S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass

Той випадок, коли купив ультимативне видання по старій ціні перед релізом (1600 з копійками) :banan:
Zealoth
Member

Повідомлення

Интересно было бы глянуть на график продаж за полгода-год после этого события. Подстегнуло бы это людей к покупке или подсписчики просто на торрент ушли.
Grava
Member

Повідомлення

Zealoth: 03.11.2025 10:58Подстегнуло бы это людей к покупке или подсписчики просто на торрент ушли.
Це сінгл, пройшов - забув.
vladka767
Member

Повідомлення

Думаю вот допилят, куплю гейпас и катну, теперь остается только торрент эдишн)
Ararat
Member

Повідомлення

А я думал они полностью под майкрософтом.
Telcontar
Member

Повідомлення

vladka767: 03.11.2025 11:15 Думаю вот допилят, куплю гейпас и катну, теперь остается только торрент эдишн)
А просто купити гру по знижці не варіант? :facepalm:
Afit
Member

Повідомлення

Мінусатори, шо вам не так? Раз купив і забув, включно з майбутніми DLC. Пройшов по трохи за зиму. Наступного разу буду перепроходити коли буде DLC і заодно коли покращення будуть. Гейм пасс класна штука для таких ігор наприклад як останній DOOM. Його я навряд чи коли буду перепроходити, бо гра зайшла не туди і на старті я знав про це. А от ті які точно буду повторно проходити, то тільки придбання, а не оренда
Leqi
Member

Повідомлення

Afit: 03.11.2025 11:57 Мінусатори, шо вам не так? Раз купив і забув, включно з майбутніми DLC. Пройшов по трохи за зиму. Наступного разу буду перепроходити коли буде DLC і заодно коли покращення будуть. Гейм пасс класна штука для таких ігор наприклад як останній DOOM. Його я навряд чи коли буду перепроходити, бо гра зайшла не туди і на старті я знав про це. А от ті які точно буду повторно проходити, то тільки придбання, а не оренда
Просто вони всі заздрять, я теж купив фул за 1600 ще до релізу
BoKl
Member

Повідомлення

Grava: 03.11.2025 11:02
Zealoth: 03.11.2025 10:58Подстегнуло бы это людей к покупке или подсписчики просто на торрент ушли.
Це сінгл, пройшов - забув.
Специфічна гра, час від часу хочеться повернутись та побродити.
Afit: 03.11.2025 10:51 Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass
Той випадок, коли купив ультимативне видання по старій ціні перед релізом (1600 з копійками) :banan:
Поки не вийде перше сюжетне DLC то ультимативне видання - бузглузда покупка. Більш того, що то за доповнення будуть ми не знаємо.
П.С. Я теж придбав ультимативне, ще до здорожчання по передзамовленню.
gregory_amd
Member

Повідомлення

Я людина проста. Нема в game pass - значить э на nnm :D
Dremjke
Member

Повідомлення

Цілком закономірно. За рік на геймпасе вже всі, хто хотів - пройшли. Хто не хотів, а тільки думав - пройшли "умовно-безкоштовну" версію.
vladka767
Member

Повідомлення

Telcontar: 03.11.2025 11:34
vladka767: 03.11.2025 11:15 Думаю вот допилят, куплю гейпас и катну, теперь остается только торрент эдишн)
А просто купити гру по знижці не варіант? :facepalm:
Были бы у нее однозначно положительные отзывы, уже бы купил не глядя
Но мнения сильно разнятся и такое ощущение хвалят ее только фанаты и те кто не хочет признавать что потратили деньги на полуфабрикат который еще пилить и пилить.
Это может быть не так, поэтому я и хотел ее ближе к зиме попробовать когда ПК чуть обновлю.
А покупать за фулпрайс игру с неоднозначными отзывами нет никакого желания.

Странно почему игра всего год продержалась в гейпасе, видимо для разрабов это был всего лишь бета тест, за который им еще и платили))
Reinmar
Member

Повідомлення

Afit
Дум як раз якісний сінгл, такі треба підтримати. А сталкер поставив - прифігів від стану гри та видалив. Ну може побігав тиждень. Як раз для геймпасу
Востаннє редагувалось 03.11.2025 12:53 користувачем Reinmar, всього редагувалось 1 раз.
vladka767
Member

Повідомлення

P.S. Вот если торент эдишн зайдет, то вполне вероятно что куплю себе
AlexWest
Member

Повідомлення

Я фанат серії, але друга частина дратує, бо майже всюди працює не так, як треба. Одні баги виправляють – з'являються нові. На релізі гра була хардкором, а тепер її оказуалили до неможливості – навіть не знаю що гірше. Уся надія на складність "Майстер".
І видно, що розробники старалися, вкладали душу, але їм чогось капітально не вистачило. Мабуть, досвіду... і розуміння пріоритетів: додають білочок замість нових квестів у майже порожніх локаціях.
І от парадокс – до неї хочеться постійно вертатися; мабуть, через гарний сюжет (якщо не звертати уваги на деякі маразматичні моменти). DLC чекаю з нетерпінням; схоже, їх буде аж три штуки. Купив за повну ціну Алтімейт і не жалкую, попри всі претензії.
Afit
Member

Повідомлення

Reinmar: 03.11.2025 12:52 Afit
Дум як раз якісний сінгл, такі треба підтримати. А сталкер поставив - прифігів від стану гри та видалив. Ну може побігав тиждень. Як раз для геймпасу
Правельний DOOM, із нової серії, це гра 2016р. де хай і фантастично все виглядало, але була пропорційно гарно поєднана наукова фантастика й містика. Події приземлені й цілком зрозумілі. Наступні ігри почали якийсь треш з незрозумілою міфологією й божествами, драконами й т д. Та й остання частина вже не схожа на DOOM. Вірніше це виглядає як ремейк від Болівуду, де тільки поглядом можна роскидати орду навколо :laugh:
VovaII
Member

Повідомлення

І от парадокс – до неї хочеться постійно вертатися;
— якось посчастило розробникам вгадати з грою, як Віті кислому посчастило із танками. Сам перші три частини облазив вздовж і в поперек. Плюс ще й моди.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Zealoth: 03.11.2025 10:58 Интересно было бы глянуть на график продаж за полгода-год после этого события. Подстегнуло бы это людей к покупке или подсписчики просто на торрент ушли.
На релізі грав якраз через підписку Game pass. У S2 тоді були проблеми у всіх з сейвами, тому вже через пів року нормально приходив взявши з зеленого стіму. Так що пофіг вже. :gigi:

Технічно стало краще, а от по наповненню — так само всрато і пусто. Є тільки атмосферність оточення, і то це більше заслуга UE5.

Коротше, для фанаток обмазатись коричневим буде норм, всім іншим — рекомендація вже після всіх доповнень дивитися, може до того моменту ситуація зміниться + дадуть фанатам норм моддінг запилить, і буде щось рівня Аномалі.
Graveworm
Member

Повідомлення

Хлопци я свий
syavik2001
Member

Повідомлення

Afit: 03.11.2025 10:51 Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass

побув бета-тестером за своїж гроші :lol:
Відповісти