Новини
Останні статті і огляди
Продажі Kingdom Come: Deliverance II перевищили чотири мільйони копій
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Продажі Kingdom Come: Deliverance II перевищили чотири мільйони копій
Я думал больше, если честно.
-
Ortyomko
Member
це ж не фіфа 24proos: ↑ 13.11.2025 09:31 Предлагаю обсудить Продажі Kingdom Come: Deliverance II перевищили чотири мільйони копій
-
IronWithin
Member
А шуму то было…
-
n3w613
Junior
У меня со всех знакомых кто в нее играл купил ее только я , те 1 из 10+ человекproos: ↑ 13.11.2025 09:31 Предлагаю обсудить Продажі Kingdom Come: Deliverance II перевищили чотири мільйони копій
-
LordTornado
Member
Я, как и многие другие, никуда не спешу. Куплю игру, когда будет скидка 75+% К тому времени исправят большинство багов и выпустят все ДЛС...
-
IronWithin
Member
Хреновое у вас окружениеn3w613: ↑ 13.11.2025 10:51У меня со всех знакомых кто в нее играл купил ее только я , те 1 из 10+ человекproos: ↑ 13.11.2025 09:31 Предлагаю обсудить Продажі Kingdom Come: Deliverance II перевищили чотири мільйони копій
Или из 10 человек только вам она понравилась?)
-
yariksom
Member
Україна не той ринок, який дає основні показники.n3w613: ↑ 13.11.2025 10:51У меня со всех знакомых кто в нее играл купил ее только я , те 1 из 10+ человекproos: ↑ 13.11.2025 09:31 Предлагаю обсудить Продажі Kingdom Come: Deliverance II перевищили чотири мільйони копій
А так гра досить нішева і 4 мільйони - непоганий показник.
-
Ortyomko
Member
DLC випустили вже всі, а багів і на старті не було, або мінімум.LordTornado: ↑ 13.11.2025 10:54 Я, как и многие другие, никуда не спешу. Куплю игру, когда будет скидка 75+% К тому времени исправят большинство багов и выпустят все ДЛС...
-
joe23
Member
а я ПІРАТКУ скачаю , а зараз мінусуйте , мені пофіг 
-
Барбарис
Member
yariksom, нішева та не найдешевша.
-
Геральт
Member
GOTY, кажете? 
-
Kyro
Member
Это еще жирный результат учитывая насколько игра специфическая местами.
-
proos
Member
Главное что разработчики довольны, а то что сонибои думают, то такеIronWithin: ↑ 13.11.2025 10:26А шуму то было…
-
Enjthesilence
Member
так, клоун. яким чином кількість проданих копій прирівнюється до якості гри?
-
erkins007
Member
Готи в данном году это експедиция, что не отменяет того факта что ксд2 отличная игра. Как и того факта что у игры бюджет 40 лямов и 4ляма за 9 месяцев в разы его перекрывают.
-
Enjthesilence
Member
nah, експедиція - гірша за ккд2. об'єктивно. що такого в тій експидиції? пустий світ, заготовлені місця під файт, бойовка - реально відстій. ну музика непогана, сюжет також, але в ккд2 сюжет і саундтрек також дуже на рівні, не кажучи вже про якість опенворлду в кдд2 і тд. експедиція забире готі - виключно через хайп, все. за всіма параметрами гірша гра за ккдerkins007: ↑ 13.11.2025 13:35Готи в данном году это експедиция, что не отменяет того факта что ксд2 отличная игра. Как и того факта что у игры бюджет 40 лямов и 4ляма за 9 месяцев в разы его перекрывают.
-
Nutbar
Member
erkins007
Експедиція непогана гра, але на гру року взагалі не тягне. Хоча її й намагаються в медіа пропхнути як таку.
ККД2 тягне. І як на мене, то нічого сильнішого цього року не вийшло.
Експедиція непогана гра, але на гру року взагалі не тягне. Хоча її й намагаються в медіа пропхнути як таку.
ККД2 тягне. І як на мене, то нічого сильнішого цього року не вийшло.
-
Ararat
Member
От якраз багів починаючи з кутної гори вистачало.Ortyomko: ↑ 13.11.2025 11:20DLC випустили вже всі, а багів і на старті не було, або мінімум.LordTornado: ↑ 13.11.2025 10:54 Я, как и многие другие, никуда не спешу. Куплю игру, когда будет скидка 75+% К тому времени исправят большинство багов и выпустят все ДЛС...![]()
-
kairo
Member
4 млн, це дуже хороший показник для АА з таким бюджетом.
-
erkins007
Member
Эмоции. Не стандартное развлекалово в открытом мире, а живые персонажи.Enjthesilence: ↑ 13.11.2025 14:01об'єктивно. що такого в тій експидиції