Аналогічно. В теперішніх реаліях так і є. Жінка працювала на системнику 265К. Тепер цей системник зменшився до 3.5Л у вигляді резервного. А вона тепер працює вдома за столом на Lenovo Yoga PRO 9i 16 в clampshell mode на вертикальній підставці підрубленим по USB-C до моніка, а потім бере на студію, і там ще щось доробляє на колінах.Ortyomko: ↑ 31.10.2025 14:47за таку суму як резерв на відключення краще взяти ноут. тим більше, за цю саме суму я взяв зенбук на 155H, який ненабагато слабший, зато з екраном і батареєю своєю.
Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування міні-ПК ASUS NUC 15 Pro. Система формату 4x4 дюйми
-
alexeygalas
Member
-
master
Member
Упс, там вилка СЕЕ 7/7, виправимоafhpwnd: ↑ 31.10.2025 06:44А де він? Чи ви його спіонерили?Комплект постачання NUC15CRH складається з:
металевої пластини-адаптера для кріплення на VESA-кронштейн позаду монітора;
набору гвинтів для кріплення на VESA-кронштейн;
скоби для фіксації кабелю живлення;
мережевого блока живлення;
наліпки Intel Core Ultra 7;
стосу паперової документації;
кабелю зі штепсельною вилкою Type C.
Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Ноут - так, але якщо планується робота з парою великих 2-4К моніторів, то навіщо платити за батарею і екран? До речі, 155Н добряче слабшийOrtyomko: ↑ 31.10.2025 14:47за таку суму як резерв на відключення краще взяти ноут. тим більше, за цю саме суму я взяв зенбук на 155H, який ненабагато слабший, зато з екраном і батареєю своєю.DSMechanic: ↑ 31.10.2025 13:19 Хороша коробочка як резервна робоча машина і на час відключень для економії. Попередня версія у мене разом з монітором взагалі від павербанку працювала.
Причому найбільш ресурвоємна задача у мене - розпакувати архів на пару десятків гігабайт і потім підняти базу.
Але молодша версія на Ultra 5 225H виглядає цікавіше - відстає на 5%, а дешевше на чверть.
Ще й нові анонсовані будуть мати слабшу графіку на цьому рівні, сильніша буде тільки в Х серії. Причому ціна явно буде більша і не факт що будуть неттопи. Так що можна не чекати.
-
21572
Junior
Перші міні пк були ще в 2009. Nvidia ION
-
alexeygalas
Member
У мене досі лежить живий HP Compaq Mini 311c 1110ER21572: ↑ 31.10.2025 18:34Перші міні пк були ще в 2009. Nvidia ION
Intel Atom N270, SO-DIMM DDR3-1066, Nvidia ION (GF 9400M), 11,6" 1366x768.
В 2010 віддав за нього чесно зароблені 600$, щоб носити в універ на пари. Робив на ньому лабораторні роботи, на перервах грали в CS 1.6, HL 1.6.
Через CoreAVC renderer можна було в MPC-HC грати h.264 1080p фільмики з офлоадом відео декодінгу на цю мобільну графіку.
Уфф часи були.
-
DSMechanic
Junior
Звісно ноути мають переваги, хтоб спорив, ще й ціна однакова, а там ще монітор-клава-камера з собою. Дружина з ноутом працює.
Але брався як резев на випадок поломки основного - підключаєш два монітора і нічого принципово не міняється. Звісно і до ноута можна підключити монітор і поставити його основним з повноцінною клавіатурою, я так кілька років жив. Але зараз не хочеться.
При відключеннях споживає менше системника, навіть з одним монітором від павербанку сидів. В простої використовується як медіаплейер під телек, теж зручніше за ноут. Та й син брав з собою до родичів - монітор на місці, в результаті везти менше.
Так що тут питання використання. Мало того - якось поставив в ноут SSD Kingston FURY, так він перекгрівався і скидав швидкість. А в неттопі нормально.
для чогось же коробочки роблять. Попит значно менший за ноути, бо ті універсальні, але є.
Але брався як резев на випадок поломки основного - підключаєш два монітора і нічого принципово не міняється. Звісно і до ноута можна підключити монітор і поставити його основним з повноцінною клавіатурою, я так кілька років жив. Але зараз не хочеться.
При відключеннях споживає менше системника, навіть з одним монітором від павербанку сидів. В простої використовується як медіаплейер під телек, теж зручніше за ноут. Та й син брав з собою до родичів - монітор на місці, в результаті везти менше.
Так що тут питання використання. Мало того - якось поставив в ноут SSD Kingston FURY, так він перекгрівався і скидав швидкість. А в неттопі нормально.
для чогось же коробочки роблять. Попит значно менший за ноути, бо ті універсальні, але є.
-
coffeeman
Member
У мене ASUS PN50 - такий самий пузатий, але можу додати SATA SSD. Краще брати тонку модель - ці не влазять в 1U. Температури - зависокі, враховуючи що вентилятори на 3k+ працюють.
Beelink було би краще взяти, але вони почали щось незрозуміле робити зі своїми блоками живлення - якісь магнітні зачепи. Ще дешевше - Geekom.
Всі ці китайські контори мають неоднозначну роботу з поверненням товарів. Частина повернень проходить перевірку потрапляє назад в магазин.
Beelink було би краще взяти, але вони почали щось незрозуміле робити зі своїми блоками живлення - якісь магнітні зачепи. Ще дешевше - Geekom.
Всі ці китайські контори мають неоднозначну роботу з поверненням товарів. Частина повернень проходить перевірку потрапляє назад в магазин.