Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
luckygamerks
Member
Щось там Гороховський розповідає про те, що замість -10 відсотків та одночасної оплати у на 3-4 платежі, вони добавлять десь 3 місяці на оплату частинами. Ну стане воно не 3-4, а 6-7 місяців. Така собі акція, якщо на те пішло то зазвичай у привата цікавіші умови. Ось і пройшла ера мономаркета, він різко став нікому не цікавий, ну принаймні мені точно 
-
Yurius
Member
так і є , було б гарно якщоб банило користувачів при наборі якось числа мінусів у профілі ,наприклад кількість постів х2.vsx: ↑ 31.10.2025 21:08не тема а шабаш придурков
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
ну 2 місяці висіли ці -10%,хто хотів вже купив,а тепер дійсно в ньому сенсу мало,але обіцяли доп.знижку на чорну пятницю.luckygamerks: ↑ 01.11.2025 00:12Щось там Гороховський розповідає про те, що замість -10 відсотків та одночасної оплати у на 3-4 платежі, вони добавлять десь 3 місяці на оплату частинами. Ну стане воно не 3-4, а 6-7 місяців. Така собі акція, якщо на те пішло то зазвичай у привата цікавіші умови. Ось і пройшла ера мономаркета, він різко став нікому не цікавий, ну принаймні мені точно
-
Yaroslav308
Member
Ні, MFGx4 завжди генерує суворо 3 інтерпольовані кадри на кожен відрендерений — не менше й не більше.daesz: ↑ 31.10.2025 22:20Трохи більше
Немає потреби накидати якийсь оверхед навмання — ми ж беремо фінальну продуктивність, у яку це вже включено. Тож усе саме так, як рахував l-m.daesz: ↑ 31.10.2025 22:20бо сам ФГ з'їдає якийсь % продуктивності ВК
Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
За людину можна тільки порадіти, що він не відчуває таку затримку і отримує задоволення.l-m: ↑ 31.10.2025 19:48Ну це фініш, тут медицина безсила.
-
oversteve
Member
я думав, що воно не постійно +3 кадри до кожного рендереного генерує, принаймні колись таку статейку знаходив, але можливо там автор помилявсяl-m: ↑ 31.10.2025 20:35Я не думаю, я точно знаю що якщо з х4 генерацією 131 фпс, то реальних (тих, на основі яких будують додаткові три кадри) в 4 рази менше. Це 32.75.oversteve: ↑ 31.10.2025 20:06
якщо ви думаєте, що фг4х то фпс*4, то ви помиляєтесь, там навіть на тому графіку, який ви цитували 38фпс без фг![]()
Відповідь, чому без генерації було 38, проста, генератор потребує ресурсів на свою роботу, тому просаджує реальний фпс. В цьому випадку на 14% (32.75/38). Буває і більше. Якщо цікаво, можу знайти непогане відео на цю тему.
загалом то суті не міняє - ФГ то більше фіча для швидкісних моніторів, коли є пристойний базовий фпс
-
man1242
Member
Праця ФГ у різних множниках але під локом оновлення монітора за допомогою всінк котрий вімкнув у нвідіа АРР. В моєму випадку гпу бандінгу немає тому такі цифри, може комусь буде теж цікаво як це виглядає в умовах обмеження процессора.
Dlss4 quality 2k рефлекс вкл, але це як і антілаг у амд працює лише у випадку коли гпу завантежно на 100%
Dlss4 quality 2k рефлекс вкл, але це як і антілаг у амд працює лише у випадку коли гпу завантежно на 100%
- спойлер

- спойлер

- спойлер

- спойлер

- спойлер

-
daesz
Member
Під трохи більше я маю на увазі, що базований трохи вищий. Бо для генерації кадрів потрібні потужності ВК (та ВРАМи), тобто якщо базовий 35, то при ввімкненому ФГ/МФГ він впаде на 1-3 кадри (умовно).Yaroslav308: ↑ 01.11.2025 11:04Ні, MFGx4 завжди генерує суворо 3 інтерпольовані кадри на кожен відрендерений — не менше й не більше.
-
FirstTDM
Member
Генерація кадрів у системних вимогах: обман геймерів, чи нова реальність
* Monster Hunter Wilds - Capcom просто взяли та написали: “Рекомендовані вимоги для 60 FPS з генерацією кадрів”
* Borderlands 4 пішов хитрішим шляхом - Gearbox випустили “гайди з оптимізації” - Для досягнення 60 FPS на RTX 4060 потрібна генерація кадрів
* Dying Light: The Beast - Хочете 60 FPS в 4K з ray tracing? Будь ласка, але тільки з генерацією кадрів.
https://itc.ua/ua/blogs/generatsiya-kadriv-u-systemnyh/
* Monster Hunter Wilds - Capcom просто взяли та написали: “Рекомендовані вимоги для 60 FPS з генерацією кадрів”
* Borderlands 4 пішов хитрішим шляхом - Gearbox випустили “гайди з оптимізації” - Для досягнення 60 FPS на RTX 4060 потрібна генерація кадрів
* Dying Light: The Beast - Хочете 60 FPS в 4K з ray tracing? Будь ласка, але тільки з генерацією кадрів.
https://itc.ua/ua/blogs/generatsiya-kadriv-u-systemnyh/
-
alumem
Member
а куда володя пропал, может уже мобнули старого? кто знает?
-
Yaroslav308
Member
Інтел його звільнив за покупку карти від куртки, а не божественного арка.alumem: ↑ 01.11.2025 18:18 а куда володя пропал, может уже мобнули старого? кто знает?
-
Nouriel
Member
Цікаво про шо тиSergN: ↑ 31.10.2025 17:03Цікаво, а чи наявна логіка в цій голові, що суперечить сама собі через три речення (там ще питання, чи можна то реченнями називати):
Відправлено через 5 хвилин 41 секунду:
а його заміни пару людей які повернулисьalumem: ↑ 01.11.2025 18:18а куда володя пропал, может уже мобнули старого? кто знает?
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
єдиний мінус це те як ти робиш заміри скрінами))) не роби таку фігню більше стидно дивитись на такеman1242: ↑ 01.11.2025 12:12Єдиний мінус це
якось тупо тестувати в грі і робити скріни для підтвердження даних. ти все одно робиш тест, включи запис екрану з оверлеєм і графіками ))
-
daesz
Member
Грає в БФ, він для чого, по вашому, карту купляв?alumem: ↑ 01.11.2025 18:18 а куда володя пропал, может уже мобнули старого? кто знает?
-
man1242
Member
Не зміг через нвідіа арр зробити запис відео разом з моніторінгом нвідіа, робив запис геймбаром віндовс через що і якість запису була значно гірша ніж могла бути.Nouriel: ↑ 01.11.2025 20:35
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:єдиний мінус це те як ти робиш заміри скрінами))) не роби таку фігню більше стидно дивитись на такеman1242: ↑ 01.11.2025 12:12Єдиний мінус це
якось тупо тестувати в грі і робити скріни для підтвердження даних. ти все одно робиш тест, включи запис екрану з оверлеєм і графіками ))
- спойлер
- Перша половина тестування була у 2к Dlss quality з обмеженням CPU, друга половина це вже 4к DLAA та обмеженням поверліміту до 70% але всеодно нажаль є обмеження по процессору.
-
Vlaad13
Member
Про те що його замінили пару людей - це самокритично, поважаю.Nouriel: ↑ 01.11.2025 20:35Цікаво про шо тиSergN: ↑ 31.10.2025 17:03Цікаво, а чи наявна логіка в цій голові, що суперечить сама собі через три речення (там ще питання, чи можна то реченнями називати):
Відправлено через 5 хвилин 41 секунду:а його заміни пару людей які повернулисьalumem: ↑ 01.11.2025 18:18а куда володя пропал, может уже мобнули старого? кто знает?
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:єдиний мінус це те як ти робиш заміри скрінами))) не роби таку фігню більше стидно дивитись на такеman1242: ↑ 01.11.2025 12:12Єдиний мінус це
Про скріншоти і фанатів Амуде. Вам же подобаються графіки без живої картинки. Це все як по лекалам ваших улюблених Хардварів. Непідкупних та завжди об'єктивних. Які ніколи не показують реал тайм відео при порівнянні.
Відправлено через 52 секунди:
Там людина трошки туповата, так буває, не звертайте уваги.man1242: ↑ 02.11.2025 09:54Не зміг через нвідіа арр зробити запис відео разом з моніторінгом нвідіа, робив запис геймбаром віндовс через що і якість запису була значно гірша ніж могла бути.Nouriel: ↑ 01.11.2025 20:35
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
єдиний мінус це те як ти робиш заміри скрінами))) не роби таку фігню більше стидно дивитись на таке
- спойлер
- Перша половина тестування була у 2к Dlss quality з обмеженням CPU, друга половина це вже 4к DLAA та обмеженням поверліміту до 70% але всеодно нажаль є обмеження по процессору.
-
vsx
Member
Vlaad13
Тут продажные австралийцы как раз новые тесты запилили где выяснили что 5070Ti всего на 2% быстрее 9070ХТ и на 9% 9070 учитывая лучи и апскейлер, при этом опережает свою младшую модель аж на 24%. Давай вместе с реддитом посмеемся над ними
Тут продажные австралийцы как раз новые тесты запилили где выяснили что 5070Ti всего на 2% быстрее 9070ХТ и на 9% 9070 учитывая лучи и апскейлер, при этом опережает свою младшую модель аж на 24%. Давай вместе с реддитом посмеемся над ними
- спойлер
-
Vlaad13
Member
я могу сделать такой тест где 9070хт будет +- такой же как 4090vsx: ↑ 02.11.2025 13:35 Vlaad13
- спойлер
как думаешь почему твои любимые Австралийцы не могут разделить екран на две части, и на одной части екрана поставить 5070ти а на другой 9070хт? (как все нормальные блогеры) я хочу видеть частоты карты, поверлимит, фпс реалтайм, отклик и фреймтайм
но вместо этого твои любимые парни мне рисуют гравик с полосочками
твоя умная голова хоть раз задумывалась над их вариантом подачи материала?
я понимаю что владелец 7600 не может быть умным человеком - но не до такой же степени
-
vsx
Member
сделайVlaad13: ↑ 02.11.2025 14:31 я могу сделать такой тест где 9070хт будет +- такой же как 4090
-
Vlaad13
Member
Якщо б мені Ліза платила хоча б половину того що платить хлопцям із Австралії, в мене 9070хт була б кращою навіть за 5090vsx: ↑ 02.11.2025 14:51сделайVlaad13: ↑ 02.11.2025 14:31 я могу сделать такой тест где 9070хт будет +- такой же как 4090
Так що я їх не засуджую
Мені смішно з таких людей як ви
-
vsx
Member
Vlaad13
слился
слился
-
Vlaad13
Member
Ладно, присилайте 4090 та 9070хт, буду робити тести
-
Геральт
Member
Для початку опиши тест план.Vlaad13: ↑ 02.11.2025 15:51 Ладно, присилайте 4090 та 9070хт, буду робити тести