DaKaR: ↑
20.10.2025 22:41
в мене одного ігра періодично дико лагає і навіть викидає з сервера?
В давні часи такого ніколи не було.
Тільки на першому сервері. Почалось з 2.0, буває тупо нереально грати з дикими скачками пінгу
Є на всіх серверах. Повідомлення в чаті бачив одразу після 2.0, а в мене почалось десь в п'ятницю.
Гра не зависає, просто перестає реєструвати інпути, за 30-60 сек розвисає якщо живий лишився. Якщо в ангарі нічого не робити буває викидає з сервера.
Пінг при цьому лишається стабільний.
destructX
GTX 1070, RX 6650 XT були, Райзени від 2600 до 9600, я вже мовчу про івіки і фх, та й з RX6700XT все добре.
destructX: ↑
21.10.2025 17:29Зараз є інше, на деяких картах з'явились місця аномальні, які хавають фпс якшо дивитись в ту точку. Особливо замітно на мапах з "випадковими" подіями, так наче в тому місці постійна анімація руйнування якої не видно Особливо на Руінбергі, з нижнього респа в точкі файту важких танків, якшо дивитись на будівлю яка може зруйнуватись. Або на лінії Зігфріда, та ж сама історія так от там кадри падають приблизно в два рази
знайди 2 однодумців ще, та грайте разом ... вг подарунок 2 холявні десятки нормально так всрав катки, бачив тіпа 38% і він вже преми нові купує щоб продовжувати грати
rage11: ↑
22.10.2025 20:08
упоротый рандом вообще становится не играбелен, 20% побед, играешь с какими то ботами или детьми постоянно
Ніт, граю часто паралельно дивлячись youtube або вечеряю і при цьому нижче ніж 50% перемог за вечір дуже рідко. Переважно на 11-х останнім часом граю: тащенрейт, брейкер та барабанний ст.
Це не факт: одразу після обнови якраз рандом був дуже комфортний, зараз трохи гірше, але терпимо. Головний мінус - більше половини боїв завершуються за 4хв, на повільних машинах не комфортно.
тому що типу ребаланс більшості пікселів зацікавив старперів котрі не грали давно, вернулись пограли і ливнули знову, а залишились новачки котрі майже не шарять
Це фактично був головний "грінд-волл" для новачків, люди просто не доходили до танків, під які балансилась гра, кидали на 4-6 рівнях. У ВГ мала бути подібна статистика, скільки потенційних гравців було втрачено.
Прибутки поки то не сильно виросли, але база виросла добряче, по тому ж твічу видно. З цим вони вже можуть працювати.
В ідеалі було б переробити повністю економіку, раз ви вже оголосили нову еру, щоб прибрати цей грінд-волл. Але це не дало би миттєвого ефекту, а Кислому саме такий був потрібен, після віджиму лєсти.
Це капець що відбувається в рандомі. Неможливо стало грати навіть зранку. По факту нормальний прайм тепер лише з 1ої ночі до 6ої ранку. А інакше терпи ташенрате та кр1 у кущуках або жовто-зелену сечу, яка нещодавно була червоною й тепер їй всі повинні й вона має право тебе виштовхувати та підпирати. В мене з моменту виходу 2.0 вже 150 нічиїх. Вже 20 жалоб з реплеями підпираторів й виштовхувачів в ЦПК зкинув. Неможливо стало грати.
Заходжу на реддіт у тред wot, а там знаєте що? Там таку поведінку одобрюють й кажуть, що гра створена, щоб веселитися, а не фапати на циферки. Ось тільки коли таких "весельчаків" також починаєш підпирати й виштовхувати, їм щось не дуже весело стає.
Ще й ботів таке відчуття лише збільшилось. Ось сьогодні 45% тварина з 90к боїв на тортойсі 9 рівня весь бій простояла на базці. Ні, я їй дякую звичайно, я на Фоші Б виконав ОБЗ на блек кока завдяки тому, що ця тваринка ХП свої засейвила до кінця бою. Але ось вам питання: ви коли бачите Фоша Б, яку слабку зону ви починаєте вицілювати? Ну я впевений що більшість або планку в 150мм назвуть, або НЛД в 200мм. Ця тварина кладе мені двічі біля маски, де 310мм. Ні, я знаю що там вразлива зона й що підкол Тортойса туди проб'є. В мене не від цього палає. Яка людина буде стріляти навмисно туди замість планки або нлд? Додайте "кіберспортивну" стату цього генія й висновок виходе лише один: черговий ботовод.
На тому ж редіті доречі періодично скидають акаунти зарегані в серпні цього року й вже з 20-25к боями. Гадаю самі порахуєте скільки це боїв в день й зробите висновки.
Ботів стало більше, інтерфейс гівняний, баланс на 11 рівні в лайні (Лео 120 й ташенрате на одному рівні, оце гумореска), 10 рівень через новачків в лайні. Я не знаю як кому, але для мене оновлення 2.0 зробило цю гру лише гірше. Краще далі на туртле 1 буде фармити, бо інші рівні задоволення не приносять
AbstractionKSS будто в Помойке когда-то иначе было? Поддержка в 99% случаев не рассматривает реплеи вообще, можешь сам проверить что по жалобам игроки так и заходят каждый день и бана там нет.
Автоприціл. Таке завжди було. Є танки, де маска - єдине місце з бронею і туди постійно прилітає(мені на якомусь картоні так "стінку" оформили колись).
Геніально - це вицілювати на бабасі НЛД 50В
YumaX: ↑
27.10.2025 21:33Це типу договорняк чи боти? Тупо стояли по 3 взводних тт з обох сторін на базі!
спойлер
Дзеркальні взводи. Якщо поведінка не типова - 100% підстава. Дуже стара схема. Я тільки не зовсім вкурюю її суть, коли всі шість танків АФК(хіба що прокачка, без зливу вінрейту).
lewerlin
Подивився їх профілі, там по 60 +/- боїв у кожного, тупо по гілці німецьких тт, ну ще в трьох по Сенлаку, все, ну я колись бачив бій на Малинівці де з однієї сторони вистроїлмсь в ряд Мауси, а з іншої тт блайндами їх розбирали, ну там хоть профіт зрозумілий, який тут , мабуть ще дружній взвод має бути який знає що на базі чекає мясо
АФК прокачка без просадки вінрейту. Якщо тупо афкашити, ще й взводом, то твоя команда майже завжди програватиме. Але якщо з іншого боку буде такий же взвод, то вінрейт вирівняється. Це до чого я зміг додуматись, може там щось хитріше.