Новини
Останні статті і огляди
Заміна підсилювача
-
alexander-magnus
Member
Усім добра.
Маю підсилювач Denon 520AE
Акустика Mission 702e. Задумався про заміну підсилювача. Думаю, заміна підсилювача дасть більший ефект по звуку.
Намагався читати. Copilot взагалі радить на заміну NAD C 352
Може щось підкажіть щодо цього? Чи є сенс?
Акустика Mission 702e. Задумався про заміну підсилювача. Думаю, заміна підсилювача дасть більший ефект по звуку.
-
NST1983
Member
Бюджет який і чого саме не вистачає?
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Я в аудіо краще притримувався правила - "працює, це чипай". Бо ці апргрейди нескінченний процес
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Я в аудіо краще притримувався правила - "працює, це чипай". Бо ці апргрейди нескінченний процес
-
alexander-magnus
Member
NST1983
На маленькій гучності баси не відчуваються. Якщо гучність накрутити (приблизно 9.30-10.0 годин) то цілком, але це вже досить голосно. Таке відчуття, що він просто не тягне цю акустику.
Бюджет відштовхувався від ціни на вживані NAD. На олх є по 8000гр
На маленькій гучності баси не відчуваються. Якщо гучність накрутити (приблизно 9.30-10.0 годин) то цілком, але це вже досить голосно. Таке відчуття, що він просто не тягне цю акустику.
Бюджет відштовхувався від ціни на вживані NAD. На олх є по 8000гр
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Може краще тоді додати до системи сабвуфер, якщо не вистачає саме басу? На низькій гучності його хоч можна окремо від основної системи налаштувати, чим потрібний ефект точно буде досягнуто.
-
denizen
Member
на маленкій гучності, і не буде басу, для цього є тембр блок, щоб компенсувати сприйняття басу на малій гучності. я б порадив додати гарний саб, якщо хочеться саме додати басу. бажано ЗЯ, щоб не бубнів, короче, це дороге задоволення.
-
alexander-magnus
Member
Та вже є. Е LG HLB54S саундбар и саб. Іще один буде зайвийFoX_UA: ↑ 27.10.2025 12:13Може краще тоді додати до системи сабвуфер
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Ну тоді сенс купляти потужніший підсилювач є, тільки в разі якщо там є щось типу night mode (де підсилюються основні частоти при низькій гучності), або окреме регулювання басів. Бо на звичайному виводі звуку воно так і буде.
-
alexander-magnus
Member
FoX_UA
Чи буде різниця між Denon PMA520AE- NAD C 352?
Чи буде різниця між Denon PMA520AE- NAD C 352?
-
denizen
Member
чи буде різниця між Яготинським та Білоцерківським маслом?
-
alexander-magnus
Member
denizen
Дякую. Порада дуже корисна. Немає можливості послухати. Ось і питаю. буде по звуку плюс на краще при заміні чи ні?
Дякую. Порада дуже корисна. Немає можливості послухати. Ось і питаю. буде по звуку плюс на краще при заміні чи ні?
-
MSiAventador
Member
alexander-magnus
20 000 мкф силових конденсаторів це справді замало для баса.
Але може спочатку спробувати менші кроки: ЦАП від АКМ та посріблені кабелі ?
20 000 мкф силових конденсаторів це справді замало для баса.
Але може спочатку спробувати менші кроки: ЦАП від АКМ та посріблені кабелі ?
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Без поняття ) Це треба слухати саме з вашими колонками, саме у вашому приміщенні. Суб'єктивна оцінка тут нічого не дасть
-
Z440_User
Member
Трансформатори треба нормальні ставити, щоб 20 000 мкФ вистачало для басу. 
-
alexander-magnus
Member
MSiAventador
Наприклад ось шо пише ИИ
Mission 702e — це 2-смугова акустика з одним басовим динаміком і одним твіттером. Візуально вони можуть виглядати масивніше, але конструкція проста і класична — що, до речі, добре для прозорості звучання і меншої фазової плутанини.
Це означає, що:
- Вони не вимогливі до кросовера, але вимогливі до підсилювача, бо один басовик має тягнути весь низ і частину середини.
- Контроль з боку підсилювача критично важливий — саме тому NAD C 352 так добре підходить: він дає щільний, швидкий бас і не «розмазує» атаку.
Якщо залишаєш Mission 702e, то апгрейд підсилювача — найкращий варіант. Акустика має потенціал, просто Denon PMA-520AE не дає їй повністю розкритися.
Усиления не досить. ЦАП чім допоможе?
Наприклад ось шо пише ИИ
Mission 702e — це 2-смугова акустика з одним басовим динаміком і одним твіттером. Візуально вони можуть виглядати масивніше, але конструкція проста і класична — що, до речі, добре для прозорості звучання і меншої фазової плутанини.
- Вони не вимогливі до кросовера, але вимогливі до підсилювача, бо один басовик має тягнути весь низ і частину середини.
- Контроль з боку підсилювача критично важливий — саме тому NAD C 352 так добре підходить: він дає щільний, швидкий бас і не «розмазує» атаку.
Усиления не досить. ЦАП чім допоможе?
-
denizen
Member
Я вам можу сказати, тільки з власного досвіду. Підсилювач потужності, якщо ми говоримо, про співставні моделі, не змінює ситуацію кардинально, він може тільки трохи змінити ньюанси звучання, трохи виразніше будуть високі частоти, чи середні, чи баси, але не буде суттєвої різниці. Ви сокріше за все не досягнете цілі лише зміню підсилювача, у вас проблема басів при низький гучності, вона вирішується тільки тон компенсацією, або додаванням якісного саба.
-
alexander-magnus
Member
denizen
Дякую
Дякую
-
heidfeld
Member
Советую ONKYO A-9711. Просто зверюга по мощи баса. Ты даже не поверишь что твои мишки способны на такой бас. Есть тонкомпенсация и темброблок. Короче Пушка, то что тебе нужноalexander-magnus: ↑ 27.10.2025 12:01 Усім добра.
-
alexander-magnus
Member
Дякую за порадуheidfeld: ↑ 27.10.2025 17:36Советую ONKYO A-9711
-
jen82
Junior
Візьміть Arcam music solo mk2 і буде вам радість !!
В мене є якщо треба продам 30тис грн
В мене є якщо треба продам 30тис грн