Вакансія: скдальник пк у м.Київ

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
_VlaD_
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 17:36 До того, що можна працювати умовно за 20%, а можна за 200%.
Я можу ще тезисів накидати:
- Можна бути хворим, а можна бути здоровим;
- Можна бути бідним, а можна бути богатим;
- Можна у гівно вступити, а можна 100 баксів знайти.
Можна так довго продовжувати.

Отправлено спустя 4 минуты 37 секунд:
Геральт: 31.10.2025 17:36 Сільпо працює змінами 2*12 (або 2*11, якщо обід враховано), два вихідні, наскільки знаю.
Я так думаю, що працювати на касі важче ніж на заводі. Касири під кінець зміни злі як собаки.
Бо на касі ти працюєш з людьми. Попадаються клієнти які виносять мозок. Сам таке бачив багато разів.
З огірками працювати значно простіше ніж з людьми. Просто засунув його (огірок) в банку з россолом і він нічого тобі не скаже і не пожаліється. А от попробуй так з клієнтом зробити. У кращому випадку просто звільнять.
Геральт
Member

Повідомлення

_VlaD_
Ну так якщо ти, як власник, жмеш працівникам з/п і витискаєш всі соки, то і буде текучка. В норм. канторі текучки не буде.
Може, коли ще більше народу звалить, хоч тоді дійде.
_VlaD_
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 17:55Ну так якщо ти, як власник, жмеш працівникам з/п і витискаєш всі соки, то і буде текучка. В норм. канторі текучки не буде.
Так текучка - не проблема. Якщо праця низькокваліфікована та новий робітник навчається за кілька хвилин і у тебе черга із студентів за забором.
От кому потрібен висококваліфікований засовувач огірків у банку першого розряду з 20-річним досвідом? Такої спеціальності не існує. І нема діпломів магістра чи спеціаліста по засовуванню огірків у різні дірки. І нема академій по засовуванню огірків у банку. Це взагалі не прфесія. Можна хоч кожен день наймати нового засовувача огірків.
Доречі, при високій текучці у робітників не буде "професійного вигорання."
daesz
Member

Повідомлення

Ortyomko: 31.10.2025 09:38І ті знання, які тут треба, ці знання є у більшості цього форума і так
Те, що вона є у більшості на форумі - не відміняє того факту, що це не є якийсь базовий набір знань присутній усім. Більшість на цьому форумі програмісти/кодери/дизайнери/архітектори і тд, їм банально ці вакансії не цікаві, якщо вже на те пішло (ця, та й попередня тема на яку давали лінк - цьому приклад). Скажу ще простіше - який зміст робити це за 20к, коли продавець в магазині смартфонів має більше ніж 20к; прийшов, відсидів зміну, пішов, працюєш 2 через 2 (маю студента/племінника який так працює). Про різницю в матеріальній відповідальності, думаю, пояснювати не потрібно.
Ortyomko: 31.10.2025 09:38про роботу на заводі
GreenMile: 31.10.2025 09:36А на заводі, поки ви не будете мати певний розряд, вас до верстата не підпустять.
Заводи різні бувають. Думаю, там де потрібен певний розряд - за 20к ніхто працювати банально не піде.
Ortyomko: 31.10.2025 09:38І фізично там робота всеж-таки поважче.
Сидіти на конвеєрі, кидати томати в банку - не те щоб дуже виснажлива робота.
Геральт
Member

Повідомлення

_VlaD_
Той засовувач може компи крутити за 20к, з норм графіком, замість огірків. :D
Можна кожний день міняти , допоки не вибрав все містечко. А потім в бонусах почне з'влятись "надаємо житло"
_VlaD_
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 18:11 Той засовувач може компи крутити за 20к, з норм графіком, замість огірків. :D
Е, ні... Огірки засовувати простіше. Точніше - це менш кваліфікована робота. Там і жінки працювали і ті хто в житті за комп'ютером не сидів.
Будь-який збиральник компів засуне огірок в банку, але не кожен професійний засовувач огірків збере комп. :gigi:
Геральт
Member

Повідомлення

_VlaD_
Зібрати комп це не дуже важко, один раз вивчити основи, і збирай собі.
daesz
Member

Повідомлення

_VlaD_: 31.10.2025 18:16Будь-який збиральник компів засуне огірок в банку, але не кожен професійний засовувач огірків збере комп.
Ну от вище написали, що й бібізяна може. Всього навсього треба день ютуб подивитись :rotate: Правда потім ці бібізяни приходять на цей форум і строчать теми в розділі "тех підтримки" (який ще й дуже зручно знаходиться перший в списку, щоб бібізянам було легко знайти).
daesz
Member

Повідомлення

А щодо вакансії - якщо втратив роботу, та зовсім скрутно із грошима - то можна й піти. Але це тйо випадок, коли "перебився поки не знайшов краще". Бо якщо продавець телефонів навіть не в області, а в районі має схожу зарплату, то дял столиці - це просто мем.
Avenger80
Member

Повідомлення

daesz: 31.10.2025 00:20Давайте будемо відверті - працювати на заводі (якщо це звичайна робоча вакансія) може будь-хто. Максимум за 2 дні навчать.
Ну давай, поработай на том же ГП АНТОНОВ или ему подобных без образования, люди по 5,5 лет учатся в институтах... Да, если ваше представление о заводе - это в Чехии и Польше или где там на конвейере стоять, то может и да. :) А какие восстребованные операторы станков с ЧПУ и т.д. Не говоря уже о профессиональных конструкторах и технологах.
daesz
Member

Повідомлення

Avenger80: 31.10.2025 18:25Ну давай, поработай на том же ГП АНТОНОВ или ему подобных без образования, люди по 5,5 лет учатся в институтах
Давайте не будемо постити мемні повідомлення, бо ті хто працюють на авіазаводах не удостоюють себе зарплатами 20-30к та відсутністю кондиціонера влітку при температурі +40*с :facepalm:
Avenger80
Member

Повідомлення

daesz: 31.10.2025 18:27Давайте не будемо постити мемні повідомлення, бо ті хто працюють на авіазаводах не удостоюють себе зарплатами 20-30к та відсутністю кондиціонера влітку при температурі +40*с :facepalm:
Там зарплаты ещё меньше... И +40 может быть в цехах и +5 градусов тоже... :gigi: Не знаю как сейчас прямо, а до войны - госпредприятия - это кошмар по зарплате, условиям, но люди там все с образованием. Все стремились в частный сектор уйти. Потому как уборщице в супермаркете могли платить больше, чем инженеру на предприятии. Поэтому и сложилось такое мнение, что ты что дурак, что работаешь на заводе с нищенской зарплатой, переходи в частный сектор - торгуй, купи-продай, маркетолог и т.д. и т.п. Работай на себя. Теперь всё наоборот по разным причинам...
zoomir
Member

Повідомлення

Не знаю, как для Киева, но в любом областном городе это была бы супер работа, за такую оплату. Тут пишут, что за 500 грн. никто бы не взялся собирать комп - я выехал с оккупации и собирал компы иногда с наваром даже в 200 грн. Часто не ради денег, а чтоб с ума не сойти и хоть чем-то быть занятым. Я в Николаеве и тут взрослые часто впахивают за десятку целыми днями. Для студента эта сумма вообще космос. Была бы вакансия тут, не задумываясь пошел. Это почти работа мечты :)
DDt
Member

Повідомлення

zoomir: 31.10.2025 19:56 Я в Николаеве и тут взрослые часто вспахивают за десятку целыми днями.
угадай сколько электрик-монтажник с не самыми прямыми руками зарабатывает на ремонтах офисов "под ключ" (только электрика) в Киеве?

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
zoomir: 31.10.2025 19:56в любом областном городе это была бы супер работа, за такую оплату
не в любом областном городе есть такой спрос на рабочую силу как в Киеве
Геральт
Member

Повідомлення

zoomir
Це допоки не треба за оренду хати платити і хоч щось колись поїсти. Для студіка, який з батьками живе може й ок, але студіку фул-тайм графік не ок.

Он, перше ліпше, огірки )
По годинах, щоправда, трохи перебор (198 в мене вийшло)
спойлер
Робота для всіх / Працівник на КОНСЕРВНИЙ завод / Без досвіду / ВАХТА
Миколаїв, Центральний
Графік роботи:
ВАХТА: 3 тижні роботи / 1 тиждень відпочинку
6 робочих днів / 1 вихідний
З 07:00 до 19:00 (1 година обідньої перерви)
Заробітна плата:
24 000 – 30 000 грн/місяць, виплати ЗП 2 рази на місяць
Ми надаємо:
Безкоштовне проживання в гуртожитку (з усіма умовами)
Безкоштовне харчування (комплексний обід)
Програма «Приведи друга» — +2000 грн до зарплати
Обов’язки:
Консервація та засолка продукції
Чистка та підготовка овочів
Виконання технологічних процесів згідно з інструкціями
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

Геральт
Хай той консервний згорить , спочатку його власники ( тварі ) .
Avenger80
Member

Повідомлення

del
Востаннє редагувалось 31.10.2025 20:21 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

Avenger80
12 годин робочій графік , це для європи тільки нормально .
Avenger80
Member

Повідомлення

Aleksandr1973
В том то и дело, у нас чуток другая специфика. Человек должен нормально приехать на работу и нормально добраться домой.
Востаннє редагувалось 31.10.2025 20:23 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

Avenger80
Без поняття, перше, що +/- з чітким описом на лоху. На ворк юа можна ще глянути, може ще десь.
Але сумніваюсь, що консерви то щось стратегічне. Залізниця, телеком, газ, енерго, можливо ойті, якщо бронь треба. Хоча...знайомий на швейній фабриці бронь має. Ніби задоволений (ще й жіночок багато, ги)

Aleksandr1973
В Європі офісники навпаки скорочують тиждень. А заводи так, мігрантів тиснуть. Але там хоч інші плюшки є (можливість зачепитись, безпека, etc)
Відповісти