Оформляют отсрочки другим путем или оказываются в окопе. У меня отсрочка кончается через год и я не рискну потом так свободно шарится по городу как щас, благо работа удаленная.kairo: ↑ 31.10.2025 03:28Якось мільйони українців працюють без 100% броні.
Новини
Останні статті і огляди
В Європі спостерігається зростання роздрібних цін на GeForce RTX 5090
-
erkins007
Member
-
AntonyKandaurov
Member
300 мільярдів прокрутились між новідією, ораклом і ще там хтось був і усе, капіталізація вгору і ціни на 5090 також 
нульове ккд від прокрутки грошей по факту, велика депресія 2.0 на підході ?:laugh:
Відправлено через 7 хвилин 37 секунд:
kairo
нульове ккд від прокрутки грошей по факту, велика депресія 2.0 на підході ?:laugh:
Відправлено через 7 хвилин 37 секунд:
kairo
Потім кружечки посилають "ну все, працюю в зсу". Без відсрочки у великому місті робити немає чого, маю багато прикладів "узаконення"відносин із тцк бо насиділись вже дома і хочется на вулицю, а ті хто їздить на роботу без броні - вже всіх повиковирювали та й досі стоять тцкашники на прохідних і хапають тих кого не схопили.Якось мільйони українців працюють без 100% броні.
-
nochnik89
Member
Топовые видяхи всегда были не лучшими покупками в отношении цена/качество ) хотя тут дело вкуса. Есть вина и по 10-15 долларов, а есть и по 1000-1500$.
Главное, что есть люди кто платит такие деньги за это добро. Кто хочет себе 5090 и есть деньги - то почему бы и нет.
Чем старше я становлюсь - тем меньше вижу смысла тратиться на дорогой пк
. Вот еще земли и полей бы подкупить , эх
Главное, что есть люди кто платит такие деньги за это добро. Кто хочет себе 5090 и есть деньги - то почему бы и нет.
Вот прям соглашусь ) 3060 даже сейчас способна запустить почти все существующие игры и нормально в них поиграть на среднячках.dead_rat: ↑ 30.10.2025 22:11Краще купити 3060 і ще шість років попивати пивко в задоволення, ніж позбавити себе усього заради 5090
Чем старше я становлюсь - тем меньше вижу смысла тратиться на дорогой пк
-
s1nedus
Member
Да 5090 то ладно, сейчас глянул цены на ddr5, летом 15-20 за 96 гиг, сейчас 25-35 
-
kairo
Member
В мене прораб вже четвертий рік робить ремонт в квартирі в Києві і він не має броні. Так само наймаю регулярно майстрів і половина без броні.AntonyKandaurov: ↑ 31.10.2025 07:18Без відсрочки у великому місті робити немає чого
-
МОНАХ
Member
► Х-хех... Тут ще непоганий такий скіл треба мати (особливо хронічним "ждунам") - прорахувати і купити потрібну комплектуху вчасно і хоч приблизно за прийнятну ціну
. Як в грі на біржі майже...
► В контексті сабжу - такий-собі офтоп-напів-іронія: вчора запустив 5-ту Форзу на встройці 9 9900Х -
не шукайте хоч якогось глузду в тому, просто зараз у мене тест нового "заліза" на брак, то ж робочому режимі творю всілякий дурдом. Компіляція на кілька хвилин протестувала температурну "стелю" "проца", але потім запустилась в 1080 на низьких+ налаштуваннях, в діапазоні 18-36фпс.
Така "грабельність" навіть для мене з моїм "25фпс - норм!" - занадто, але я до того, що свою приблизно-заплановану покупку нової "пічки", можливо, за подібних обставин доведеться пересиджувати на якихось стареньких іграх.
► В контексті сабжу - такий-собі офтоп-напів-іронія: вчора запустив 5-ту Форзу на встройці 9 9900Х -
-
Mozdev
Member
Я б теж за 200 узявRabbitultra: ↑ 30.10.2025 19:13А де взяти нову 5060 ті за 200?Liam: ↑ 30.10.2025 17:54 Простим людям, шо після праці щось поганяти та відпочити перед бомбардуванням вночі - шо 2 600, шо 2 800, шо 2 300, та хоч 1 000 євро... 5060 Ti за 200 - саме те.
Нажаль такий атракціон щедрості ніхто не влаштує.
-
AntonyKandaurov
Member
kairo
Що сказати - фартовий прораб
Що сказати - фартовий прораб
-
Ostin
Member
Теж знаю одного мужичка, який перебіжками до транспорту вранці як заєць. Тактика працює, але нормальним таке життя не назватиAntonyKandaurov: ↑ 31.10.2025 16:10фартовий прораб
-
STARL1GHT
Member
А чого їй не меншати. Був майнінг бум — кричали що ігрульки дадуть дуба. Тепер ШІ бум — все те саме. Обидва генерують колосальний попит, плюс долати до цього підвищення ціни у ігровому секторі на відеокарти. Ось і проста математика. Були б ціни притомніші — відсоток був би більше.kairo: ↑ 31.10.2025 00:14Там вже не 10%, а 7%. З них думаю левова частка, це знову ж таки продаж 5090 для ШІ. Звісно, ніхто не буде відмовлятись від ігрових карт.Alligator: ↑ 30.10.2025 23:26Окей всі "ігрові" відеокарти то 10% від заробітку nvidia, але то дуже жирні 10%Проблеми із оптимізацією в останні роки через поголовний перехід на UE, для розробки ігор на якому не треба тримати штат високооплачуваних програмістів під власний рушій, натомість найняти індусів в яких в резюме буде написано Unreal Engine, а далі, то проблеми гравців.
- спойлер
-
kairo
Member
Та 90% людей живе та працює в Україні без броні. А що робити, дома сидіти без доходів? Відсоток людей, які можуть працювати з дому, досить невеликий.AntonyKandaurov: ↑ 31.10.2025 16:10Що сказати - фартовий прораб
-
AntonyKandaurov
Member
Особисто таких знаю, потім розповіді за кружечкою пива звучать як трилерOstin: ↑ 31.10.2025 16:28Теж знаю одного мужичка, який перебіжками до транспорту вранці як заєць. Тактика працює, але нормальним таке життя не назватиAntonyKandaurov: ↑ 31.10.2025 16:10фартовий прораб![]()
Відправлено через 32 секунди:
kairo
Ваша правда, нічого додати. Лише цікаво потім послухати про пригоди
-
OldGoodGames
Member
у вас є статистика?kairo: ↑ 31.10.2025 03:28Можу дати лише копнякаOldGoodGames: ↑ 31.10.2025 02:16Якщо даєте 100% бронь то чому б ні
Якось мільйони українців працюють без 100% броні.
чого самі не в окопі?
-
kairo
Member
Власні оцінки.OldGoodGames: ↑ 01.11.2025 01:43у вас є статистика?
Маю офіційну бронь, все по закону, нікому не платив. До цього два роки вільно пересувався по країні без броні. Ви своєю чергою?чого самі не в окопі?
-
OldGoodGames
Member
це ні про що
а, тому ви так і розбалакалисьkairo: ↑ 01.11.2025 01:58Маю офіційну бронь, все по закону, нікому не платив. До цього два роки вільно пересувався по країні без броні. Ви своєю чергою?чого самі не в окопі?
якщо не в окопі то хоча б донатьте за ЗСУ та моліться
-
kairo
Member
Ви не відповіли на моє зустрічне питання - "чого самі не в окопі?" А ЗСУ та місцевим дроноробам я й так допомагаю.OldGoodGames: ↑ 01.11.2025 02:45а, тому ви так і розбалакались
-
starik_0
Member
для того чтобы не хотеть попадать туда откуда очень большой шанс не вернутся целым, психически здоровому человеку, нужны какие то причины? а кто сам хотел движухи еще в 23 году закончились
-
OldGoodGames
Member
бо не хочу померти за таких як виkairo: ↑ 01.11.2025 02:51Ви не відповіли на моє зустрічне питання - "чого самі не в окопі?" А ЗСУ та місцевим дроноробам я й так допомагаю.OldGoodGames: ↑ 01.11.2025 02:45а, тому ви так і розбалакались
-
kairo
Member
Тобто, ти інших питаєш, "чого не в окопі", а сам ссикун?OldGoodGames: ↑ 02.11.2025 00:50бо не хочу померти за таких як ви
-
OldGoodGames
Member
так, і цього не соромлюся, бо єдності у нас нажаль небуло і не буде, у кожного хата з краю, проте бажаємо гарно жити в умовній гейропіkairo: ↑ 02.11.2025 00:55Тобто, ти інших питаєш, "чого не в окопі", а сам ссикун?OldGoodGames: ↑ 02.11.2025 00:50бо не хочу померти за таких як ви
бо не розказую людям як і хто працює умовно без броні і що їм робити