Новини
Останні статті і огляди
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
-
Mr_Maksi
Member
Всё всё о покупках на newegg.com а так же в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:28 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Причина: !
Причина: !
-
1985god
Member
Хто що знайшов по темі із знижками ? на чорну пятницю, вона начебто сьогодні
-
evenmore
Member
Там было что-то вроде ~20 карт, и ~10000 желающих в первую минуту. Всё вменяемое в категории doorbuster уходит за пару секунд, в которые кнопка с покупкой у вас не прогрузится, только через код страницы.vansoul: ↑ 28.11.2025 15:25 На newegg сегодня 5060ti по $99 была распродажа, правда уже все раскупили вроде
https://www.newegg.com/doorbuster
-
1985god
Member
я зарегился только что на newegg.com не могу найти куда адрес вносить 
-
tablestikus
Member
При оформлені замовлення перший пункт буде обрати збережену адресу доставки чи додати нову.
-
aaleksandrenko
Member
Хто шарить як зв'язатись з саппортом Newegg? На сайті тупо немає контактів ніяких ( після наших магазинів де купа варіантів це шок)
В інтернеті знайшов якись давній емейл, прийшла автоматична відповідь що вони його не дивляться.
Бачу, їм пишуть через реддіт. Але мій пост не пропускає фільтр реддіт ( по пошуку часта проблема у багатьох, проблема не в тексті, аккаунті напевно. Ніколи не писав нічого там).
Хто знає?
В інтернеті знайшов якись давній емейл, прийшла автоматична відповідь що вони його не дивляться.
Бачу, їм пишуть через реддіт. Але мій пост не пропускає фільтр реддіт ( по пошуку часта проблема у багатьох, проблема не в тексті, аккаунті напевно. Ніколи не писав нічого там).
Хто знає?
-
Hash
Junior
aaleksandrenko
А просто через help center. Там наче був чат. Через нього звязок?
-
aaleksandrenko
Member
Перекидає просто на вкладку з шаблонними відповідями на популярні запити.Hash: ↑ 03.12.2025 00:17 aaleksandrenko
-
daesz
Member
- спойлер

-
Piter Cantrope
Member
В Returns&Orders я вибирав своє замовлення -> тиснув "Get product help" справа -> Get product help. І воно перекидувало в чат. То реальний чат з реальною людиною.aaleksandrenko: ↑ 03.12.2025 00:09 Хто шарить як зв'язатись з саппортом Newegg? На сайті тупо немає контактів ніяких ( після наших магазинів де купа варіантів це шок)
Потім ще на імейл transcript розмови відправили.
- спойлер
-
aaleksandrenko
Member
Спробував тільки що. При натисканні перекидає на ту саму сторінку з шаблонними відповідями((Piter Cantrope: ↑ 03.12.2025 02:44В Returns&Orders я вибирав своє замовлення -> тиснув "Get product help" справа -> Get product help. І воно перекидувало в чат. То реальний чат з реальною людиною.aaleksandrenko: ↑ 03.12.2025 00:09 Хто шарить як зв'язатись з саппортом Newegg? На сайті тупо немає контактів ніяких ( після наших магазинів де купа варіантів це шок)
Потім ще на імейл transcript розмови відправили.
- спойлер
- Screenshot 2025-12-03 023253.png
Screenshot 2025-12-03 023343.png
- спойлер
-
1985god
Member
daesz
спасибо
спасибо
-
maxn
Member
aaleksandrenko
Окно чата у них использует отдельный плагин, типа окно в окне. Не знаю как правильно сказать я не веб программист.
Судя по всему оно у вас просто не подгружается. Я так понимаю оно на каком-то отдельном серваке, иногда бывает так что впн на сайт нью его пропускает, а это окно не погружается.
Отправлено спустя 2 часа 7 минут 16 секунд:
Окно чата у них использует отдельный плагин, типа окно в окне. Не знаю как правильно сказать я не веб программист.
Судя по всему оно у вас просто не подгружается. Я так понимаю оно на каком-то отдельном серваке, иногда бывает так что впн на сайт нью его пропускает, а это окно не погружается.
Отправлено спустя 2 часа 7 минут 16 секунд:
- спойлер

-
Piter Cantrope
Member
aaleksandrenko
З компа в мене відкривається. З телефону не пробував.
З компа в мене відкривається. З телефону не пробував.
-
aaleksandrenko
Member
Використав інший впн, плагін з саппортом підгрузився відразу. Поспілкувався досить швидко з саппортом. Всім дякую за допомогу.
-
Ektalion
Member
Рекомендую browsec впн Хром. Самий надійний. Навіть steam дурить.aaleksandrenko: ↑ 03.12.2025 22:19 Використав інший впн, плагін з саппортом підгрузився відразу. Поспілкувався досить швидко з саппортом. Всім дякую за допомогу.
На newegg тепер можна торгуватись за товар. Навіть якщо продавець товару newegg
- спойлер