Так давай по чесному, а що дає реально 3д проц ? В КС замість 400 стане 500фпс?І що ті хто не вміє грати відразу стануть мега геймери? ))Чи якщо в якійсь офлайн ігрі в фул шд стане не 90 а 95фпс?Якщо вимкнути моніторінг кадрів хтось відчує різницю?Та ніфіга . Є люди в яких в системі 12400f і вони в тому ж КС дають просратися тим, хто має саме нове і дороге залізо. Просто якийсь культ зробили з 3д, і фанатики навіть не можуть визнати що їхні любимі проци горять раз за разом, і що це вина АМД а не вирпобників плат. я в сліпу відкрив реддіт ввів назву проца і слово ДЕАД і самі перші результати пошуку скинув , а там абсолютно у всіх виробників матплат горять прооцесори, що і доказує що причина в АМД, але фанатизм людям заважає думати, головне що не заважає примітивно натиснути на мінус ))den888: ↑ 10.11.2025 10:33Для ігор так для ігор. Тут x3d може в трьох-чотирьох користувачів, а інші сидять і тільки підгавкуютьerkins007: ↑ 09.11.2025 02:50
Можно сколько угодно отрицать реальность, но на данный момент лучший процессор для игр это АМД х3д, лучшая видеокарта это нвидиа.
Сказочки в духе "зато Интел в работе лучше" и "Радеон топ за свои деньги" это не более чем оправдание проигравших![]()
Новини
Останні статті і огляди
В американському Amazon процесори AMD Ryzen X3D-серії продаються у більших обсягах, ніж усі CPU Intel
-
vikpvv
Member
-
shnok
Member
Ага только никто не спешит покупать китайские материнские платы, так и с процессорами будетInqizitor2022: ↑ 09.11.2025 02:49 Это пока у АМД и Интела всё хорошо, но китайцы свой 96 ядерник 192 поточник выпустили и теперь начнется скорый закат западных процессоров, у китайцев можно 4 таких в материнку засунуть и они их могут начать за копейки продавать в сравнении с зионами и эпиками.
Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:Всё уважающие себя взрослые люди с тех пор АМД и не любят и покупают только из-под палки, когда апгрейд назрел, а Интел облажался и ничего хорошего не делает.firestarter256: ↑ 08.11.2025 19:25 Я не люблю амд со временем K5 PR133, все хорошо, он был хуже, пня75! Отсюда и ненависть к зеленым тогда
Акак мой соплерон 300А уделывал всех
Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
Скарги тільки на асрок, і то ... Ви бачили статистику?vikpvv: ↑ 09.11.2025 15:24 У Інтела зараз золотий час вернутися на першість , зважаючи на масові скарги виходу з ладу х3д проців в тому ж реддіт ,але Інтел щось не дуже спішить відновити репутацію
-
greyti777
Junior
Цікаво люди ви кажете горять x3d процессоры,а ви хоча б відкривали/читали від чого це було майже в усіх випадках?!Чисто клоунаду зробили!Якщо цікаво чому саме асрок засирали на початку,а не інших вендорів то зайдіть хоча б крім заголовка прочитайте пост..Дам підказку SoC...Зараз вже вендори занижують цей параметр ,щоб навіть при стрибках які цілком можливі на платах було все гуд(але краще самому виставляти ,для повної надійності).Як казав один майстер," Все що вище 1.3 - є смертною карою для x3d"))
-
vikpvv
Member
На Асрок))) Почитайте сторінкою раніше ,там все написано і посилання є, або хоч би зайдіть на той же Реддіт.))shnok: ↑ 10.11.2025 21:01Ага только никто не спешит покупать китайские материнские платы, так и с процессорами будетInqizitor2022: ↑ 09.11.2025 02:49 Это пока у АМД и Интела всё хорошо, но китайцы свой 96 ядерник 192 поточник выпустили и теперь начнется скорый закат западных процессоров, у китайцев можно 4 таких в материнку засунуть и они их могут начать за копейки продавать в сравнении с зионами и эпиками.
Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Всё уважающие себя взрослые люди с тех пор АМД и не любят и покупают только из-под палки, когда апгрейд назрел, а Интел облажался и ничего хорошего не делает.
Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:Скарги тільки на асрок, і то ... Ви бачили статистику?vikpvv: ↑ 09.11.2025 15:24 У Інтела зараз золотий час вернутися на першість , зважаючи на масові скарги виходу з ладу х3д проців в тому ж реддіт ,але Інтел щось не дуже спішить відновити репутацію
-
den888
Member
Мені і 11700 хватає з жирафою 570 і 32 рам ddr4 для full hd. Все думаю на 2к перейти, не можу підібрати монітор щоб сподобавсяvikpvv: ↑ 10.11.2025 20:17Так давай по чесному, а що дає реально 3д проц ? В КС замість 400 стане 500фпс?І що ті хто не вміє грати відразу стануть мега геймери? ))Чи якщо в якійсь офлайн ігрі в фул шд стане не 90 а 95фпс?Якщо вимкнути моніторінг кадрів хтось відчує різницю?Та ніфіга . Є люди в яких в системі 12400f і вони в тому ж КС дають просратися тим, хто має саме нове і дороге залізо. Просто якийсь культ зробили з 3д, і фанатики навіть не можуть визнати що їхні любимі проци горять раз за разом, і що це вина АМД а не вирпобників плат. я в сліпу відкрив реддіт ввів назву проца і слово ДЕАД і самі перші результати пошуку скинув , а там абсолютно у всіх виробників матплат горять прооцесори, що і доказує що причина в АМД, але фанатизм людям заважає думати, головне що не заважає примітивно натиснути на мінус ))den888: ↑ 10.11.2025 10:33
Для ігор так для ігор. Тут x3d може в трьох-чотирьох користувачів, а інші сидять і тільки підгавкують![]()
Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:
Щось я не бачив ваших розумних зауважень на більше ніж 100 сторінках срачу від користувачів «божественних» амуде 7600, в темі про 14 покоління інтелgreyti777: ↑ 11.11.2025 03:45 Цікаво люди ви кажете горять x3d процессоры,а ви хоча б відкривали/читали від чого це було майже в усіх випадках?!Чисто клоунаду зробили!Якщо цікаво чому саме асрок засирали на початку,а не інших вендорів то зайдіть хоча б крім заголовка прочитайте пост..Дам підказку SoC...Зараз вже вендори занижують цей параметр ,щоб навіть при стрибках які цілком можливі на платах було все гуд(але краще самому виставляти ,для повної надійності).Як казав один майстер," Все що вище 1.3 - є смертною карою для x3d"))
-
vikpvv
Member
І я про цеden888: ↑ 12.11.2025 11:36Мені і 11700 хватає з жирафою 570 і 32 рам ddr4 для full hd. Все думаю на 2к перейти, не можу підібрати монітор щоб сподобавсяvikpvv: ↑ 10.11.2025 20:17
Так давай по чесному, а що дає реально 3д проц ? В КС замість 400 стане 500фпс?І що ті хто не вміє грати відразу стануть мега геймери? ))Чи якщо в якійсь офлайн ігрі в фул шд стане не 90 а 95фпс?Якщо вимкнути моніторінг кадрів хтось відчує різницю?Та ніфіга . Є люди в яких в системі 12400f і вони в тому ж КС дають просратися тим, хто має саме нове і дороге залізо. Просто якийсь культ зробили з 3д, і фанатики навіть не можуть визнати що їхні любимі проци горять раз за разом, і що це вина АМД а не вирпобників плат. я в сліпу відкрив реддіт ввів назву проца і слово ДЕАД і самі перші результати пошуку скинув , а там абсолютно у всіх виробників матплат горять прооцесори, що і доказує що причина в АМД, але фанатизм людям заважає думати, головне що не заважає примітивно натиснути на мінус ))
Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:Щось я не бачив ваших розумних зауважень на більше ніж 100 сторінках срачу від користувачів «божественних» амуде 7600, в темі про 14 покоління інтелgreyti777: ↑ 11.11.2025 03:45 Цікаво люди ви кажете горять x3d процессоры,а ви хоча б відкривали/читали від чого це було майже в усіх випадках?!Чисто клоунаду зробили!Якщо цікаво чому саме асрок засирали на початку,а не інших вендорів то зайдіть хоча б крім заголовка прочитайте пост..Дам підказку SoC...Зараз вже вендори занижують цей параметр ,щоб навіть при стрибках які цілком можливі на платах було все гуд(але краще самому виставляти ,для повної надійності).Як казав один майстер," Все що вище 1.3 - є смертною карою для x3d"))![]()