ахахахахаха .божеKPAH: ↑ 30.10.2025 13:08Классический союзный ЛТ.
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Hotspur
Member
-
DaKaR
Member
Колись на французьких колісних ЛТ був магнітний приціл. Який сам закріплявся, досить було навести приціл в сторону ворога.
Цю фішку зняли чи в мене десь виключно?
-
destructX
Member
шось я вперше про таку магію чуюDaKaR: ↑ 08.11.2025 12:59 Колись на французьких колісних ЛТ був магнітний приціл. Який сам закріплявся, досить було навести приціл в сторону ворога.
може мова йде про автоприціл на пкм? то він на всих танках є
-
Qwerty1987
Member
Он работает так же как и обычный, просто цель легче поймать чем на обычном танке.
-
KPAH
Member
Магия была в 2010, когда автоприцел на упреждение сам брал цель.destructX: ↑ 08.11.2025 13:06шось я вперше про таку магію чуюDaKaR: ↑ 08.11.2025 12:59 Колись на французьких колісних ЛТ був магнітний приціл. Який сам закріплявся, досить було навести приціл в сторону ворога.
Цю фішку зняли чи в мене десь виключно?![]()
може мова йде про автоприціл на пкм? то він на всих танках є
-
DaKaR
Member
Хтось грає на польскій ПТ 10 лвл? Маю 9 лвл, щось вона не грається. І задаюсь питанням, чи варто купувати 10-ку. Чи просто докачаю, продам 9-ку і все на цьому.
-
Bender911
Member
Якщо пт, то бери краще Брейкера 11ку. Доводі комфортна птDaKaR: ↑ 14.11.2025 22:32 Хтось грає на польскій ПТ 10 лвл? Маю 9 лвл, щось вона не грається. І задаюсь питанням, чи варто купувати 10-ку. Чи просто докачаю, продам 9-ку і все на цьому.
-
destructX
Member
Сильна агресивна ПТшка. Але зараз сенсу нема, по перше нема башні (грати зараз без башні - себе не поважати), по друге нема броні, по третє нема 11 рівню.DaKaR: ↑ 14.11.2025 22:32 Хтось грає на польскій ПТ 10 лвл? Маю 9 лвл, щось вона не грається. І задаюсь питанням, чи варто купувати 10-ку. Чи просто докачаю, продам 9-ку і все на цьому.
Як сказали вище, зараз Брейкер буде актуальніше, та й сильніше. Не кажучи вже шо Баджер люта імба в принципі
-
DaKaR
Member
Я так розумію, що члени екіпажа з власною озвучкою - це тільки командир?
Тобто якщо в мене буде навідник з власною озвучкою я буду чути тільки командира?
Тобто якщо в мене буде навідник з власною озвучкою я буду чути тільки командира?
-
Hotspur
Member
10 пт Польщі дуже так собіDaKaR: ↑ 14.11.2025 22:32 Хтось грає на польскій ПТ 10 лвл? Маю 9 лвл, щось вона не грається. І задаюсь питанням, чи варто купувати 10-ку. Чи просто докачаю, продам 9-ку і все на цьому.
-
DaKaR
Member
Дякую, я вже купивHotspur: ↑ 16.11.2025 22:1210 пт Польщі дуже так собіDaKaR: ↑ 14.11.2025 22:32 Хтось грає на польскій ПТ 10 лвл? Маю 9 лвл, щось вона не грається. І задаюсь питанням, чи варто купувати 10-ку. Чи просто докачаю, продам 9-ку і все на цьому.
Але в етнічному камуфляжі гарно виглядає.
По факту 10 лвл не тяне навіть на 9 лвл.
-
Hotspur
Member
вона для того щоб чекати дурачка зза вугла і все. бажано щоб хтось прикривавDaKaR: ↑ 16.11.2025 22:18Дякую, я вже купив
Але в етнічному камуфляжі гарно виглядає.
По факту 10 лвл не тяне навіть на 9 лвл.
-
Qwerty1987
Member
А многие на ней в кустиках стоят, там же бешеная скорость снаряда и очень удивляются почему она так мало дает на дистанции 
-
rage11
Member
упоротые танчиги, среди еженедельных заданий кампании выпало нанести урона с не менее 50м Штурмовой. но на самом деле в зачет идет урон ближе 50м 
-
rage11
Member
ублюдочная игра, разрабы горите в аду. 11 поражений подряд, победа с трудом захватом, если бы не захватил может и слили бы и опять поражение. очень интересно играть моему совзводному, который играет неделю.
итог 28 боев 4 победы

- спойлер
итог 28 боев 4 победы
-
Ostin
Member
rage11
А якби навпаки - то класна гра, все як треба і "я маладєц" ?
Хтось геть забув, що це не гра 1 проти 1. Це купа раків на купу раків. І зливати - це нормально в такому розкладі.
А якби навпаки - то класна гра, все як треба і "я маладєц" ?
Хтось геть забув, що це не гра 1 проти 1. Це купа раків на купу раків. І зливати - це нормально в такому розкладі.
-
rage11
Member
наоборот тоже плохо, скучно и не интеренсно тк слишком легко. но тут как бы пукан рвет опасно для нервной системы. на акк было почти 54% а сейчас 53 при 30к боев.Ostin: ↑ 18.11.2025 21:15А якби навпаки - то класна гра, все як треба і "я маладєц" ?
-
Qwerty1987
Member
А что по среднему урону? Просто походу ваш взвод на бой никак не влияет)
-
DaKaR
Member
компоненти для експериментального обладнання здобуваються шляхом розборки іншого експериментального обладнання?
-
Hells Angels
Member
в стальному отсосніку зараз 400шт отримати можнаDaKaR: ↑ 18.11.2025 23:02здобуваються шляхом розборки іншого експериментального обладнання?