Да, да, все так и есть)Геральт: ↑ 01.11.2025 21:22Бо навіть твій DLAA легко (по якості) зіллє super resolution'у (не заню, як воно там в нв обізвано). Це вже не кажучи про те, що ТАА вирубається і чіткість стає взагалі не доступною тому DLXX милу
Новини
Останні статті і огляди
AMD підтвердила, що відеокарти Radeon RX 5000 й RX 6000 більше не отримуватимуть ігрові оптимізації
-
erkins007
Member
-
kairo
Member
Недоступна чіткість...Геральт: ↑ 01.11.2025 21:22ТАА вирубається і чіткість стає взагалі не доступною тому DLXX милу
- спойлер

-
erkins007
Member
Ну дык человек сравнивает с фср. По сравнению с тем мылом даже так это супер качество)kairo: ↑ 01.11.2025 22:22Недоступна чіткість...
-
OldGoodGames
Member
нічого коли ціни на зелені карти будуть починаться з 1000$ згадаєш як гігікавГеральт: ↑ 01.11.2025 08:01 [
Чому? На зелену гігімонію цікаво дивитись. Такий собі експеримент з промивання мізків![]()
спостерігають за чимось, дивляться на щось
-
Геральт
Member
Яка різниця, по якій ціні не купувати зелені карти?OldGoodGames: ↑ 02.11.2025 00:54 нічого коли ціни на зелені карти будуть починаться з 1000$ згадаєш як гігікав![]()
30к за 9070XT чи 39к за 5070Ті, що ж взяти, хм...
Людина порівнює даунскейл з апскейлом.erkins007: ↑ 01.11.2025 23:10Ну дык человек сравнивает с фср. По сравнению с тем мылом даже так это супер качество)kairo: ↑ 01.11.2025 22:22Недоступна чіткість...
Але можна і з DL порівняти. Де ж DL, а де ж його нема, хм? З даунскейлом буде ще краще І от таке мильне лайно мені пропонують в якості альтернативи божественному нативу. Та ще й за +30% до ціни. Збоченці.
-
Grigo
Junior
Відповідь сама себе генерує. Не купували карти від AMD і не треба починати. Політика компанії вочевидь націлена на надприбутки, а користувачів йдуть лісом чи огородами. Це прямо треба враховувати як шо у когось ще виникає бажання дивитись в бік цих карт.
-
erkins007
Member
Ахах, в 1080р включить ультра производительность и удивляться мылу может только поистине гениальный человек)Геральт: ↑ 02.11.2025 09:38І от таке мильне лайно мені пропонують в якості альтернативи божественному нативу.
В таких условиях у Фср там вообще кубики будут. Длсс в разрешениях до 4к только в режиме качества. Вот тогда у вас и фпс и качество растет
-
Геральт
Member
Ти про що? Там 4k dlss (q) vs QHD(натив).erkins007: ↑ 02.11.2025 14:42 Ахах, в 1080р включить ультра производительность и удивляться мылу может только поистине гениальный человек)
Чому?erkins007: ↑ 02.11.2025 14:42 Длсс в разрешениях до 4к только в режиме качества.
-
erkins007
Member
Геральт
Ну какой смысл спорить о том, что уже давно разобрано всеми обзорщиками? В том числе и тут
https://www.overclockers.ua/ua/video/nv ... acing/all/
Натив умер, на этом все.
Ну какой смысл спорить о том, что уже давно разобрано всеми обзорщиками? В том числе и тут
https://www.overclockers.ua/ua/video/nv ... acing/all/
Натив умер, на этом все.
-
Геральт
Member
erkins007
В мене є 2 скріна: один в нативі на QHD, інший - DLSS(q) на 4k. І я добре бачу різницю в якості. Тобі, очевидно, для оцінки потрібні якісь оглядачі. Так ти ідеальний консюмер/виборець. Можна впарити що завгодно
Знову незручне питання проігноровано, цікаво..
В мене є 2 скріна: один в нативі на QHD, інший - DLSS(q) на 4k. І я добре бачу різницю в якості. Тобі, очевидно, для оцінки потрібні якісь оглядачі. Так ти ідеальний консюмер/виборець. Можна впарити що завгодно
Знову незручне питання проігноровано, цікаво..
-
erkins007
Member
Геральт
У вас два скрина не знаю откуда не знаю какого качества, не знаю на какой карте при не знаю каких настройках.
Я вам дал ссылку на подробный обзор с нормальным сравнением. Можете приводить контраргумент из такого же издания, а неясные скрины оставьте себе
У вас два скрина не знаю откуда не знаю какого качества, не знаю на какой карте при не знаю каких настройках.
Я вам дал ссылку на подробный обзор с нормальным сравнением. Можете приводить контраргумент из такого же издания, а неясные скрины оставьте себе
-
Геральт
Member
erkins007
Яке це має значення на якій карті в контексті порівняння якості зображення? Вже геть поплив. Ну, але хай тобі буде: 4090 та 6900
Скріни додатково не оброблялись, якщо питання про це.
З якого дива я маю зважати на висновки видання, засновані на тестах в дрвенючій 2077, якщо можна переконатись особисто в більш свіжій AW2? До речі на якій карті і налаштуваннях те все тестували? Ой.
Ну і налаштування не мої трабли, а юзера, який заблудився в повзунках і виставив для свого скріна гірші(?) налаштування.
ТАА в 2077 відключається, дум не в курсі, не грав. І питання таки, якщо DLAA такий крутецький, чому DLSS з ним не порівняти?
Яке це має значення на якій карті в контексті порівняння якості зображення? Вже геть поплив. Ну, але хай тобі буде: 4090 та 6900
Скріни додатково не оброблялись, якщо питання про це.
З якого дива я маю зважати на висновки видання, засновані на тестах в дрвенючій 2077, якщо можна переконатись особисто в більш свіжій AW2? До речі на якій карті і налаштуваннях те все тестували? Ой.
Ну і налаштування не мої трабли, а юзера, який заблудився в повзунках і виставив для свого скріна гірші(?) налаштування.
ТАА в 2077 відключається, дум не в курсі, не грав. І питання таки, якщо DLAA такий крутецький, чому DLSS з ним не порівняти?
-
starik_0
Member
не всегда. когда вышел киберпанк поиграл на старых дровах и поставил новые, фпс подрос ощутимо, где то на четверть или даже больше. и это древняя 1060MessiaH: ↑ 31.10.2025 10:55 Все эти игровые оптимизации до сраки, разница между драйверами всегда в пределах погрешности измерений. Крайне редко когда дровами что-то реально правится. Максимум артефакты если они есть уходят или вылеты. Так что новость ради хайпа просто
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:Покупал в конце 21 года 6900хт, был доволен для 4к без лучей. В 22-м сменил на 4090, так как стало не хватать. Правда да, я выкручиваю всё на максимумGrindeath: ↑ 31.10.2025 10:42 Они же относительно недавно вышли и их на всё должно хватать, если ползунки не крутить до предела...
-
Nouriel
Member
Grigo

а нвідія навчала користуватись ші і продає росії прискорювачі ші для шахедів і їй всеодно на санкції. І хто там женеться за надприбутками?Grigo: ↑ 02.11.2025 12:17Відповідь сама себе генерує. Не купували карти від AMD і не треба починати. Політика компанії вочевидь націлена на надприбутки, а користувачів йдуть лісом чи огородами. Це прямо треба враховувати як шо у когось ще виникає бажання дивитись в бік цих карт.
-
erkins007
Member
Ещё раз, тебе скинули источник с этого же ресурса, ты его можешь оспорить другим авторитетным изданием, но не левыми скринами.Геральт: ↑ 02.11.2025 21:45З якого дива я маю зважати на висновки видання
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Нвидиа не поставляет карты в рашку официально. Ни для шахедов, ни для геймеров, никакие.Nouriel: ↑ 02.11.2025 22:41а нвідія навчала користуватись ші і продає росії прискорювачі ші для шахедів і їй всеодно на санкції.
То что для вас новость что санкции обходятся при современном глобальном рынке элементарно и в том же Китае куча 5090 которых там официально ни одной не продано это уже другое дело.
-
MessiaH
Member
Не знаю о чём ты. Киберпанк даже после всех патчей у меня был неиграбелен на 2080s. Только на 6900хт я смог его пройти без лучей на ультрах в 4к с фсрstarik_0: ↑ 02.11.2025 21:49когда вышел киберпанк поиграл на старых дровах и поставил новые, фпс подрос ощутимо, где то на четверть или даже больше. и это древняя 1060
-
Геральт
Member
З якого дива будь-який ресурс буде авторитетнішим за власні очі? Тим більше, що тестували древню гру з ТАА і не відомо на яких налаштуваннях. Крім того, посилання на авторитет - дуже слабенький аргумент.erkins007: ↑ 03.11.2025 02:30 Ещё раз, тебе скинули источник с этого же ресурса, ты его можешь оспорить другим авторитетным изданием, но не левыми скринами.
Та зрештою, оте твоє віднікування так само доводить, що апскейл виглядає гірше. Автор скріна хоч до останнього стояв на "крашій якості"
Кілька питань, на які, очевидно, ти чіткої відповіді не даси:
1) Що краще за якістю: DLAA чи ТАА?
2) Що краще за якістю: DLAA чи DLSS?
3) Де "більше" апскейлу: в DLAA чи DLSS?
-
erkins007
Member
Геральт
Ещё раз, бросай другой ресурс. Левый картинки не знаю с какими настройками не знаю откуда я даже обсуждать не буду.
1-1
2-1
3-2
Ещё раз, бросай другой ресурс. Левый картинки не знаю с какими настройками не знаю откуда я даже обсуждать не буду.
1-1
2-1
3-2
-
Геральт
Member
erkins007
Тобто вбогий ТАА рівний DLAA?
А розмов-то було...
Тобто вбогий ТАА рівний DLAA?
А розмов-то було...