Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
DEVES
Member
По своему опыту скажу, что балансный кабель на 4,4мм может принести неудобства из-за более высокого уровня громкости.
Привычный диапазон положений ручки громкости может существенно уменьшиться для наушников с импедансом до 100 Ом
Привычный диапазон положений ручки громкости может существенно уменьшиться для наушников с импедансом до 100 Ом
-
StTechnik
Member
Не проблема. Во первых у меня больше 100 ом, а во вторых на К15 регулируемый гейн. Его просто надо будет клыцнуть на одну - две позиции вниз. И на колонки он не влияет.DEVES: ↑ 15.11.2025 00:21 По своему опыту скажу, что балансный кабель на 4,4мм может принести неудобства из-за более высокого уровня громкости.
-
Radio Bay
Member
Гейн у меня в low, high резковато на мой ух, а громче будет, но это не значит хуже, впрочем, цена не такая, что б переживать. В копилку опыта, в звуке многое пока сам не попробуешь не поймёшь. Я капец, как аккуратно отношусь к отзывал и мнениям.StTechnik: ↑ 15.11.2025 00:38а во вторых на К15 регулируемый гейн.
Вообще я очень осторожен с китайским серебром, впрочем, подождём. Потом расскажу, чтобы не влиять на мнение
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Как у меня вынести уши в наушниках HD650 → high gain + некратная передискретизиция
-
MSiAventador
Member
Я розумію нащо змішують срібло і мідь але нащо туди ще й графен піхати - науці це не відомо.StTechnik: ↑ 14.11.2025 20:07 Решил я таки подарить своим наушникам и ЦАПу балансный кабель на 4,4мм
Взял отакой
https://a.aliexpress.com/_EQ8lTjq
Вроде должен подойти. Приедет - послушаем шо воно такэ.
-
Neuromantic
Member
Брільянсу сібілянтам додатиMSiAventador: ↑ 15.11.2025 18:56 Я розумію нащо змішують срібло і мідь але нащо туди ще й графен піхати - науці це не відомо.![]()
-
Radio Bay
Member
То новіша моднява тема у кабелючній творчості. Відношусь скептично, хто б нормальну мідяху за разумні гроші зробив.MSiAventador: ↑ 15.11.2025 18:56але нащо туди ще й графен піхати - науці це не відомо
Як на мене, більше хайпу
-
Hotspur
Member
для понтівMSiAventador: ↑ 15.11.2025 18:56Я розумію нащо змішують срібло і мідь але нащо туди ще й графен піхати - науці це не відомо.
-
Radio Bay
Member
-
lewerlin
Member
А от я не розумію(вірніше розумію - напарити). Чисте срібло - питань нема, краще в усьому. А так взяли нормальний бурбон, нормальний віскі і виходить джек деніелсMSiAventador: ↑ 15.11.2025 18:56Я розумію нащо змішують срібло і мідь
-
Scoffer
Member
Змішувати дійсно сенсу малувато. От посрібнити - зовсім інша справа.
Відправлено через 50 хвилин 12 секунд:
А краще просто товсту мідь. Дешево і сердито.
Відправлено через 50 хвилин 12 секунд:
А краще просто товсту мідь. Дешево і сердито.
-
Radio Bay
Member
Так і є. Для мене взагалі конструювання кабелів - тема вкрита темрявою. У гарних брендових поважних кабелях взагалі не пам'ятаю таких коктелів. Також є старе прислів'я: Остарегайся дешевого китайського срібла. Neuromantic з чього вище гарно висловився, прямо у точкуlewerlin: ↑ 16.11.2025 07:35вірніше розумію - напарити
-
tablestikus
Member
Ну загалом то бурбон по дефолту не торт)lewerlin: ↑ 16.11.2025 07:35А от я не розумію(вірніше розумію - напарити). Чисте срібло - питань нема, краще в усьому. А так взяли нормальний бурбон, нормальний віскі і виходить джек деніелсMSiAventador: ↑ 15.11.2025 18:56Я розумію нащо змішують срібло і мідь.
-
Radio Bay
Member
Джім Бім - гарний тортtablestikus: ↑ 16.11.2025 15:30Ну загалом то бурбон по дефолту не торт)
-
lewerlin
Member
На колір і смак. Хоча, як казав технік з Нормандії "Я зразу пойняв, що іллюзів мен мудaк, він п'є бурбон"tablestikus: ↑ 16.11.2025 15:30Ну загалом то бурбон по дефолту не торт)
-
tablestikus
Member
Мене затягують тіки односолодові шотландські)Radio Bay: ↑ 16.11.2025 16:11Джім Бім - гарний тортtablestikus: ↑ 16.11.2025 15:30Ну загалом то бурбон по дефолту не торт)![]()
-
Hotspur
Member
і трошки ірландськіtablestikus: ↑ 16.11.2025 16:32Мене затягують тіки односолодові шотландські
-
tablestikus
Member
Ні, ірландські взагалі не заходять.Hotspur: ↑ 16.11.2025 16:36і трошки ірландськіtablestikus: ↑ 16.11.2025 16:32Мене затягують тіки односолодові шотландські
-
Radio Bay
Member
А горілки з горла та цібаркою закурити?tablestikus: ↑ 16.11.2025 17:03Ні, ірландські взагалі не заходять.
-
lewerlin
Member
Односолодові ірландці норм. Не скотч, але норм, варто визнати.tablestikus: ↑ 16.11.2025 17:03Ні, ірландські взагалі не заходять.
Отправлено спустя 26 секунд:
tablestikus: ↑ 16.11.2025 16:32Мене затягують тіки односолодові шотландські)
-
Hotspur
Member
не ну треба делікатніше починатиRadio Bay: ↑ 16.11.2025 17:30А горілки з горла та цібаркою закурити?