Стрімке зростання цін на оперативну пам’ять спричинило падіння продажів материнських плат

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
harito
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 02.12.2025 15:34 Моя профільна оперативка DDR5-6000 CL28 комплект на 32гб до пакращення цін та після пакращення цін:

ДО:
спойлер
Зображення
ПІСЛЯ:
спойлер
Зображення

Я вважаю це перемога! :gigi:

Цэ потужно !
Kullerok
Member

Повідомлення

Лол зашёл чекнуть сколько стоит мой комплект. Офигел это слабо сказано. Весной брал за 6к щас стоит 16.3 . 16 тисяч Карл!!!??
daesz
Member

Повідомлення

Kullerok
Я коли хотів сказати, що не може бути :
спойлер
Зображення
Я після того як прочекав ціну :
спойлер
Зображення
Ціна
спойлер
Зображення
А я ще думав із часом замінити на t-create expert, бо вона на 1мм нижча і має кращу сумісність із деякими LP кулерами...
Shandor1982
Member

Повідомлення

Блін, і хтів же взяти 64, але думаю - нафіга воно мені, потім же ж докуплю за копійки...ага, вже, зі 100 до 400 і це за тіж 32 гіга...це й світ здурів.
ZloyDer
Junior

Повідомлення

Geinz21: 01.12.2025 18:18 Да уж, в сентябре 64 Гб покупал за 8800 грн, сейчас подобная уже 23к грн :spy: Как уже они достали своим ИИ, который по факту лишь прокачанный гугл-поиск, но носятся с ним так, словно это реально человеко-заменитель :lol:
Нормально так урвали за 9к!) Я сам недавно решил для будующего опдейка купил DDR5ю тоже на 64 но забрал за 17, а сейчас глянул уже 24к..
Остальсь потом купить проц и мать, но то уже дело за малым)
Ну а по поводу нейросетей, не согласен, то вы не пользовались Gemini именно про версией с подпиской, вот там творится чудо, и в работе и в личных челях использкю, штук 20 новых чатов в день) Ну а если бесплатно или тот же чатГПТ то они совмем дно в обычных версиях, как то даже ради эксперимента написал в платной и бесплатной версии, и там разница жесть просто)
МОНАХ
Member

Повідомлення

Shandor1982: 03.12.2025 05:39 Блін, і хтів же взяти 64, але думаю - нафіга воно мені, потім же ж докуплю за копійки...
► Мені на сьогодні 48Гб якраз нормально, але все-одно взяв 64Гб... Хотів, звісно, одразу брати 96Гб, щоб вже точно з запасом на кілька років, але тоді ціну в 18500₴ не вивіз, а зараз навіть страшно просто ціну глянути :rip: .
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Нічого, полежать не спортяться плашки. І їсти не просять, а кому дуже треба і за 20к 32гб куплять :laugh:
longaro
Member

Повідомлення

Ну дык рынок меняется , в Ши конкуренция тоже , все летят окупить свои затраты , накупив железа для его обработки а потом на выручку накупить железа дальше , ибо там спектр опций расширяется . Вон уже не просто картинки видяхой делали а полноценные видосы строчят . А там в видосах кадров моооре будет , и надо гораздо больше памяти ясное дело . И это не память Нанд для хранения , есле шо ... Кстаа , это ж еще они не в 60 фпс рендерятся даже , пока ... :shuffle:
Відповісти