Планка G.Skill Sniper начала работать с ошибками

Обсуждение оперативной памяти
Автор
Повідомлення
Dima4s
Member

Повідомлення

ВІдправка в тайвань зайняла 20 днів і 700грн. прислали назад ще через 20 днів на склад міст експреса в польщу. Там прийшлось просити працівника міст, щоб забрав посилку з пошти польської, бо міст тупорила пошта, не може зробити опцію оплати мита і за якихось 16 злотих, міст відмовився приймати посилку на склад.
і того 6 євро працівнику міст і 6 євро за доставку в Україну.
45 днів і новенький комплект 2х32гб в мене на руках.
CrackYu23
Member

Повідомлення

Згоден гарантія в них гарна, колись крякнула через 2 роки використання.В ПСшопі міняв по гарантії DDR2 2gb. досі в батька працює.Але осад залишився.Скільки різної пам'яті було тільки G.Skill виходила з ладу.Тому більше не беру.
sashagr
Junior

Повідомлення

Я сьогодні отримав 2*4Gb DDR4, історія тянулась з 2020 року.
unique-neon
Member

Повідомлення

sashagr: 13.11.2025 17:38Я сьогодні отримав 2*4Gb DDR4, історія тянулась з 2020 року.
А прислали таки в Україну?
sashagr
Junior

Повідомлення

Да 29.9. вислали FEDEX до Польші потім містекспрес до України.
Filabatya
Member

Повідомлення

До ддр6 встигли і чудненько :D
harito
Member

Повідомлення

Тоже такая история . А по какому адресу её отсылать и какой почтой ?
sashagr
Junior

Повідомлення

Спочатку треба їм написати, щоб надали номер RMA https://www.gskill.com/en/rma а потім висилати.
vdemeshko
Member

Повідомлення

sashagr: 13.11.2025 17:38 Я сьогодні отримав 2*4Gb DDR4, історія тянулась з 2020 року.
они 4 года ее высылали ? :eek:
West20105
Member

Повідомлення

Вітаю. Розповім совю історию з РМА. Рік назад з яєць придббав кіт 2х16 gskill trident z neo. Нещодавно почали сипати помилки,одна планка геть сипала,а інша працювала тільки на 2133мгц і не більше. Написав в Рма сказали відправляйте нам в Тайвань. Відправив укрпоштою (400грн) обійшлась доставка,їхало десь півтора місяця. По приїзду Рма написало лист що пам'ять отримали,чекайте від 7-10 днів на рішення. Минуло мабудь днів 5-6 і тут мені прийшов смс з трек номером DHL експрес. через 2 днів РМа тільки на пошту відписали що вислали новий комплект. До мене відправили 19-го січня,а забрав у кур'єра вже 26-го січня. Компелект був вже тестований,бо видно по контактах,видно тестили перед відправкою) а так дуже задоволений що за 400грн і майже 2 місяця очікування і отримав новий комплект))
pelia
Member

Повідомлення

Мені ось цікаво, валяється у мене кіт ддр4 2х8 корсар, там чіпи такі що якщо їм дати більше чим 1.35в, то сипе помилками. Штука в чому, плата сама по дефолту завищує вольтаж, тобто ввімкнувши ХМР, у якому вказано 1.35в, насправді буде десь 1.37, відповідно пам'ять падає, вручну, звісно, виставивши менше все норм. Чи є сенс взагалі погратись в RMA? :rotate:
West20105
Member

Повідомлення

pelia: 01.02.2026 11:46 Мені ось цікаво, валяється у мене кіт ддр4 2х8 корсар, там чіпи такі що якщо їм дати більше чим 1.35в, то сипе помилками. Штука в чому, плата сама по дефолту завищує вольтаж, тобто ввімкнувши ХМР, у якому вказано 1.35в, насправді буде десь 1.37, відповідно пам'ять падає, вручну, звісно, виставивши менше все норм. Чи є сенс взагалі погратись в RMA? :rotate:
з 2х8 я думаю не має сенсу. а якщо є змога виставити вручну і щоб воно працювало,то ставте і не парьтесь
AndP
Member

Повідомлення

West20105
у какого курьера забирал? Чем приехала в Украину? Ничего не понятно.
Мои поздравления.
West20105
Member

Повідомлення

AndP: 01.02.2026 23:12 West20105
у какого курьера забирал? Чем приехала в Украину? Ничего не понятно.
Мои поздравления.
DHL експрес. писав же)
robxxx
Junior

Повідомлення

Вот вам и норм сервис, а не как у нас с Кинстон Україна. То морозятся, то вообще не отвечают (даже с новой почты). Работнички. :lol:
Skandy
Junior

Повідомлення

Також відправив браковану память в кінці квітня. Зараз вже йде через Fedex повернення з новими планками.
Але наш митний брокер заблокував подальше відправлення через сумнівну вказану ціну виробником, що мені відпраіив, хоча там чітко написано не комерційне, а RMA, тобто гарантійна заміна 🌝
Написав брокеру листа, побачимо як відповість.
Країна мрій та можливостей 🥲
Відповісти