Вийшло останнє доповнення та повна версія Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erazel
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшло останнє доповнення та повна версія Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition
Звучить цікаво. Але ще більше цікаво чи буде знижка власникам обидвох ігор в стандартній комплектації(лише пару длц до першої гри є). Ну типу платити знову ціну як за повну не хочеться. Хіба що покупляти окремо ДЛЦ, але не факт що на них знижки є. Треба буде перевірити.

Відправлено через 51 секунду:
І ще б зробили хорошу практику - всім хто пройшов до кінця першу частину гри то наступні йдуть з якоюсь додатковою знижкою :D
Panasi
Member

Повідомлення

Нещодавно закінчив проходження основного сюжету. Зачистив карту і пройшов всі побічні квести, награв десь біля 200 годин. Гра настільки величезна, що вже немає бажання проходити длс, хоча гра дуже сподобалась.
Lekrs
Member

Повідомлення

Настав час грати! :gamer:
Prescott
Member

Повідомлення

Стоп, я ведь уже купил одно полное издание, ещё раз что-то покупать? :-/
proos
Member

Повідомлення

Почти 50 часов наиграл уже, а по сюжету продвинулся на первый квест у кузнеца и всё) делаю всё что угодно кроме квестов :D
Не игра а бриллиант!(да, не устану это повторять) :D
Ortyomko
Member

Повідомлення

Prescott: 12.11.2025 11:51 Стоп, я ведь уже купил одно полное издание, ещё раз что-то покупать? :-/
я купував повне, прочекав свій стім, там доповнення є в колекції
MaxZema
Member

Повідомлення

А DLC Mysteria Ecclesiae краще починати проходити після основного сюжету чи байдуже коли? Чув в інтернетах, що саме це длс закінчує історію Генрі.

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
proos: 12.11.2025 12:08 Почти 50 часов наиграл уже, а по сюжету продвинулся на первый квест у кузнеца и всё) делаю всё что угодно кроме квестов :D
Не игра а бриллиант!(да, не устану это повторять) :D
Граю з кінця літа, вже 188 годин і ще грати та грати :eek:
VovaII
Member

Повідомлення

Prescott
А хіба там не стандартно: коли в максимальну покупку входять майбутні ДЛЦ?
proos
Member

Повідомлення

MaxZema
Жаль что в тросках нельзя прокачать ученость до тех пор чтобы карту всю открыть со всеми секретами, придётся возвращаться)

Отправлено спустя 47 секунд:
Prescott
У вас уже всё есть.

Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
MaxZema: 12.11.2025 12:35Граю з кінця
Квестов не было поломаных? Если были, то патчами правили?
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

ну не знаю , бо я більш чекав ДЛС з ковальством, але виявилось там воно чисто для розтягування часу, або я її ще мало відновив її...

спойлер, що там:
спойлер
- я крутий коваль , але бігаю відношу кожному їх подкову\просту сокіру... чому не зробити бігунка для мусоніх речей
- матеріали треба таскати з собою, і мотаться меж скринею та кобилою , зробили б "підсос" матеріалів в межах локації
- нельзя зібрати свій меч (згадуемо Зіряни Войни КотОР, та в Баннерлорді таке начебто було), я вже не згадую про гравірування та інше (ідеально б було як в НФС тюнінг)..
- основний квест поки не пройшов, але побочні тут дуже нудні після їх 10 виконання
Prescott
Member

Повідомлення

proos: 12.11.2025 12:58Prescott
У вас уже всё есть.
"Це найповніше видання з усім додатковим контентом — найкращий варіант для тих, хто хоче все й одразу. "
и чем оно отличается от ГОЛД (или как оно там называется)
proos
Member

Повідомлення

Prescott
Гляньте в стиме чего не хватает, возможно какого-то длс косметики что было добавлено после голда. Стоит копейки.
Wanek Petrowsky
Junior

Повідомлення

proos: 12.11.2025 12:58 MaxZema
Жаль что в тросках нельзя прокачать ученость до тех пор чтобы карту всю открыть со всеми секретами, придётся возвращаться)
Теж гріндив але пожалкував шо так рано відкрив цей перк, по суті зникає весь інтерес досліджувати карту і ше коли дають якусь наводку то одразу бачиш куди а коли все вже відкрите то не зрозуміло про яке місце тобі говорили. Для першого проходження точно не варто качати цей перк, десь ближче до кінця гри для фінальної поліровки карти)
Earanak
Member

Повідомлення

Покупал полное издание в Стиме. Все DLC есть, кроме Саундтрека. Саундтрек в Royal Edition тоже не включен.
Чем версии отличаются - не в курсе. Может косметику выдают которую давали за предзаказ, Twitch-Дропсы и ивенты.
Wanek Petrowsky
Junior

Повідомлення

Earanak: 12.11.2025 13:52 Чем версии отличаются - не в курсе.
Відрізняються тільки тим шо тепер входить ше маленьке доповнення за передзамовлення яке купувалось окремо для тих хто брав гру після виходу
Зображення
Востаннє редагувалось 12.11.2025 14:30 користувачем Wanek Petrowsky, всього редагувалось 3 разів.
kairo
Member

Повідомлення

Earanak: 12.11.2025 13:52Чем версии отличаются - не в курсе.
Схоже просто Голд перейменували в Роял. Щоб більше по-багатому було. Бо я на днях Голд брав.

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Panasi: 12.11.2025 11:42Зачистив карту і пройшов всі побічні квести, награв десь біля 200 годин. Гра настільки величезна, що вже немає бажання проходити длс, хоча гра дуже сподобалась.
Це в мене така проблема, коли й так до великої гри випускають пачку ДЛЦ. Добре, хоч до БГ3 доповнень немає.
Earanak
Member

Повідомлення

Wanek Petrowsky, ну так у меня тоже есть этот Lions Crest и квест я делал с поиском этого армора Брунцвика.
На релизе помню к кому не зайди на стрим все в этом дурацком шлеме :laugh:
Wanek Petrowsky
Junior

Повідомлення

proos: 12.11.2025 12:58 Квестов не было поломаных? Если были, то патчами правили?
Судячи з патчнотів квести фіксили потужно, хоча перший прохід на релізному патчі був як по маслу навіть не сказав би шо там шось фіксити треба
proos
Member

Повідомлення

Wanek Petrowsky
Блин, кстати да, тоже верно)
Это же получается что открывается карты всех территорий. Оставлю одно очко на конец игры.

И ещё, вроде как макс уровень 30 и навыков тоже. Какой смысл если перки заканчиваются на 20м? Немного не понятно это.
И ещё, если после 20 лвл если не выбрал все перки, то выбрать их до 30 можно будет? Ну кроме тех что отсекают перекрёстные.
Потому что выживание уже 24, а очков для повышения навыков не даёт чтобы выбрать все что не выбрал до 20 лвл. Получается что не выбрал до 20 лвл, то уже не выбрать или нет?
Желательно без спойлеров)
Wanek Petrowsky
Junior

Повідомлення

proos: 12.11.2025 14:51 И ещё, вроде как макс уровень 30 и навыков тоже. Какой смысл если перки заканчиваются на 20м? Немного не понятно это.
И ещё, если после 20 лвл если не выбрал все перки, то выбрать их до 30 можно будет? Ну кроме тех что отсекают перекрёстные.
Потому что выживание уже 24, а очков для повышения навыков не даёт чтобы выбрать все что не выбрал до 20 лвл. Получается что не выбрал до 20 лвл, то уже не выбрать или нет?
Желательно без спойлеров)
Для перків 1 очко за 2 рівні а самі рівні потрібні в основному для перевірок скіла в діалогах. Перки можна качати коли завгодно, невикористані очки зберігаються, а якшо раптом шось не те качнув то можна скинути всі перки зіллям і розкидати по новій) Прокачати вийде усі перки крім несумісних, різниця тільки в порядку ну і можливо деякі варто пропустити як у випадку з відкриттям карти
Востаннє редагувалось 12.11.2025 15:09 користувачем Wanek Petrowsky, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти