальним фреймрейтом. Собі увімкнув промені лише у фоторежимі, але інколи помічаю, що скріни добіса шумні виходять. Як рендер в блендері без шумодава.
трасування шляху в неяке порівняння не йде. в рази краще зображення
https://imgsli.com/MTY5MTAw/0/2
https://imgsli.com/MTY5NjAy/0/2
https://imgsli.com/Mzc3NDA2
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 02.12.2025 18:31 65фпс без генераторов, с длсс на качество.
29 кадрів, карл! Позорисько. Так то ще й при "стоячому" ігроладі. На транспорті мабуть кінематограцічні 24 :D
Про 9070XT спитаєш тих, хто її для 5річних ігор купляв.
спойлер
Зображення
kairo
Member

Повідомлення

item2: 02.12.2025 19:22Тому китайці таки на першому місці, але ще не більшість.
Так мова була про "основну масу". 75% користувачів Стім не є китайцями, яка ще більшість.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

В новині забули сказати, що Linux виріс до рекордного показника 3.2%.
erkins007
Member

Повідомлення

AlmstHappySndwch: 02.12.2025 20:05Я б краще вимкнув промені і грав з нормальним фреймрейтом
Я врубил фремген и играл в 120фпс. Категорически не приемлете фремген? 65фпс это не 25. Но вот трассировка пути кардинально меняет картинку что тут что в Индиане что в Вуконге.

Отправлено спустя 3 минуты 17 секунд:
Геральт: 02.12.2025 20:2729 кадрів, карл! Позорисько. Так то ще й при "стоячому" ігроладі. На транспорті мабуть кінематограцічні 24
Про 9070XT спитаєш тих, хто її для 5річних ігор купляв.
Зачем спрашивать если есть тесты в инете 9 фпс в твоём любимом нативе. Вся мощь Радеона.
Я же спокойно играл в 120

Отправлено спустя 8 минут 47 секунд:
Геральт: 02.12.2025 20:27Про 9070XT спитаєш тих, хто її для 5річних ігор купляв.
В свежих играх у бедной АМД все вообще печально.
Зображення
7фпс. С апскейлером. интересно без него будет хотябы 3?) Вы же только в нативе играете.
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 02.12.2025 22:18 Зачем спрашивать если есть тесты в инете 9 фпс в твоём любимом нативе. Вся мощь Радеона.
Я же спокойно играл в 120
Вже 120, а не 65. В тебе ніс не росте? 2077 я пройшов в 90-100кадрів на 6900. В нативі. Звиняй, відос не записав.

Ось тобі індіана на тій же 6900. (пройшов її рік тому, до речі. Неймовірно "свіжа")
https://fex.net/uk/s/rrfc3bf

Ну досить вже ганьбитись, га? Те, що ти накручуєш всі повзунки як з переляку, а потім рятуєш карту апскейлом/генератором не означає, що кожен просто зобов'язаний так робити. Ще раз: ти знижуєш якість апскейлом, я - іншими повзунками. Але в індіані там і не було що більше крутити, в принципі.
daesz
Member

Повідомлення

А де всі ті лінукс бої які грозяться вже 15тий рік з вінди "зіскочити"?
Зображення
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 02.12.2025 23:49Ось тобі індіана на тій же 6900. (пройшов її рік тому, до речі. Неймовірно "свіжа")
Индиана на скрине выше. 7фпс. С апскейлером.
Тесты всегда идут на максимальных значениях, а не на низких
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007
Ну, ти грай в скріни, а я буду в ігри :laugh:
LordTornado
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 02.12.2025 20:17 трасування шляху в неяке порівняння не йде. в рази краще зображення
https://imgsli.com/MTY5MTAw/0/2
https://imgsli.com/MTY5NjAy/0/2
https://imgsli.com/Mzc3NDA2
1) лестница с трассировкой пути выглядит реалистичнее, но слишком размыта.
2) то же самое.
3) картинка на растровом изображении выглядит намного приятнее и реалистичнее.
Вывод: прогресс в трассировке пути по отношению к первым версиям есть, но сделать реалистичную картинку при слабом освещении в кадре пока что так и не научились... И уж точно оно не стоит двукратного падения ФПС...
kairo
Member

Повідомлення

LordTornado: 03.12.2025 00:471) лестница с трассировкой пути выглядит реалистичнее, но слишком размыта.
2) то же самое.
Я глянув зблизька, в них однакова чіткість текстур.
Nekros
Member

Повідомлення

LordTornado: 03.12.2025 00:47 3) картинка на растровом изображении выглядит намного приятнее и реалистичнее.
Вывод: прогресс в трассировке пути по отношению к первым версиям есть, но сделать реалистичную картинку при слабом освещении в кадре пока что так и не научились...
Ще один сліпий свідок растра. Господи, звідки ви такі беретесь? :gigi:
Багато візуальний речей з нашого світу просто нереально реалізувати у растрі, і реалістично растр не виглядає і не може виглядати, це я кажу як 3д художник
Відповісти