Здається в мономаркеті проскакувала мсі експерт за 36 з копійками.Nouriel: ↑ 21.11.2025 21:5836к не було ніколи, хіба проскакувало у сіряках де будеш чекати місяць поки тобі привезуть з європи і чи вобще привезуть))
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Yaroslav308
Member
-
Nouriel
Member
Vader
ну гіги норм, але з нюансами, шо вертушки у них валять дай боже чи тдп завищений. андервольт і настройка кривої вирішують проблему. така плата за дешевшу ціну.
Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
Yaroslav308
а ну через моно це акція на знижку і вона не постійно була
ну гіги норм, але з нюансами, шо вертушки у них валять дай боже чи тдп завищений. андервольт і настройка кривої вирішують проблему. така плата за дешевшу ціну.
Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
Yaroslav308
а ну через моно це акція на знижку і вона не постійно була
-
Vader
Member
Nouriel
Я ж не казав,не купляйте...!
Я казав,що для мене,особисто-це лайно,і я би докинув пару кусків,щоб купити щось краще..Ви собі купляйте,що хочете..
Я казав,що для мене,особисто-це лайно,і я би докинув пару кусків,щоб купити щось краще..Ви собі купляйте,що хочете..
-
oversteve
Member
за 36к з копійками можна було віндфорс взяти в моно з 10% знижкиNouriel: ↑ 21.11.2025 21:58 36к не було ніколи, хіба проскакувало у сіряках де будеш чекати місяць поки тобі привезуть з європи і чи вобще привезуть)) по 38к рідко проскакує уже місяців, он в телемарті гіга 38к якраз була пару днів тому.
Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
https://drive.google.com/file/d/1A9Qu-P ... CsYd0/viewVader: ↑ 21.11.2025 22:09 Nouriel
Я казав,що для мене,особисто-це лайно,і я би докинув пару кусків,щоб купити щось краще..Ви собі купляйте,що хочете..![]()
от порівняння багатьох різнизх 5070ті (там субтитри англійські можна врубити), само собою воно програє картам з суттєво більшими габаритами типу вашого геймінг мсі і гіги, але усе, що в межах "сфф"-стандарту не краще
-
Vader
Member
oversteve
Ну фіг його знає,я мав справу саме цею картою,побачив в тємє),що її як приклад пропонують,і висказав своє фє
Повторюю,я ні кого ,ні до чого не змушую...Будьласка,дивіться тести,обирайте,купляйте..
Ну фіг його знає,я мав справу саме цею картою,побачив в тємє),що її як приклад пропонують,і висказав своє фє
-
oversteve
Member
а сайлент біос пробували?Vader: ↑ 21.11.2025 22:57 oversteve
Ну фіг його знає,я мав справу саме цею картою,побачив в тємє),що її як приклад пропонують,і висказав своє фєПовторюю,я ні кого ,ні до чого не змушую...Будьласка,дивіться тести,обирайте,купляйте..
-
Nouriel
Member
ну моно це разова акція, сам взяв там 9070хт за 29к)))oversteve: ↑ 21.11.2025 22:36за 36к з копійками можна було віндфорс взяти в моно з 10% знижки
-
Ijachok
Member
Так, схиляюсь до звичайної, але передивився три огляди і там кожного разу пам'ять Hynix. Можливо - як пощаститьYurius: ↑ 21.11.2025 12:40Бери Прайм без Ево ( бо це нова версія і знаючи асус вони точно щось здешивили) , вона на самсунгах , темпаратури смішні (при 1200 обертів буде типо 50/70 чіп , 70 память) , всі три магазин нормальні , де зручно там і купи.Ijachok: ↑ 21.11.2025 11:47Ijachok
-
Vader
Member
oversteve
Там справа не в біосах.Карта давала газу в простоє
,а в нагрузках,наприклад в важких іграх,навпаки переходила в режим на мінімальних обертах,і це могло бути аби як,то нормально,то знову стартувала там де не треба..От скажить мені..Воно мені треба за таки гроши?Воно не критично було,то біш,все одно,через якись час,вона виходила на свої нормальні оберти,але...
Там справа не в біосах.Карта давала газу в простоє
-
Nouriel
Member
Так а чого асус прайм? Є дешевші вендори і там память самсунг.Ijachok: ↑ 21.11.2025 23:45Так, схиляюсь до звичайної, але передивився три огляди і там кожного разу пам'ять Hynix. Можливо - як пощастить
-
vsx
Member
То, что обзоры выходят на релизе, — понять логики не хватает?Ijachok: ↑ 21.11.2025 23:45 Так, схиляюсь до звичайної, але передивився три огляди і там кожного разу пам'ять Hynix. Можливо - як пощастить
-
Ijachok
Member
Я дивився ті, що є в знайомих і зручних магазинах, де можна обійтись без доставки на НП. Ці иNouriel: ↑ 22.11.2025 11:07Так а чого асус прайм? Є дешевші вендори і там память самсунг.Ijachok: ↑ 21.11.2025 23:45Так, схиляюсь до звичайної, але передивився три огляди і там кожного разу пам'ять Hynix. Можливо - як пощастить
Магазини: Rozetka, ITBox, Telemart. Головний критерій для вибору моделі - тиша і бажано - нормальні температури.
Ну і є обмеження на два кабеля додаткового живлення.
https://hotline.ua/ua/computer/videokar ... rt=priceUp
Думаю саме Asus Prime - бо одна з більших карт, в оглядах пишуть, що тиха і температури ок, при сферах Hynix. Бачив що пам'ять піднімалась до 82 (здається, це ще нормально, але можу помилятись). Ну і щодо конкурентів, то в Palit традиційно невпевнений. До інших придивився би детальніше
А можете порадити кращі варіанти з тих, які доступні?
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
І до чого логіка без контексту (якого в мене нема) повинна привести? Я не знаю, як вендори обирають чіпи для карт. Якщо маєте інформацію - буду вдячний за неїvsx: ↑ 22.11.2025 11:11То, что обзоры выходят на релизе, — понять логики не хватает?Ijachok: ↑ 21.11.2025 23:45 Так, схиляюсь до звичайної, але передивився три огляди і там кожного разу пам'ять Hynix. Можливо - як пощастить
-
vsx
Member
На теме уже сто раз писали что Hynix больше не ставят. Еще вопросы?Ijachok: ↑ 22.11.2025 11:43 Я не знаю, як вендори обирають чіпи для карт. Якщо маєте інформацію - буду вдячний за неї
Отправлено спустя 6 минут 58 секунд:
Ijachok: ↑ 22.11.2025 11:43 Ну і щодо конкурентів, то в Palit традиційно невпевнений. До інших придивився би детальніше
-
l-m
Member
Вельми прикро, Hynix швидший був. Не всіх хвилюють ті +10 градусів.vsx: ↑ 22.11.2025 12:50На теме уже сто раз писали что Hynix больше не ставят.
-
Yurius
Member
На скільки швидший на 2% в сінтетиці і на 0.5 в іграх? одне діло до 90 в іграх, от у мене 84 і мені пофіг , АЛЕ ця падла при 0 рпм в простих задачах типо браузер , ютуб до 70 градусів , тобто він менше 58 навіть в повному айдлі не буває, воно наче пофіг так , але око дригається, коли я це бачу)l-m: ↑ 22.11.2025 12:54Вельми прикро, Hynix швидший був. Не всіх хвилюють ті +10 градусів.vsx: ↑ 22.11.2025 12:50На теме уже сто раз писали что Hynix больше не ставят.
А самсунг 45 в простих, 34 в айдлі , і 70-75 максимум в повному навантаженні на самих дешевих виконаннях.
Відправлено через 9 хвилин 20 секунд:
на праймах тех самсунг х початку літа , це повинно дуже не пощастити.Nouriel: ↑ 22.11.2025 11:07Так а чого асус прайм? Є дешевші вендори і там память самсунг.
-
Vlaad13
Member
-
vsx
Member
до 80 в играх бываетYurius: ↑ 22.11.2025 13:08 А самсунг 45 в простих, 34 в айдлі , і 70-75 максимум в повному навантаженні на самих дешевих виконаннях.
-
Yurius
Member
а жор 20 що саме цікаве , при жорі 5 у повному айдлі 58 .
-
Ijachok
Member
За інформацію дякую, до вас питань не маюvsx: ↑ 22.11.2025 12:50На теме уже сто раз писали что Hynix больше не ставят. Еще вопросы?Ijachok: ↑ 22.11.2025 11:43 Я не знаю, як вендори обирають чіпи для карт. Якщо маєте інформацію - буду вдячний за неї
Ну, клас, тоді це в плюс Прайму. Продовжую прицілюватись на цю картуYurius: ↑ 22.11.2025 13:08 на праймах тех самсунг х початку літа , це повинно дуже не пощастити.
Але якщо є кращі варіанти, я би і на них подивився
-
Геральт
Member
В мене Hynix, 76гр під навантаженням. Цілком норм темпа.Ijachok: ↑ 21.11.2025 23:45 Так, схиляюсь до звичайної, але передивився три огляди і там кожного разу пам'ять Hynix. Можливо - як пощастить
upd. А от в простої 0hz зловив )