Новини
Останні статті і огляди
AMD готується до 10% підвищення цін на відеокарти на тлі подорожчання пам’яті
-
Dilfin
Member
Колись: почекаю кілька років і куплю відеокарту дешеше, по хорошій ціні. Тепер: почекаю кілька років і куплю відеокарту дешевше? Ні, дорожче, бо завод з памяттю затопило, майнінг, ші, інопланетяни і маркетологи добре працюють.)
-
starinfo
Member
нашо шось куплять коли валв каже шо 70% грається на тапочках
ось куба викатить по ціні в 1к вічнозелених і всі побіжать куплять, все буде добре
ось куба викатить по ціні в 1к вічнозелених і всі побіжать куплять, все буде добре
-
LordTornado
Member
У меня когда-то детёныш кактуса с ладонь размером оторвался, упал на пол и укатился под диван. Мне было лень его доставать. Месяца 4 он там пролежал, потом надо было отодвинуть диван, я кактус достал и посадил - растёт нормально и прекрасно себя чувствует! А ещё один кактус у меня уже 40 лет, правда не цвёл ни разу... Так что я даже не знаю, что нужно сделать, чтобы кактус засох...tablestikus: ↑ 24.11.2025 17:54А потім прокидаєшся - дивишся на нього, а він засох. А потім згадуєшся що пів року забував його поливати)IronWithin: ↑ 24.11.2025 14:00
З кактусами схожий прикол, подвилюешся на нього на протязі дня, який був зранку такий і залишився, наступного ранку прокидаєшся, а він вже на пів пальця вищий, от відяхи зникнуть і ця таємниця буде розкрита - profit
![]()
-
Nekros
Member
У власника компанії де я працював у акваріумі була дивна риба з маленькими лапками. Колись всі поїхали у відпочинок, а коли повернулися то її в акваріумі вже не було. Потім про неї забули і коли через деякий час робили ремонт то знайшли її під диваном засохлу, кинули у акваріум і вона повернулися до життя.LordTornado: ↑ 24.11.2025 19:17У меня когда-то детёныш кактуса с ладонь размером оторвался, упал на пол и укатился под диван. Мне было лень его доставать. Месяца 4 он там пролежал, потом надо было отодвинуть диван, я кактус достал и посадил - растёт нормально и прекрасно себя чувствует! А ещё один кактус у меня уже 40 лет, правда не цвёл ни разу... Так что я даже не знаю, что нужно сделать, чтобы кактус засох...tablestikus: ↑ 24.11.2025 17:54
А потім прокидаєшся - дивишся на нього, а він засох. А потім згадуєшся що пів року забував його поливати)
Короче це якась африканська риба яка живе у калюжі, а коли калюжа висихає то вона згоратається і так спить поки знову не буде дощу.
Потім її акваріум поставили у головному офісі.
- спойлер
-
OldGoodGames
Member
просто по таким цінам ніхто ніщо не буде покупати,
відродиться ринок вторичок, б/в, антикваріату минулих поколінь,
техніка буде по ціні золота,
ми повернемося до печер,
бо якщо і далі будуть бити по енергетиці банально не буде можливості цю техніку використовувати
ми повернемося до печер,
бо якщо і далі будуть бити по енергетиці банально не буде можливості цю техніку використовувати
-
erkins007
Member
Это было ужасно, я не могу об этом говорить без успокоительных)tornadox: ↑ 24.11.2025 18:25Розкажи нам про свій амдшний ПТСРerkins007: ↑ 24.11.2025 15:22У меня был ноут с дискреткой от АМД. До сих пор не отошёл)![]()
-
Vpupkin
Member
Люди з грошами куплять, а таких багато.OldGoodGames: ↑ 24.11.2025 20:05просто по таким цінам ніхто ніщо не буде покупати,
-
Nekros
Member
Люди з грошима ≠ що вони тупі.Vpupkin: ↑ 24.11.2025 20:12 Люди з грошами куплять, а таких багато.
Це не означає що їм нікуди витратити, скоріше вони теж будуть купляти чи вкладуватись в щось інше ніж купляти за оверпрайс дефіцитний товар
-
Vpupkin
Member
Nekros
А хто у чергах за 5090 стояв? Люди без грошей?
А хто у чергах за 5090 стояв? Люди без грошей?
-
maksim2020
Member
Ви не повірите.
-
Nekros
Member
У розетці на старті по 125к грн продавалися, у чому проблема?
Кому для роботи то тут тупо нема вибору.
Для домашнього використання і 5080 буде достатньо
-
Tiufin
Member
Щось ви все змішали до купи. До чого тут ситуація на світовому ринку із ударами по енергетиці в Україні? Ну і взагалі, із вашим ніком гріх жалітися про повернення до минулих поколінь відеокартOldGoodGames: ↑ 24.11.2025 20:05 просто по таким цінам ніхто ніщо не буде покупати,
ми повернемося до печер,
бо якщо і далі будуть бити по енергетиці банально не буде можливості цю техніку використовувати![]()
Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
Ну, чесно кажучи, ігор виходить так багато (і майже кожна на багато десятків годин геймплею), що навіть за останні 5 років в мене накопичилася купа, які хотів би пограти. І більшість із них не вимагає топової відеокарти.Nekros: ↑ 24.11.2025 20:26Люди з грошима ≠ що вони тупі.Vpupkin: ↑ 24.11.2025 20:12 Люди з грошами куплять, а таких багато.
Це не означає що їм нікуди витратити, скоріше вони теж будуть купляти чи вкладуватись в щось інше ніж купляти за оверпрайс дефіцитний товар
Та й може розробники почнуть краще свої ігри оптимізувати, бо інакше нікому буде в них грати.
-
vsx
Member
В чем проблема с софтом у амд, если мы говорим про игры?
-
Buldozer.
Member
Правильно, штучный интелект пузырь, майнинг пузырб, все пузырь кроме игрушекDremjke: ↑ 24.11.2025 14:34 Лох не мамонт, лох не вымрет.
Штучні дефіцити, чергова мильна бульбашка ШІ, майнінги та тому подібні прояви психіатрічних захворювань.
ШИ захворювання, а герои3 нет?))
-
LordTornado
Member
Да, это всё пузыри. Инвесторы похудеют на ИИ, как и во времена краха дот. комов. Заработать на нём особо нельзя. А тот же биткойн сейчас по 88к $ Сколько там заработали инвесторы, купившие его по 116к ? Вон один крипто коуч, основатель школы инвестирования и "успешный" крипто инвестор недавно застрелился в Киеве в своём Ламборджини, когда потерял все свои деньги и остался должен 50 млн $ ...Buldozer.: ↑ 24.11.2025 21:18 Правильно, штучный интелект пузырь, майнинг пузырб, все пузырь кроме игрушек![]()
-
vsx
Member
Нет, игры это не пузырьBuldozer.: ↑ 24.11.2025 21:18
Правильно, штучный интелект пузырь, майнинг пузырб, все пузырь кроме игрушек![]()
ШИ захворювання, а герои3 нет?))
-
Vpupkin
Member
Мій ПК чомусь не у кредитіmaksim2020: ↑ 24.11.2025 20:58Ви не повірите.Звідки ж то узявся борг по кредитках на $1.23 трильйони.
Відправлено через 45 секунд:
Це та шо гірша за дворічну 4090?Nekros: ↑ 24.11.2025 21:02Для домашнього використання і 5080 буде достатньо
-
Enjthesilence
Member
це ту, яку ще пару місяців назад за 48к можна було купити, коли найдешевша 4090 в магазині коштувала 70, а на момент виходу 5080, 4090 продавались по 100+Vpupkin: ↑ 24.11.2025 22:15Мій ПК чомусь не у кредитіmaksim2020: ↑ 24.11.2025 20:58
Ви не повірите.Звідки ж то узявся борг по кредитках на $1.23 трильйони.
Відправлено через 45 секунд:Це та шо гірша за дворічну 4090?Nekros: ↑ 24.11.2025 21:02Для домашнього використання і 5080 буде достатньо
-
Vpupkin
Member
Enjthesilence
Нахіба 5080 тому у кого вже 2 роки є 4090?
Яка різниця почом там 5080 коли це непотріб?
-
Enjthesilence
Member
я не кажу, що власнику 4090 потрібна 5080, це ти собі сам вигадав) я взагалі, не бачу сенсу оновлювати карту кожне покоління, вважаю, що потрібно стрибати через покоління мінімум.Vpupkin: ↑ 24.11.2025 22:43 Enjthesilence