KPAH: ↑
01.12.2025 14:23
Но и вообще начало осбуждения было в том, что вы считаете WoT хорошей игрой, при этом ни одного критерия не привели, а все мои критерии почему она плохая вам не понравились.
"Відмазувати" ВоТ я почав після оцього:
Ваші критерії мені не сподобались бо майже всі вони стають актуальними лише якщо вважати гру змагальною.
Крім того я готовий закластися що мої "плюси" не сподобаються вам.
1. Оптимізація. Гра дуже пристойно виглядає, і не сильно навантажує пк + можна поганяти на будь-якому відрі якщо випаде нагода.
2. Простий ігровий процес, який дозволяє розслабити мізки повністю і мати результат відмінний від нуля. При цьому лишається можливісь "прокачки скіла", рандом звісно це притискає, але вникнувши в механіки все ще можна отримати суттєву перевагу.
3. Відсутність серйозних читів. Поломки дають перевагу ситуативно, тундра також місцями допомагає, але я з нею грав і це капець незручно - доводиться постійно вмикати/вимикати.
4. Дуже адекватна монетизація (не без своїх заскоків як наприклад з тришаровими лутбоксами з чіфтеном), але тим не менш для більшості гравців купити прем буде достатньо. А якщо трохи підлаштовуватись під акції то можна і без доната комфортно ганяти. Останнє що я особисто заніс - минулої осені купив 3 поліпшені бойові перепустки за 230грн, граю я 80% часу на 9,10 і тепер 11 рівнях з голдою, доппайками та дорогими ремками/аптечками.
5. В гру ДУЖЕ просто грати, і просто повернутись. Це напевно найголовніший плюс для мене особисто: я можу не заходити пів року потім повернутись, клацнути на який-небуть Іс-7, клацнути по великій червоній клавіші "До бою" і за 30 секунд я можу їздити стріляти.
І не треба сприймати це ніби я намагаюсь довести що танки це якийсь шедевр на всі часи, ні, це просто хороша гра на 7/10
Patruletz: ↑
01.12.2025 21:21
не знаю скільки там рандомних карт в барабані, знайомий якось казав що йому 7 раз підряд підсунуло Лінію Зігфріда у різних варіаціях
Це проблема не самих карт а їх ротації, вона точно не ідеальна, але можливо в мене ситуація краща бо вимкнені всі нестандарті режими.