Новини
Останні статті і огляди
Свіжі Game Ready драйвери NVIDIA порушили роботу деяких ігор Forza
-
Геральт
Member
Nekros
Я не про це. РЕ дуже повільна. І приціл там консольний, ватний. Який сенс генератора в тій грі, та ще й при 100 нативних? І який монітор, до речі?
Я не про це. РЕ дуже повільна. І приціл там консольний, ватний. Який сенс генератора в тій грі, та ще й при 100 нативних? І який монітор, до речі?
-
unique-neon
Member
Ну раніше не було, зараз не в курсі що там. Об'єктивності задля генератор вкрай рідко вмикаю.Геральт: ↑ 05.11.2025 17:20зі. Як там драйверний генератор на НВ працює?
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Ні, ну з НВ теж всякого різного було, але в середньому досвід був позитивніший, я про це.01Mirage09: ↑ 05.11.2025 17:21Буквально вчора msi afterburner збив оверклок на моїй інвіде після апдейту драйверів)unique-neon: ↑ 05.11.2025 15:08 Так як Adrenlin збиває оверклокінг/андервольт при апдейтах
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Ну раніше не було, зараз не в курсі що там. Об'єктивності задля генератор вкрай рідко вмикаю.Геральт: ↑ 05.11.2025 17:20зі. Як там драйверний генератор на НВ працює?
Це класика звичайноitem2: ↑ 05.11.2025 17:46- ALT + TAB в іграх раніше працював з затримкою, іноді рідко ставався виліт. Зараз миттєво, як і зміна роздільності.
Отправлено спустя 3 минуты 18 секунд:
Оце не знаю точно бо не застав, але і скарг не бачив на це.item2: ↑ 05.11.2025 17:46Хіба на Nvidia апгрейд через драйвер проходить там без проблем?
-
Nehrk
Member
Форза Моторспорт и так сломана с даты выхода, велика потеря
-
MessiaH
Member
юзал год дрова от амд на 6900хт, дрова нвидии полное гуавно по функционалу, амдэшные только вначале кажутся замудренными, но потом привыкаешь и там всё гораздо лучше, по дровам амд скучаю. Жду когда амд выпустит достойного конкурента 6090 чтобы снова вернуться на амдunique-neon: ↑ 05.11.2025 15:08Минулий рік юзав драйвери NV, цього року Radeon. І скажу що з NV було приємніше мати справу, навіть якщо то стара control panel.
-
Yaroslav308
Member
На моїй 5700 XT він регулярно скидав андервольт без нотифікашки — то після ввімкнення, то після виходу зі сну. А от на 9070 XT за два місяці користування таке трапилося лише один раз.unique-neon: ↑ 05.11.2025 15:08Ще вишенку на торті згадав. Так як Adrenlin збиває оверклокінг/андервольт при апдейтах чи просто йому здалось що треба - то я ще й повернувся до MSI Afterburner, цей працює як швейцарський годинник
-
unique-neon
Member
Yaroslav308
Ну в мене ситуація така. Адреналін на автоапдейті. Адейти в рандомний день місяця приходять, може і не бути в якийсь місяць. Я і забуваю що там був андервольт. Через місяць дивлюсь - андервольт уже в стоці раптом. Раз повторилось, другий, я і повернувся до afterburner'a.
Ну в мене ситуація така. Адреналін на автоапдейті. Адейти в рандомний день місяця приходять, може і не бути в якийсь місяць. Я і забуваю що там був андервольт. Через місяць дивлюсь - андервольт уже в стоці раптом. Раз повторилось, другий, я і повернувся до afterburner'a.
-
Nekros
Member
Швидкість вскидування залежить від зброї, а рух прицілу не ватний і досить важливий або що ти маєш на увазі про «ватний» приціл? Зразу видно що ти не грав у РЕ4, там реакція потрібна дуже швидкаГеральт: ↑ 05.11.2025 18:06 Nekros
Сенс у тому що навіть на середніх 120 нативних, фпс пригає то до 100 до 144 в залежності від того що в кадрі. Грати на постійних 200 значно приємніше. Спробуй якось.
Монітор 34“ 3440х1440 144гц
-
kairo
Member
Пан Геральт грає в 70 ФПС із генератором, тобто ~35 рідних і йому вистачає навіть в Борді останній. В кожного свої вимоги до якості ігрового процесу))Nekros: ↑ 05.11.2025 20:27Швидкість вскидування залежить від зброї, а рух прицілу не ватний і досить важливий або що ти маєш на увазі про «ватний» приціл? Зразу видно що ти не грав у РЕ4, там реакція потрібна дуже швидка
-
Геральт
Member
Nekros: ↑ 05.11.2025 20:27 Швидкість вскидування залежить від зброї, а рух прицілу не ватний і досить важливий або що ти маєш на увазі про «ватний» приціл? Зразу видно що ти не грав у РЕ4, там реакція потрібна дуже швидка
Сенс у тому що навіть на середніх 120 нативних, фпс пригає то до 100 до 144 в залежності від того що в кадрі. Грати на постійних 200 значно приємніше. Спробуй якось.
Монітор 34“ 3440х1440 144гц
Грав, грав. Реакція нівелюється необхідністю паузи після прицілювання, бо полетить в молоко. Ото і є "ватний". Та й прицілювання там не шутерне, а затягнуте. Як і в більшості консольних коридорок, заточених під джойстик. (Ніколи не включаю асіст, якщо щось)
- спойлер
-
Yalg
Member
Yalg: ↑ 05.11.2025 14:46 А я только установил хорайзон3, нужно будет проверить

при игноре - работает. 581.80 от 4 ноября
-
Nekros
Member
165 але без рейтрейсінгу?Геральт: ↑ 05.11.2025 21:23 Що там пробувати, якщо маю 165, правда QHD. Radeon Chill на 75-100 виставлений. Щоб не стрибало - глобальний лок.
Так я теж ставив лок на 144 але коли виставив драйверний фг то стало просто кайф дуже стабільно.
Загалом ти питав про драйверний фг, я відповів? ) усе працює і дуже добре
-
Voozy
Member
Тю! Так шо получается - высосали драму с пальца??Yalg: ↑ 05.11.2025 21:28Yalg: ↑ 05.11.2025 14:46 А я только установил хорайзон3, нужно будет проверить
при игноре - работает. 581.80 от 4 ноября
-
Dremjke
Member
Наче 3 роки тому точно така проблема на Nvidia була з дровами, і також в листопаді - Forza Horizon 4 крашилась.
-
kairo
Member
Було таке. Сидів на дровах двохмісячної давнини. Але то була актуальна Форза та й вона дійсно крашилась, тут лише вікно вилазить на старті.Dremjke: ↑ 05.11.2025 23:30Наче 3 роки тому точно така проблема на Nvidia була з дровами, і також в листопаді - Forza Horizon 4 крашилась.
-
hohlid19
Member
На 9000 таких проблем також не бачуГеральт: ↑ 05.11.2025 17:20Що ви з тими драйверами робите, біс його знає. Може то 9000 косячна, але на 6000, щоб половина згаданого відтворити треба наексперементуватись.unique-neon: ↑ 05.11.2025 15:08
- спойлер
- Минулий рік юзав драйвери NV, цього року Radeon. І скажу що з NV було приємніше мати справу, навіть якщо то стара control panel.
З одного боку той функціонал, що в NV є, переважно надійно працює. Аналогічний же від AMD через раз. Фрейм лімітери тільки в NV норм працювали всюди. Ultra low lantency всюди добре працював, в AMD ж драйверний anti-lag в половині ігор викликає статери. FSR4 зараз нз, але добрих півроку ніде не включався що грав - або не у вайтлісті гра, або в MS stori (там fsr4 апгрейд не працював навіть для вайт лістових ігор). Півхвиллиний запуск адреналіна десь лише недавно пофіксався. Функціонал NV також швидше викочує. AMD досі ж не зробила fsr4 під вулкан та старіші карти (зато зробили ентузіасти під лінуксом шляхом емуляції float8 чи щось таке). Особливо кумедно дивитись на це, коли видно як функціонал видає intel.
Гібридна графіка також під 11 віндою не працює. Буде хохма, якщо працює з НВ, але перевірити не можу. Півроку писав баг репорти в нікуди, віз і нині там.
Так що якщо відкинути лінукс, то Adrenalin поруч не стояв з драверами НВ.
Отправлено спустя 10 минут 23 секунды:
Ще вишенку на торті згадав. Так як Adrenlin збиває оверклокінг/андервольт при апдейтах чи просто йому здалось що треба - то я ще й повернувся до MSI Afterburner, цей працює як швейцарський годинник
зі. Як там драйверний генератор на НВ працює?![]()